زنگ خطر کورناویروس برای حجاج


دبیر همایش کورناویروس خاورمیانه با بیان این‌که منشاء این کورناویروس از کشور عربستان و کشورهای حاشیه عربستان است، گفت: این موضوع زنگ خطری برای ایران در انتقال بیماری به دلیل همسایه بودن و اعزام زائران حج به این کشور است.

به گزارش لقمه، مسعود ضیایی در همایش کورناویروس خاورمیانه اظهار داشت: کورناویروسی که در سال 1960 شناسایی شد از ویروس‌هایی بود که سبب سرماخوردگی و علائم ضعیفی می‌شد.

ابتلا 150 نفر در دنیا به کورناویروس

وی ادامه داد: از فروردین سال گذشته یک نوع کورناویروس جدید مشاهده شد که سبب عفونت تنفسی شدید می‌شود و 50 درصد افراد مبتلا به این بیماری فوت می‌کنند.

دبیر همایش کورناویروس خاورمیانه و مراقبت بهداشت بین‌المللی با بیان این‌که تاکنون 150 نفر در دنیا به این بیماری مبتلا شده‌اند، افزود: این بیماری سبب فوت 64 نفر از مبتلایان شده است.

ضیایی تصریح کرد: تا 16 آبان‎ماه سال جاری موارد این بیماری در 9 کشور دنیا دیده شده که عربستان، اردن، قطر، امارات متحده عربی، فرانسه، تونس، ایتالیا و انگلستان از جمله آنها هستند.

مرگ 53 نفر در عربستان بر اثر کورناویروس

وی با بیان این‌که منشاء این ویروس از کشور عربستان و کشورهای حاشیه عربستان بوده است، اذعان داشت: تاکنون 125 نفر در کشور عربستان مبتلا به این ویروش شده‌اند که 53 نفر آنان نیز فوت کرده‌اند.

دبیر همایش کورناویروس خاورمیانه و مراقبت بهداشت بین‌المللی متذکر شد: این موضوع زنگ خطری برای ایران در راستای انتقال بیماری به دلیل همسایه بودن و اعزام زائران حج به این کشور است.

ضیایی علائم معمولی همانند سرماخوردگی اعم از تب، آبریزش بینی، سرفه و گلودرد را از علایم مبتلا به کورناویروس عنوان کرد و افزود: اگر این علائم در کسی مشاهده شد باید به پزشک مراجعه کرده تا دوره درمان او کامل شود و بیماری نیز به دیگران منتقل نشود.

وی در ارتباط با راه‎های پیشگیری این بیماری نیز گفت: در این بیماری همانند آنفلوانزا باید مواظب باشیم با افراد سرماخورده، دست ندهیم و روبوسی نکنیم و با آنها فاصله‌ای کمتر از یک متر نداشته باشیم.

درمان اختصاصی برای کورناویروس وجود ندارد

دبیر همایش کورناویروس خاورمیانه و مراقبت بهداشت بین‌المللی اضافه کرد: در بهداشت فردی با احتیاطی استاندارد باید به موارد شامل شستشوی مکرر دست و صورت، خودداری از دست‎زدن به مخاط‌های چشم، دهان و بینی و سطوح مثل دستگیره، گوشی تلفن و دستگیره‌های اتوبوس‎های عمومی توجه داشته باشیم.

ضیایی از زائران حج و اطرافیان آنان خواست تا در صورت بروز علائمی از جمله تب و سرفه و گلودرد طی 14 روز نخست بعد از بازگشت از عربستان به سرعت به مراکز درمانی و بهداشتی مراجعه کنند.

وی در ارتباط با راه‌های درمان این بیماری یادآور شد: درمان اختصاصی برای این ویروس وجود ندارد.

دبیر همایش کورناویروس خاورمیانه و مراقبت بهداشت بین‌المللی خاطر نشان کرد: هنوز موردی از این بیماری در ایران مشاهده نشده است.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 5531 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان بازدید: 2926 ساعت: 5:20 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف روزانه 5 فنجان قهوه چاقی و دیابت می‌آورد محققان دریافتند که مصرف روزانه 5 فنجان قهوه در یک ...

  آشنایی با خوراکی‌های حاوی آنتی‌ اکسیدان و ضد‌ سرطان اگر تابحال سالاد میوه درست کرده باشید می دانید که ...

  لبو، دوست روزهای سرد لبو منبع سرشار از نیاسین، اسید پانتوتنیک، پیریدوکس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

در مورد میکروبی شدن معده چه می دانید؟ خوب جوید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ن غذا، وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه‌های کم و مکرر د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر طول روز، عد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌م مصرف وعد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه سنگین قبل از خواب می‌تواند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ر بهبود‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ علائم این بیماران موثر باشد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. میوه و سبزیجات تازه و مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ غذایی حاوی سلنیوم از قبیل مغزها و خصوصا باد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ام هند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ی، غذاهای د‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ریایی، گوشت مرغ، گوشت گوسفند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ و جگر برای سلامت معد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ه مفید‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ می‌باشند‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
سه استراتژی ممکن برای برخورد با همه‌گیری کرونا در ایران پایگاه خبری لقمه: اتخاذ یک سیاست تهاجمی که مانند کشورهای چین و کره ظرف سه ماه بیماری را تقریبا ریشه کن کند و ما را به زندگی عادی برگرداند بسیار بهتر از ماه‌ها زندگی در ترس با عواقبی غیرقابل پیش بینی است.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته! میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
بخور نخورهای مبتلایان به سرماخوردگی یک کارشناس تغذیه معتقد است، افرادی که سرما خورده‌اند باید از مصرف خربزه و انگور پرهیز کنند.