لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی در بهبود آنفلوانزا نقش دارند


متخصص اطفال گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، همچنین خوردن لیمو‌ترش، پرتقال و خود گوجه‌فرنگی می‌توانند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشند البته کودکان زیر ۴ سال حتماً باید واکسن آنفلوانزا بزنند.

به گزارش لقمه، ناصر کنی اظهار داشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که هر 4 سال یکبار فرم شدید و خطرناک آن ظاهر می‌شود.

متخصص کودکان گفت: به کودکان زیر چهارسال و افراد بالای 65 سال و کسانی که به بیماری‌های خاص، مزمن، سرطان و ضعف سیستم ایمنی مواجه هستند تزریق واکسن آنفلوانزا توصیه می‌شود.

فوق‌تخصص نوزادان تصریح کرد: آنفلوانزا در شروع شبیه سرما‌خوردگی است و علائمی چون آبریزش ،سرفه و تب دارد اما علامت مشخصه آن استخوان درد است که بسته به شدت بیماری و ضعف قوای جسمانی بیمار متفاوت است.

کنی افزود: آنفلوانزا به دنبال خود ضرر اقتصادی را به جامعه تحمیل می‌کند چرا که در فصل شیوع افراد زیادی به این بیماری می‌شوند و از فعالیت روزمره باز می‌مانند.

فوق‌تخصص نوزادان در پاسخ به پرسشی مبنی بر راه‌های درمان آنفلوانزا گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی و سایر ویتامین‌ها می‌تواند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشد.

وی خوردن غذاهای پرکالری را تا حد تحمل فرد الزامی دانست و گفت: در مواجهه با آنفلوانزا افراد و به خصوص کودکان زیر چهار سال دچار بی‌اشتهایی می‌شوند که علاوه بر توصیه به خوردن مایعات، گاهی داروی اشتها‌آور و سرم را بسته به شدت ضعف برای آنها تجویز می‌کنیم.

متخصص کودکان تصریح کرد: معمولاً آنفلوانزا بیش از 5 روز طول نمی‌کشد مگر اینکه عوارض سینوزیت و ذات‌الریه ظاهر شوند.

کنی ادامه داد: آنفلوانزا در افراد بالای 65 سال می‌تواند مرگبار باشد و در کودکان زیر چهار سال نیز می‌تواند خطرناک باشد چرا که ریه کودک را درگیر می‌کند و به سمت ذات‌الریه پیش می‌رود.

فوق‌تخصص نوزادان افزود: بر اثر ابتلای کودک زیر چهار سال به آنفلوانزا کودک علاوه بر بی‌اشتها شدن، به سرفه‌های خشک دچار می‌شود که می‌تواند در ادامه به عروق مغز و چشم صدمه وارد کند به همین دلیل است که کودکان زیر چهار سال در فهرست اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا قرار می‌گیرند و واکسینه شدن آنها تقریباً اجباری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5436 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 3022 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ترفندهای کدبانوی کامل شدن چیست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اینفوگرافیک | مصرف مواد غذایی مهم بعد از ۴۰ سالگی پایگاه خبری لقمه: راه‌هایی وجود دارند که می‌توانید...

  رابطه گوشت قرمز و دیابت نتایج یک مطالعه گسترده در آمریکا نشان داده است که ...

  امکان جلوگیری از سرطان کبد با مصرف گوجه فرنگی پایگاه خبری لقمه: بر اساس نتایج به دست آمده در تحق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور نخورهای گوشتی اگر قرار باشد برای کباب روز تعطیل یکی از گوشت ها را انتخاب کنید، باید هر مزاج سراغ کدام گوشت برود؟
اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
چرا فلفل‌ها برای سلامتی مفیدند فلفل دلمه‌ای سرشار از ویتامین‌های گروه B مانند تیامین، ریبوفلاوین و B6 است که ویتامین‌های موثر در تبدیل مواد غذایی به انرژی می‌باشند. فلفل دلمه‌ای همچنین گیاهی سرشار از فیبر، پروتئین و آهن می‌باشد.
آجیل بوداده یا خام، کدام بهتر است؟ ترکیب آجیل هرچه باشد، مجموعه‌‌ای از مغزها است که همگی فواید تغذیه‌‌ای بسیار زیادی داشته و سرشار از مواد مغذی هستند. چربی موجود در انواع آجیل از نوع اشباع‌ نشده است که کلسترول خون را پایین آورده و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌‌دهد.