لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی در بهبود آنفلوانزا نقش دارند


متخصص اطفال گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، همچنین خوردن لیمو‌ترش، پرتقال و خود گوجه‌فرنگی می‌توانند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشند البته کودکان زیر ۴ سال حتماً باید واکسن آنفلوانزا بزنند.

به گزارش لقمه، ناصر کنی اظهار داشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که هر 4 سال یکبار فرم شدید و خطرناک آن ظاهر می‌شود.

متخصص کودکان گفت: به کودکان زیر چهارسال و افراد بالای 65 سال و کسانی که به بیماری‌های خاص، مزمن، سرطان و ضعف سیستم ایمنی مواجه هستند تزریق واکسن آنفلوانزا توصیه می‌شود.

فوق‌تخصص نوزادان تصریح کرد: آنفلوانزا در شروع شبیه سرما‌خوردگی است و علائمی چون آبریزش ،سرفه و تب دارد اما علامت مشخصه آن استخوان درد است که بسته به شدت بیماری و ضعف قوای جسمانی بیمار متفاوت است.

کنی افزود: آنفلوانزا به دنبال خود ضرر اقتصادی را به جامعه تحمیل می‌کند چرا که در فصل شیوع افراد زیادی به این بیماری می‌شوند و از فعالیت روزمره باز می‌مانند.

فوق‌تخصص نوزادان در پاسخ به پرسشی مبنی بر راه‌های درمان آنفلوانزا گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی و سایر ویتامین‌ها می‌تواند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشد.

وی خوردن غذاهای پرکالری را تا حد تحمل فرد الزامی دانست و گفت: در مواجهه با آنفلوانزا افراد و به خصوص کودکان زیر چهار سال دچار بی‌اشتهایی می‌شوند که علاوه بر توصیه به خوردن مایعات، گاهی داروی اشتها‌آور و سرم را بسته به شدت ضعف برای آنها تجویز می‌کنیم.

متخصص کودکان تصریح کرد: معمولاً آنفلوانزا بیش از 5 روز طول نمی‌کشد مگر اینکه عوارض سینوزیت و ذات‌الریه ظاهر شوند.

کنی ادامه داد: آنفلوانزا در افراد بالای 65 سال می‌تواند مرگبار باشد و در کودکان زیر چهار سال نیز می‌تواند خطرناک باشد چرا که ریه کودک را درگیر می‌کند و به سمت ذات‌الریه پیش می‌رود.

فوق‌تخصص نوزادان افزود: بر اثر ابتلای کودک زیر چهار سال به آنفلوانزا کودک علاوه بر بی‌اشتها شدن، به سرفه‌های خشک دچار می‌شود که می‌تواند در ادامه به عروق مغز و چشم صدمه وارد کند به همین دلیل است که کودکان زیر چهار سال در فهرست اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا قرار می‌گیرند و واکسینه شدن آنها تقریباً اجباری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5436 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 3210 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ترفندهای کدبانوی کامل شدن چیست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با این خوردنی‌ها شاد شوید مردم در سرتاسر دنیا در جنبه‌های گوناگون، از مذهب گ...

  آشنایی با خوراکی های ضد سرماخوردگی خانگی همیشه با شروع فصل پاییز، آمار ابتلا به سرماخوردگی ...

  سبزیجات، ژن‌های سرطانی را نابود می‌کنند لقمه: متخصصان در آزمایشات جدیدی مشخص کردند که چگون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چالش‌ها و آسیب‌ها در صادرات زعفران ایرانی پایگاه خبری لقمه: در یک یادداشت کوتاه، به مهم‌ترین مشکلات و چالش‌های صادرات زعفران ایرانی از منظر مقالات و تحقیقاتی که در آمریکا منتشر شده پرداخته ایم.
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »
101نکته برای این‌که یک آشپز حرفه‌ای شویم؟ در این مقاله دانستنیهای لازم برای آشپزی آورده شده است تا برای کسانیکه تازه آشپزی را شروع می کنند و یا تجربه خوبی از نکات اشپزی ندارند مفید باشد این مقاله دارای چندین بخش است که هر قسمت جداگانه مشخص و نکات یک سری از غذاها ذکر شده است مطالعه این مقاله به هر بانوی ایرانی توصیه می شود.
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر می‌شوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.