شیشه شیر، نوزادان را چاق می‌کند


نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد نوزادانی که پس از 12 تا 15 ماهگی از شیشه شیر استفاده می‌کنند مستعد اضافه وزن و چاقی هستند.

به گزارش لقمه، متخصصان اطفال در این مطالعه همچنین خاطر نشان کردند استفاده از فنجان‌های مخصوص کودکان نمی‌تواند از اضافه وزن در آنان جلوگیری کند.
پزشکان به والدین توصیه می کنند که از سن شش ماهگی به بعد برای تغذیه کودک از فنجان‌های مخصوصی استفاده شود که در گوشه آنها دسته‌ای وجود دارد که مایع را به صورت جرعه جرعه وارد دهان کودک می‌کند و تا سن 15 ماهگی استفاده از شیشه شیر به طور کامل باید از برنامه تغذیه کودک حذف شود.
«کارن بونوک» از متخصصان دانشکده پزشکی آلبرت انیشتین در نیویورک گفت: شیشه شیر محفظه‌ای را برای ذخیره‌سازی کالری‌های اضافه و پنهان به وجود می‌آورد زیرا شیشه‌های شیر اغلب بدون آموزش‌های لازم مورد استفاه قرار می‌گیرند.
به اعتقاد متخصصان با دادن آموزش‌های لازم به والدین و استفاده از فنجان‌های مخصوص تغذیه خردسالان می‌توان تعداد دفعاتی که کودک با شیشه‌ شیر تغذیه می‌شود و در نتیجه مقدار کالری مصرفی آنان را کاهش داد.
در این بررسی از والدین نوزادان تحت آزمایش درخواست شد تا روزانه بیش از دو بطری شیر یا آب میوه به فرزندشان بخورانند. سپس نوزادان به دو گروه تقسیم شدند. در یکی از گروه‌ها والدین اقدام به از شیشه گرفتن کودکانشان کردند اما گروه دیگر روند قبل را ادامه دادند.
پس از گذشت سه ماه، استفاده از شیشه شیر در میان نوزادانی که والدینشان اقدام به حذف شیشه شیر از برنامه غذایی آنان کرده بودند روزانه از 4.6 بطری به دو بطری کاهش یافت در حالی که در گروه دیگر تعداد موارد استفاده از شیشه شیر از 4.4 بطری به 2.7 بطری رسید. همچنین میزان کالری مصرف نوزادان گروه اول 1090 اما در گروه دوم 1186 گزارش شده است.  


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 5591 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ شنبه ۲۵ آبان بازدید: 4341 ساعت: 5:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشنهادهایی برای آشپزخانه با سبک دکور معاصر ۱۳۹۳ شنبه ۶ ارديبهشت
2 سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي
3 10 ماده غذایی موثر برای سلامت موها ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۴ مرداد
4 7 ترفند برای جنگ با هله‌هوله ها ۱۳۹۲ شنبه ۲۸ ارديبهشت
5 معروف ترین شهرهای سازنده شکلات در جهان ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

  توصیه های غذایی برای بارداری بیشتر مردم به خاطر خوردن گوشت گاو، گوسفند یا مرغی ...

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اخلاق مداری زیربنای کار حرفه ای من در آشپزی است پایگاه خبری لقمه: سرآشپز رضا جعفریان گفت: سعی کرده ام در درجه اول اخلاق را پیش زمینه کاری خودم قرار دهم و هیچگاه دچار غرور نشوم.
آشنایی با خواص لاغری میوه‌ها همه ی ما تصور می کنیم که برای کاهش وزن و لاغری باید هر نوع ماده ی غذایی شیرین را از برنامه ی غذایی مان حذف کنیم. به خاطر اینکه این مواد غذایی حاوی قند بوده و کالری زیادی به بدن می رسانند.
14 روش برای خوش‌طمع کردن غذاها آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند.
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟ در روزهایی که تولید کنندگان میوه تدارک فروش شب عید را می بینند، بازار میوه خود را برای ورود میوه های ماندگار با رنگ و طعم ویژه آماده می کند. میوه های با کیفیتی که ظاهری شبیه به میوه های وارداتی دارند اما نه از طعم آبکی در آنها خبری هست و نه از مضرات کودهای شیمیایی و هورمون های رشد.