طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی


پایگاه خبری لقمه: سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه …

 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی مرحله به مرحله

مواد لازم :
 
    ۲ عدد سیب زمینی
    ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر کاری
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر آویشن
    ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
    پنیر گودا به مقدار لازم
 
 
مراحل تهیه سیب زمینی آکاردئونی: 
 
ابتدا سیب زمینی رو پوست میکنیم (میتوان از سیب زمینی با پوست هم استفاده کرد) و قسمت زیرینش رو برش میزنیم تا سطح زیرینش صاف بشه.
 
حالا با یه چاقو سیب زمینی رو به صورت حلقه حلقه های باریک میبریم ولی باید دقت کنیم که این حلقه ها از سیب زمینی جدا نشن و در نهایت یک سیب زمینی کامل با برش های حلقه ای عمیق داشته باشیم.
 
بعد سس رو حاضر میکنیم به این ترتیب که روغن زیتون، سیر، پاپریکا، کاری، آویشن و نمک رو داخل یک کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا سیب زمینی رو به سس آغشته میکینم و سعی میکنم لابلای حلقه ها هم به سس آغشته بشه.
 
بعد سیب زمینی رو برای مدت ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا کاملا بپزه و برشته بشه. بعد از فر درش میارم و لابلای حلقه ها رو ورقه های کوچک پنیر گودا میذاریم و مجددا سیب زمینی رو برای حدود ۱ ربع دیگه داخل فر میذاریم تا پنیر کاملا آب بشه.
حالا سیب زمینی آکاردئونی پنیری ما حاضره و باید سروش کنیم … نوش جان

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دونفره

کد: 13807 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 5178 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهتر است این 7 ماده غذایی را نخورید شیوه زندگی مانند الگوهای تغذیه‌ای ناسالم و نامناسب...

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل پایگاه خبری لقمه: با توجه به تنوع فرهنگ‌ها و مناطق در ایران، هر روستا و منطقه می‌تواند غذاهای محلی خاصی داشته باشد. غذاهایی که در منوی هیچ رستورانی مشابهش یافت نمی شود و خوردن آن می‌تواند تجربه بی‌نظیری باشد. نکته ی اصلی اینجاست که برای مزه کردن غذاهای خاطره انگیز بهتر است رستوران های جذاب را رها کرده و مانند محلی ها غذا بخورید. بهترین غذاها در مقصدی که به آن سفر می کنید آنهایی هستند که مردم همان منطقه می خورند.
استفتاء از مراجع عظام در مورد حکم روزه داری و کرونا پایگاه خبری لقمه: برخی از مراجع تقلید در این باره دیدگاه‌های خود را در مورد حکم شرعی روزه گرفتن در روزهای شیوع کرونا اعلام کردند.
بهترین مواد غذایی برای باز شدن عروق و رژیم غذایی پایگاه خبری لقمه: گوجه فرنگی علاوه بر اینکه سرشار از ویتامین C و فیبرهاست، لیکوپن دارد که مانع از اکسایش کلسترول و چسبیدن به دیواره عروق می شود.
تخم‌مرغ را قبل از نگهداری در یخچال نشوئید یک کارشناس تغذیه گفت: شستن پوسته تخم مرغ از آنجا که باعث باز شدن منافذ آن شده و احتمال انتقال آلودگی را به درون تخم مرغ افزایش می دهد مناسب نیست و باید هنگام مصرف شسته شود.