طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی


پایگاه خبری لقمه: سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه

 به گزارش پایگاه خبری لقمه ، سیب زمینی جز اون دسته مواد غذاییه که تا دلتون بخواد میشه باهاش غذاهای لذیذ و خوش طعم درست کرد در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه غذا با سیب زمینی داخل فر رو میذارم که به خاطر شکلش به سیب زمینی آکاردئونی معروفه و میتونه به عنوان پیش غذا یا عصرونه و حتی یک وعده ناهار یا شام سبک در نظر گرفته بشه …

 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی مرحله به مرحله

مواد لازم :
 
    ۲ عدد سیب زمینی
    ۶ قاشق غذاخوری روغن زیتون
    ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر کاری
    ۱/۲ قاشق مرباخوری پودر آویشن
    ۱/۲ قاشق مربا خوری سیر رنده شده
    پنیر گودا به مقدار لازم
 
 
مراحل تهیه سیب زمینی آکاردئونی: 
 
ابتدا سیب زمینی رو پوست میکنیم (میتوان از سیب زمینی با پوست هم استفاده کرد) و قسمت زیرینش رو برش میزنیم تا سطح زیرینش صاف بشه.
 
حالا با یه چاقو سیب زمینی رو به صورت حلقه حلقه های باریک میبریم ولی باید دقت کنیم که این حلقه ها از سیب زمینی جدا نشن و در نهایت یک سیب زمینی کامل با برش های حلقه ای عمیق داشته باشیم.
 
بعد سس رو حاضر میکنیم به این ترتیب که روغن زیتون، سیر، پاپریکا، کاری، آویشن و نمک رو داخل یک کاسه خوب با هم مخلوط میکنیم.
حالا سیب زمینی رو به سس آغشته میکینم و سعی میکنم لابلای حلقه ها هم به سس آغشته بشه.
 
بعد سیب زمینی رو برای مدت ۱ ساعت الی ۱ ساعت و نیم داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده میذاریم تا کاملا بپزه و برشته بشه. بعد از فر درش میارم و لابلای حلقه ها رو ورقه های کوچک پنیر گودا میذاریم و مجددا سیب زمینی رو برای حدود ۱ ربع دیگه داخل فر میذاریم تا پنیر کاملا آب بشه.
حالا سیب زمینی آکاردئونی پنیری ما حاضره و باید سروش کنیم … نوش جان

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست

 


نقل از :دونفره

کد: 13807 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي بازدید: 480 ساعت: 3:33 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «محمود حجتی» وزیر کشاورزی از مجلس کارت زرد گرفت ۱۳۹۷ سه شنبه ۱ خرداد
2 افزایش آسیب آئورت با این آنتی بیوتیک ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ اسفند
3 توزیع میوه عید از 20 اسفند ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
4 آسیب ریوی ناشی از سیگارکشیدن با چه مواد غذایی بازیابی می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 خرید بیش از 40 هزارتن سیب درجه سه از باغداران ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
7 میت لوف قارچ و فلفل؛ بمب پروتیین ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
8 اجرای جامع سیاست بازار در ازای بازار امری مهم در رونق صادرات ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
9 وزیر جهاد کشاورزی ‌به کرمانشاه می‌رود ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
10 با دستور وزیر بهداشت، رسیدگی به مصدومان حادثه زلزله ادامه خواهد داشت ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

  درمان کردن سرفه با پرتقال این روش به وسیله بسیاری از افراد آزمایش شده و یکی ...

  لبنیات محلی بخوریم یا نه؟ آیا واقعا این لبنیات محلی و طبیعی هستند و چه افراد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص پای مرغ بی‌شمار بشناسید عصاره پای مرغ، مملو از ویتامین D، ویتامین A، کلسیم، فسفر، منیزیم و اسیدهای چرب، همچنین سرشار از مواد غضروف‌ساز از جمله «سولفات کندروئتین» است که به جلوگیری و ترمیم نکروز و پوسیدگی مفاصل و غضروف‌ها کمک می‌کند.
خوراکی هایی که زنان را سرد می کند مزاج زنان سردتر از مردان است و برای حفظ سلامتی خود باید ....
مصرف زیاد روغن زیتون باعث چاقی می شود دانشیار انستیتو تحقیقات تغذیه كشور با بیان اینکه افزودن برخی مواد به سالاد موجب افزایش کالری سالاد می شود تاکید کرد:« برخی معتقدند اضافه کردن روغن زیتون به سالاد از یبوست جلوگیری می کند اما یادمان باشد روغن زیتون به هیچ وجه خاصیت لینت دهنده ندارد و مصرف روغن زیتون می تواند موجب چاقی شود.»
در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.