طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی


پایگاه خبری لقمه: سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه …

 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی مرحله به مرحله

مواد لازم :
 
    ۲ عدد سیب زمینی
    ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر کاری
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر آویشن
    ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
    پنیر گودا به مقدار لازم
 
 
مراحل تهیه سیب زمینی آکاردئونی: 
 
ابتدا سیب زمینی رو پوست میکنیم (میتوان از سیب زمینی با پوست هم استفاده کرد) و قسمت زیرینش رو برش میزنیم تا سطح زیرینش صاف بشه.
 
حالا با یه چاقو سیب زمینی رو به صورت حلقه حلقه های باریک میبریم ولی باید دقت کنیم که این حلقه ها از سیب زمینی جدا نشن و در نهایت یک سیب زمینی کامل با برش های حلقه ای عمیق داشته باشیم.
 
بعد سس رو حاضر میکنیم به این ترتیب که روغن زیتون، سیر، پاپریکا، کاری، آویشن و نمک رو داخل یک کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا سیب زمینی رو به سس آغشته میکینم و سعی میکنم لابلای حلقه ها هم به سس آغشته بشه.
 
بعد سیب زمینی رو برای مدت ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا کاملا بپزه و برشته بشه. بعد از فر درش میارم و لابلای حلقه ها رو ورقه های کوچک پنیر گودا میذاریم و مجددا سیب زمینی رو برای حدود ۱ ربع دیگه داخل فر میذاریم تا پنیر کاملا آب بشه.
حالا سیب زمینی آکاردئونی پنیری ما حاضره و باید سروش کنیم … نوش جان

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دونفره

کد: 13807 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 5140 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تاب‌آوری تولید در جنگ ۱۲ روزه/بسته ویژه حمایت از صنعت پس از جنگ آماده ابلاغ ۱۴۰۴ يکشنبه ۹ تير
2 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
3 امنیت غذایی در جنگ با تمرکززدایی ممکن است ۱۴۰۴ شنبه ۲۵ خرداد
4 گرمای هوا و کم‌آبی بدن قاتلان خاموش ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۳ خرداد
5 هدایت کشتی های حامل کالای اساسی به بندر امام خمینی(ره) ۱۴۰۴ شنبه ۷ ارديبهشت
6 سرنوشت نامعلوم کالاهای اساسی پس از انفجار بندر شهید رجایی ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
7 کدام داروها به کبد افراد آسیب می زنند؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۵ اسفند
8 قیمت سیب زمینی به زیر ۳۰ هزار تومان بر می گردد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
9 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
10 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
11 چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

  خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها تحقیقات نشان می دهد که خوردن فیبر بیشتر با سلامت ب...

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

جوش شیرین ویتامین های غذا را نابود می کند فرزانه صادقی قطب آبادی متخصص تغذیه درباره نقش تغذیه در پیشگیری از مواد مخرب و آلوده کننده هوا اظهار داشت: مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، اکسیدهای نیتروژن دار، هیدروکربن‌های سوخته نشده، ذرات ریز معلق، برمید سرب، سایر ترکیبات سربی از جمله مواد آلاینده هوا هستندکه به گروه‌های در معرض خطر مانند کودکان، سالمندان، مادران باردار و مبتلایان به بیماری‌های قلبی، ریوی بیشترین آسیب را می‌بینند.
آشنایی با 8 خاصیت برنج قهوه‌ای غلات کامل یا سبوس‌دار بخش مهمی از هر رژیم غذایی را تشکیل می‌دهند و از جمله سالم‌ترین مواد غذایی محسوب می‌شوند که بهتر است همه گروه‌های سنی از آن استفاده کنند.
استاتین‌ها با گریپ فروت تداخل دارند یک دکترای داروسازی با اشاره به اینکه گاه عوارض جانبی استاتین‌ها بسیار ناراحت کننده است، گفت: برای کاهش بروز عوارض جانبی دستگاه گوارش، باید استاتین‌ را عصرها با یک وعده غذا مصرف کرد.
میوه به جای شام؛ مفید یا مضر؟ برخلاف باور عموم، میوه‌ها هم چاق کننده‌اند و مصرف بیش از حد آنها مضر است.