آویشن؛ کاهنده غلظت خون


آویشن به عنوان رفع کننده غلظت خون، افزایش دهنده هوش, تقویت کننده اعصاب و تقویت کننده معده و همچنین لاغر کننده شناخته می‌شود.

به گزارش لقمه، آویشن شیرازی از گیاهان معطری است که خواص فراوانی دارد و تقویت کننده اعصاب است و در راوایات از آن به نام "سعتر"به دلیل رفع ناراحتی معده, رفع کثرت بلغم و افزایش دهنده نور چشم بسیار سخن به میان آمده است.

کاشف و محقق نامی محمدزکریای رازی این گیاه را پُرخاصیت برای افراد سردمزاج توصیه کرده است و معتقد است که هضم کننده غذا و بادشکن است و به بدن گرمی معتدلی می‌بخشد.

در منابع خارجی از گیاه آویشن به عنوان گیاه ضد سم نام برده شده است، در این منابع آمده است که آویشن خون را به جریان می‌اندازد و از غلظت‌ها کاسته و بدن را تحریک و تقویت می‌کند.

به گفته غلامرضا کردافشاری متخصص طب سنتی برای رفع غلظت خون و پاکسازی خون از مواد زائد بهتر است که آویشن را همراه با چند عدد عناب دم کرده و روزی چند بار مصرف شود، به این ترتیب که یک قاشق غذاخوری آویشن خشک همراه با 7 تا 10 عدد عناب در یک یک لیتر آب جوش دم کرده و روزی چند بار مصرف شود، مصرف این نوشیدنی در ماه‌های اولیه بهار به سلامت بدن کمک می‌کند.

خواص آویشن شیرازی

-تقویت کننده و افزایش دهنده هوش و قوه ادراک انسان است

- در انواع نارسایی کبد مفید است.

-در درمان بی‌اشتهایی بسیار موثر است. بهتر است 10 تا 15 گرم آویشن خشک را در یک لیتر آب جوش دم کرده و روزانه چند بار از آن مصرف کرد.

-بهترین داروی برای افرادی است که از افزایش بلغم و سردی بدن شکایت دارند.

-لاغر کننده است به شرطی که نیم تا یک ساعت قبل از غذا از دم نوش آن استفاده شود.

-آویشن بی ضررترین نوشیدنی برای رفع بی‌خوابی است.

-تقویت کننده سیستم اعصاب است.-مصرف آن همراه با دوغ و ماست از ضرر سردی ماست را می‌کاهد.

-آویشن برطرف کننده انگل‌ها و عفونت‌ها در بدن است.

نکته مهم

در مصرف آویشن باید دقت شود، چرا که مصرف بیش از حد آن و تداوم بر مصرف آن خود بیماری‌های کبدی از جمله ورم کبد ایجاد می‌کند.

بهتر است که از آن چند بار در هفته به عنوان دم نوش استفاده کرد به این ترتیب که 3 تا 5 گرم از آویشن خشک را با یک لیوان آب جوش همراه با نبات دم کرده و مصرف شود.

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :تسنیم

کد: 7962 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين بازدید: 994 ساعت: 2:01 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 عرقیجاتی که هنگام معده درد شما را آرام می کنند ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
2 درمان عفونت ریه با یک آنتی بیوتیک قوی خانگی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
3 6 خواص پونه کوهی را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
4 خوراکی‌هایی که تقویت‌کننده حافظه از منظر طب سنتی ۱۳۹۳ شنبه ۲۷ دي
5 این گیاه، ضدآکنه و ضدفشارخون است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۸ آبان
6 خواص زرده تخم مرغ از نظر طب سنتی ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
7 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
8 طرز تهیه پای گوشت به شیوه جدید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۵ تير
9 آویشن پیری را به تاخیر می‌اندازد ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۵ اسفند
10 غذاهای مفید برای سرماخوردگی/شلغم را با پودر آویشن بخورید ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۰ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  بیماران برای مصرف محصولات پروبیوتیک با پزشک مشورت کنند یک متخصص تغذیه گفت: محصولات حاوی پروبیوتیک ممنوعیت...

  داشتن پوستی سالم با خوردن آووکادو پایگاه خبری لقمه: آیا آووکادو برای پوست شما مفید ا...

  رژیم غذایی دیابتی ها چیست؟ افراد مبتلا به دیابت نوع اول باید انسولین مورد نیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کی و چقدر آبمیوه به کودکمان بدهیم؟ هیچ هیجانی مثل تماشای اولین روز میوه خوردن بچه‌ها نیست. وقتی که میوه را به سروصورت‌شان می‌مالند وصحنه‌های بدیعی را به وجود می‌آورند. برای همین والدین همیشه منتظر رسیدن این روز هستند و در مورد مصرف میوه درتغذیه کودک شان سوالاتی دارند.
رژیم های لاغری و ریزش مو رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.
تـغـذیـه قـدیمی‌هـا ۴ غـلط دارد گذشت زمان بر نوع خوراک ما هم تأثیر گذاشته و نسل امروز نباید از باورهای بسیار قدیمی درباره غذا خوردن پیروی کنند؛ باورهایی که اشاره‌ای به مهم‌ترین آن‌ها خواهیم داشت.