لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی در بهبود آنفلوانزا نقش دارند


متخصص اطفال گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، همچنین خوردن لیمو‌ترش، پرتقال و خود گوجه‌فرنگی می‌توانند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشند البته کودکان زیر ۴ سال حتماً باید واکسن آنفلوانزا بزنند.

به گزارش لقمه، ناصر کنی اظهار داشت: آنفلوانزا یک بیماری ویروسی است که هر 4 سال یکبار فرم شدید و خطرناک آن ظاهر می‌شود.

متخصص کودکان گفت: به کودکان زیر چهارسال و افراد بالای 65 سال و کسانی که به بیماری‌های خاص، مزمن، سرطان و ضعف سیستم ایمنی مواجه هستند تزریق واکسن آنفلوانزا توصیه می‌شود.

فوق‌تخصص نوزادان تصریح کرد: آنفلوانزا در شروع شبیه سرما‌خوردگی است و علائمی چون آبریزش ،سرفه و تب دارد اما علامت مشخصه آن استخوان درد است که بسته به شدت بیماری و ضعف قوای جسمانی بیمار متفاوت است.

کنی افزود: آنفلوانزا به دنبال خود ضرر اقتصادی را به جامعه تحمیل می‌کند چرا که در فصل شیوع افراد زیادی به این بیماری می‌شوند و از فعالیت روزمره باز می‌مانند.

فوق‌تخصص نوزادان در پاسخ به پرسشی مبنی بر راه‌های درمان آنفلوانزا گفت: استراحت و خوردن مایعات و آبمیوه‌های طبیعی، لیمو‌ترش، پرتقال و گوجه‌فرنگی و سایر ویتامین‌ها می‌تواند در بهبود آنفلوانزا مؤثر باشد.

وی خوردن غذاهای پرکالری را تا حد تحمل فرد الزامی دانست و گفت: در مواجهه با آنفلوانزا افراد و به خصوص کودکان زیر چهار سال دچار بی‌اشتهایی می‌شوند که علاوه بر توصیه به خوردن مایعات، گاهی داروی اشتها‌آور و سرم را بسته به شدت ضعف برای آنها تجویز می‌کنیم.

متخصص کودکان تصریح کرد: معمولاً آنفلوانزا بیش از 5 روز طول نمی‌کشد مگر اینکه عوارض سینوزیت و ذات‌الریه ظاهر شوند.

کنی ادامه داد: آنفلوانزا در افراد بالای 65 سال می‌تواند مرگبار باشد و در کودکان زیر چهار سال نیز می‌تواند خطرناک باشد چرا که ریه کودک را درگیر می‌کند و به سمت ذات‌الریه پیش می‌رود.

فوق‌تخصص نوزادان افزود: بر اثر ابتلای کودک زیر چهار سال به آنفلوانزا کودک علاوه بر بی‌اشتها شدن، به سرفه‌های خشک دچار می‌شود که می‌تواند در ادامه به عروق مغز و چشم صدمه وارد کند به همین دلیل است که کودکان زیر چهار سال در فهرست اولویت تزریق واکسن آنفلوانزا قرار می‌گیرند و واکسینه شدن آنها تقریباً اجباری است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5436 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان بازدید: 3270 ساعت: 1:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ترفندهای کدبانوی کامل شدن چیست؟ ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۷ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه، سبزی و لبنیات را با فاصله بخورید مدیر گروه تحقیقات تغذیه انستیتو تغذیه وزارت بهداشت...

  خوردن در حین راه رفتن سبب افزایش وزن و چاقی می‌شود خوردن در حین حرکت و راه رفتن می تواند منجر به افزا...

  تغذیه سالم در هر شرایطی برای قلب مفید است اگر تغییر به یک رژیم غذایی سالم منجر به کاهش وزن ن...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نظر گلاره عباسی درباره آشپزی مردها و زن‌ها كم و بیش اهل كار كردن در خانه است و تجربه خوبی در سوزاندن غذا دارد، اما تصمیم جدی گرفته است كه در سال 91 هم خانه‌داری و هم آشپزی‌اش را بهتر كند.
رازیانه، تازیانه‌ای بر بیماری‌ها گیاه «رازیانه» با فوائد درمانی متنوع در درمان کم‌خونی، سوء‌هاضمه، یبوست،‌ اختلالات تنفسی و اختلالات قاعدگی مفید است و علاوه بر اینها به عنوان یک خوشبوکننده موثر برای رفع بوی بد دهان استفاده می‌شود.
آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
جزئیات کاهش ساعت کار ادارات و تغییر ساعت اجرای طرح ترافیک+ فهرست مشاغل فعال در شهرهای قرمز جزئیات کاهش ساعت ادارات به استانداران سراسر کشور، ابلاغ شد و بر اساس آخرین مصوبات ستاد ملی کرونا تنها گروه شغلی یک در شهر‌های قرمز امکان فعالیت دارند.