طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی


پایگاه خبری لقمه: سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه …

 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی مرحله به مرحله

مواد لازم :
 
    ۲ عدد سیب زمینی
    ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر کاری
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر آویشن
    ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
    پنیر گودا به مقدار لازم
 
 
مراحل تهیه سیب زمینی آکاردئونی: 
 
ابتدا سیب زمینی رو پوست میکنیم (میتوان از سیب زمینی با پوست هم استفاده کرد) و قسمت زیرینش رو برش میزنیم تا سطح زیرینش صاف بشه.
 
حالا با یه چاقو سیب زمینی رو به صورت حلقه حلقه های باریک میبریم ولی باید دقت کنیم که این حلقه ها از سیب زمینی جدا نشن و در نهایت یک سیب زمینی کامل با برش های حلقه ای عمیق داشته باشیم.
 
بعد سس رو حاضر میکنیم به این ترتیب که روغن زیتون، سیر، پاپریکا، کاری، آویشن و نمک رو داخل یک کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا سیب زمینی رو به سس آغشته میکینم و سعی میکنم لابلای حلقه ها هم به سس آغشته بشه.
 
بعد سیب زمینی رو برای مدت ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا کاملا بپزه و برشته بشه. بعد از فر درش میارم و لابلای حلقه ها رو ورقه های کوچک پنیر گودا میذاریم و مجددا سیب زمینی رو برای حدود ۱ ربع دیگه داخل فر میذاریم تا پنیر کاملا آب بشه.
حالا سیب زمینی آکاردئونی پنیری ما حاضره و باید سروش کنیم … نوش جان

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دونفره

کد: 13807 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 2727 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های جذب نذورات و اطعام نیازمندان در ماه محرم و صفر ۱۴۰۰ چهارشنبه ۲۷ مرداد
2 دارایی نژاد: می‌گویند در قبال صادرات سیب می توانید موز وارد کنید! ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۸ مرداد
3 تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها ۱۴۰۰ جمعه ۱۴ خرداد
4 هسته سیب را به خاطر اثرات معجره آسایش بخورید ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۹ اسفند
5 گرانی بیش از ۱۹۳ درصدی موز نسبت به سال گذشته ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ اسفند
6 فروکتوز سیستم ایمنی بدن را ملتهب می کند ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ اسفند
7 بیماران کرونایی این غذاها را نخورند ۱۳۹۹ پنج شنبه ۱۵ آبان
8 توصیه‌هایی برای کاهش آسیب‌های روانی کرونا بر کودکان ۱۳۹۹ شنبه ۱۴ تير
9 شرایط روزه‌داری در رمضان امسال از نظر زهرا عبداللهی ۱۳۹۹ جمعه ۵ ارديبهشت
10 لیست ۵۳ کالای پرمصرف ارزان شده ۱۳۹۸ يکشنبه ۵ آبان
11 آغاز ذخیره میوه شب عید/ خرید تضمینی به نفع است ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چند راهکار ساده تغذیه ای برای کاهش دردهای نقرس پایگاه خبری لقمه: نقرس بیماری است که بر اثر تجمع ز...

  توصیه‌هایی برای هضم بهتر غذا تند تند غذا خوردن به مشکلات گوارشی ختم خواهد شد. آ...

  10 نکته برای مصرف بیشتر لبنیات کم چرب گروه لبنیات شامل شیر، ماست، پنیر، و شیرسویای غنی ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت