سخت‌ترین رستوران های دنیا برای رزرو


از آنجایی که بخاطر رکود اقتصادی، افراد بیشتر گرایش دارند که در منزل خودشان غذا بخورند، ولی بعضی خوش خوراک ها هستند که دوست دارند آخر هفته ها به بهترین رستوران های شهر بروند و تجربه شامی به یاد ماندنی و خوشمزه را برای خود ثبت کنند. البته اگر بتوانند در رستوران مورد نظرشان میزی رزرو کنند!

به گزارش لقمه، اگر شما هم در یکی از کلان شهرهای بزرگ دنیا مانند نیویورک، میامی یا لوس آنجلس زندگی می کنید، می دانید منظورمان چیست. زیرا برای شام خوردن در بعضی از این رستوران ها باید مدتی طولانی صبر کنید.

بعضی از رستوران ها در روزهای خاص یا آخر هفته ها، خیلی راحت برای مهمان ها میز رزرو می کنند و فقط با یک تماس تلفنی یا رزرو آنلاین می توانید جای خود را در آن رستوران نگه دارید. و اگر رئیس یک موسسه بزرگ باشید، لازم نیست میز رزرو کنید، وقتی به رستوران رسیدید شما را به سمت میزتان راهنمایی می کنند و گارسون حتی نام شما نیز می داند و غذای موردعلاقه تان را برایتان سرو می کند.

ولی اگر می خواهید مزه غذاهایی که در رستوران های زیر سرو می شوند را امتحان کنید باید تلاش بیشتری نمایید و بیشتر منتظر بمانید.

10. شوا (Schwa) در شیکاگو، ایلینویز؛ سه هفته جلوتر

مایکل کارلسون مالک رستوران شوا است و در رستورانش غذاهای آمریکایی مدرن سرو می کند و به غذا بیشتر به عنوان هنر می نگرد. در این رستوران فقط 26 صندلی وجود دارد و غذا مستقیماً از آشپزخانه بدون آنکه به دست گارسون سپرده شود، روی میز مهمان آورده می شود. شوا یک ستاره میشلن دارد.

 

خوراک شناسی مولکولی، تم اصلی این رستوران است و فضای داخلی آن بیشتر موتیف مینیمالیستیک دارد. مهمانان می توانند برای وعده سه کورسه 55 دلار بپردازند یا وعده 8 تا 10 کورسه را انتخاب کنند که 110 دلار هزینه دارد.

حتماً باید از قبل جا رزرو شود و حتی اگر نصف رستوران خالی باشد و جا رزرو نکرده باشید، شما را از همانجا برمی گردانند. بیشتر شکایت مشتریان از این است که اغلب تلفن ها را جواب نمی دهند. بطور متوسط باید از سه هفته جلوتر جا رزرو کنید و حتی اگر 90 دقیقه رزرو جابجا شود، کل رزرواسیون ها را لغو می کنند.

9. سوکیاباشی جیرو (Sukiyabashi Jiro) در توکیو، ژاپن؛ یک ماه جلوتر

سوکیاباشی جیرو برای افراد خوش خوراک در کل دنیا، تبدیل به مکانی مقدس شده است. جیرو یکی از مشهورترین رستوران های دنیاست که سوشی های شاهکار سرو می کند و حتی این رستوران سه ستاره میشلن تبدیل به یک مقصد گردشگری برای گردشگران خوش خوراک در توکیو شده است. این رستوران فقط 10 صندلی دارد. سرو شام سر ساعت 7 شب آغاز می شود و اگر جا رزرو کرده باشید و نیایید، باید 150 دلار هزینه بپردازید.

 

این رستوران فقط از طریق دربان هتل، رزرواسیون می پذیرد و حتماً باید یک دوست ژاپنی یا راهنما داشته باشید تا به هتل زنگ بزند و رزرواسیون را بجای شما انجام دهد. وقتی این کار انجام شد، باید از رابط ژاپنی خود بخواهید که حدود 200 دلار به خود جیرو بپردازد تا رزرواسیون شما تأیید شود. اگر از ماه ها قبل رزرواسیون خود را انجام داده باشید، نیازی به رابط ژاپنی نیست تا جیرو شما را تأیید کند.

 

از نیمه نوامبر 2013 تا آخر ماه دسامبر، جیرو کاملاً رزرو شده است و از اول دسامبر به بعد برای ماه ژانویه رزرواسیون می پذیرد.

8. یامچا (Yam’Tcha) در پاریس، فرانسه؛ یک ماه جلوتر

این رستوران منحصر بفرد، خوراک های فرانسوی و چینی را با منتخبی از چای و نوشیدنی ترکیب می کند و برای هر وعده پول بیشتری می گیرد. رستوران یامچا در پاریس فقط 20 صندلی دارد و رستوران یک ستاره میشلن محسوب می شود.

 

مهمانان دو انتخاب دارند: می توانند برای وعده چهار کورسه 60 یورو (80 دلار) بپردازند یا وعده شش کورسه را انتخاب کنند که 100 یورو (135 دلار) هزینه برمی دارد و بعد از آن می توانند 10 یورو (14 دلار) هم برای چای بپردازند.

 

رزرواسیون لازم نیست، ولی اگر سر ناهار یا شام بروید غیرممکن است جا پیدا کنید. خوش خوراک های امیدوار بهتر است از ساعت 10 صبح تا 3 بعد از ظهر یا 7 شب تا 10:30 شب سه شنبه ها تا شنبه ها تماس بگیرند تا شاید جا پیدا کنند. در اولین جمعه هر ماه رزرواسیون برای ماه بعد پذیرفته می شود.

7. مینی بار خوزه آندرس (Minibar by Jose Andres) در واشینگتن دی.سی.؛ دو ماه جلوتر

خوش خوراک های ایالات متحده وقتی شنیدند خوزه آندرس در نوامبر سال گذشته رستورانی با صندلی های بیشتر باز کرده خیلی خوشحال شدند. متأسفانه افزایش ظرفیت رستوران باعث نشد که زمان انتظار رزرو کمتر شود. این رستوران قبلاً 6 صندلی داشت که حالا به 12 صندلی افزایش یافته است. مهمانان خوش شانس این رستوران می توانند بیش از 20 کورس غذا را امتحان کنند که در حدود 2 ساعت سرو می شود.

 

 غذاها تنوع زیادی دارند. تم آسیایی قوی آن با تکنیک های آشپزی و آماده سازی غیرمتعارف کامل می شود. غذا در حضور مهمانان آماده می شود و مهمان در این حین از نوشیدنی و خوراکی های اشتهاآور میل می کند. هزینه ورودی مینی بار نفری 225 دلار است.

 

از زمان افتتاح مجدد، مینی بار روش رزرواسیون را نیز تغییر داده است. مشتریان باید دو ماه جلوتر ایمیل بفرستند و تاریخ موردنظر، تعداد همراه و زمان ورودشان را مشخص کنند.

6. فرنچ لاندری (The French Laundry) در یونت ویل، کالیفرنیا؛ دو ماه جلوتر

همانطور که از نامش پیداست، فرنچ لاندری رستورانی است که بهترین خوراک های فرانسوی مدرن را سرو می کند و متعلق به سرآشپز توماس کلر است. این رستوران در ناپا ولی واقع شده است و روی ساختمانی قرار دارد که در فهرست مکان های تاریخی ملی ثبت شده است. فرنچ لاندری رستورانی با سه ستاره میشلن است و بین سال های 2005 تا 2008 میلادی جزو بهترین رستوران های آمریکا بوده است. این رستوران فقط 60 صندلی دارد.

 

فرنچ لاندری فرمت "قیمت ثابت" را دنبال می کند و هزینه فعلی برای هر نفر 270 دلار است و مهمانان می توانند از منوی 9 کورسه استفاده کنند. دو بار در روز غذا سرو می شود. دو راه برای رزرو جا در فرنچ لاندری وجود دارد: آنلاین و تلفنی. رزرواسیون باید از دو ماه جلوتر صورت بگیرد. خطوط تلفن از ساعت 1 بعد از ظهر به وقت محلی باز می شوند و گاهی باید یک ساعت جلوتر پشت خط اشغال آن بمانید.

 

همچنین می توانید از دربان هتل بخواهید بجای شما برایتان جا رزرو کند. البته ضمانتی وجود ندارد که در تاریخ دلخواهتان جا رزرو کنید.

5. فت داک (The Fat Duck) در بری، برکشایر، بریتانیا؛ دو ماه جلوتر

این رستوران با سه ستاره میشلن در یک ساختمان قرن شانزدهمی با محیطی ساکت و آرام قرار دارد و غذاهای منحصر بفرد با طراحی بی نظیر سرو می کند. فت داک 40 صندلی ظرفیت دارد و منوی آن 9 کورسه است که حدود 316 دلار برای هر نفر خرج برمی دارد. این رستوران برای ناهار و شام از سه شنبه تا شنبه باز است.

 

مهمانان باید از دو ماه قبل از طریق سیستم آنلاین یا تلفنی جا رزرو کنند. هر روز صبح ساعت ده، لیست تعداد صندلی های خالی در سیستم آنلاین اعلام می شود و از ساعت 11 صبح تا 2 بعدازظهر دوشنبه تا جمعه رزرو صورت می گیرد. اگر می خواهید در تاریخ خاصی جا رزرو کنید، باید درخواست بدهید تا در لیست انتظار قرار بگیرید و نماینده رستوران با شما تماس خواهد گرفت.

4. نوما (Noma) در کپنهاگ، دانمارک؛ سه ماه جلوتر

نوما رستورانی با دو ستاره میشلن است که مالک آن کلاوس مه یر نام دارد و سرآشپز آن رنه ردزپی است. در این رستوران غذاهای مخصوص اسکاندیناوی سرو می شود که هر کدام داستانی دارند، مانند "مرغ و تخم مرغ". منوی آن بطور منظم عوض می شود، زیرا مواد لازم برای غذاها از همان منطقه تهیه می شوند و با تغییر فصل منوها تغییر می کنند.

 

غذا خوردن در نوما برای هر نفر 400 یورو (544 دلار) خرج برمی دارد. رزرواسیون به صورت تلفنی و یا با سیستم رزرو آنلاین انجام می شود. باید از سه ماه قبل انجام شود و رزرواسیون فقط در روز ششم هر ماه انجام می شود. بنابراین در روز ششم دسامبر 2013 شما می توانید برای ماه مارس 2014 جا رزرو کنید.

 

جالب اینجاست که نوما گزارش کرده در روز رزرواسیون بیش از 20 هزار تماس تلفنی به این رستوران می شود، بنابراین آنهایی که می توانند در این رستوران جا رزرو کنند، خوش شانس تلقی می شوند.

3. ال سلر د کان روکا (El Celler de Can Roca) در جیرونا، اسپانیا؛ 11 ماه جلوتر

این رستوران متعلق به سه برادر روکا است که توسط خود آنها نیز اداره می شود. این رستوران در سال 2013 بهترین رستوران دنیا نام گرفت، بنابراین جا رزرو کردن در آن در تاریخی دلخواه تقریباً غیرممکن است و البته این قضیه برای رستورانی فقط با 45 صندلی قابل درک است.

 

این برادران از تکنیک های خوراک شناسی مولکولی برای آماده کردن و پختن غذاهایشان استفاده می کنند. مواد این غذاها در همان منطقه تهیه می شوند و سرآشپز طعم های سنتی را با تکنیک های طبخ خلاقانه و ارائه بی نظیر غذا ترکیب می کند.

رزرو جا در ال سلر د کان روکا باید از 11 ماه قبل انجام شود و در شروع هر ماه، این رستوران برای 11 ماه بعد رزرواسیون می پذیرد. بنابراین اگر اول دسامبر 2013 زنگ بزنید، برای نوامبر 2014 برایتان جا رزرو می کنند و همه صندلی های آنها برای ناهار و شام تا آوریل 2014 پر است.

 

فقط به صورت تلفنی می توانید جا رزرو کنید و بنابراین باید پشت خط اشغال آن، منتظر بمانید.

2. تالولاز تیبل (Talula’s Table) در فیلادلفیا، پنسیلوانیا؛ یک سال جلوتر

این رستوران فقط شش سال است که تأسیس شده و یکی از محبوب ترین رستوران های کشور است. در این رستوران فقط غذاهای ارگانیک سرو می شود که با مواد محلی پخته می شوند.

 

وعده شام 5 کورسه آن برای هر نفر 50 دلار می شود ولی مهمانان می توانند هر روی بیایند و از وعده ناهار معمولی لذت ببرند. حتی مهمانان می توانند از این رستوران خرید کنند. از طریق وبسایت می توانید غذاهای رستوران را مشاهده کنید.

 

شام سر ساعت 7 شب سه شنبه تا یکشنبه سرو می شود و رزرواسیون به صورت آنلاین انجام می شود و منوها هر ماه تغییر می کنند. دقیقاً یک سال قبل باید رزرواسیون را انجام دهید. مثلاً اگر 1 دسامبر 2013 تماس بگیرید، روز اول دسامبر 2014 جا به شما می رسد. کنسلی های رزروها در وبسایت اعلام می شوند، بنابراین باید مرتباً سایت را چک کنید.

1. رائوز (Rao’s)، نیویورک سیتی (محدود)

رائوز از زمان تأسیسش توسط چارلز رائو در سال 1896 تابحال غذاهای جنوبی ایتالیایی سرو می کند. مالک فعلی آن فرانک پلیگرینو نام دارد که با نام مستعار "فرانکی نو" شناخته می شود زیرا به درخواست های رزرواسیون پاسخ نه می دهد. این رستوران از ساعت 10 صبح تا 10 شب دوشنبه تا شنبه باز است.

 

این رستوران فضایی صمیمی دارد و منوی آن پر از غذاهای کلاسیک ایتالیایی است. مهمانان در هنگام ورود با نامشان خوانده می شوند و از آنها استقبال می شود. شام معمولاً برای هر نفر 100 دلار خرج برمی دارد، ولی آنهایی که شانس غذا خوردن در این رستوران را داشته اند، همه می گویند که هر پنی آن ارزشش را دارد.

رزرو جا در رائوز به تماس مکرر و منتظر ماندن ربطی ندارد. در واقع این رستوران اصلاً خط تلفن رزرواسیون یا سیستم آنلاین ندارد. با گذشت زمان این رسم درست شده است که مشتریان همیشگی رائوز برای خودشان رزرواسیون های نیمه دائمی دارند و اگر روزی نخواهند به این رستوران بروند، جای خود را به دوستان یا دوستان دوستان خود می دهند. از مهمانان دائمی این رستوران که جزو چهره های معروف محسوب می شوند، می توان به وودی آلن، بیل کلینتون و ... اشاره کرد. هزینه رزرواسیون برای این رستوران از یک سال قبل باید پرداخت شود و گاهی از 1000 تا 25000 دلار برای یک میز چهارنفره می شود.

 

خلاصه اینکه رائوز بیشتر شبیه یک کلوپ نیمه خصوصی است و برای چشیدن غذاهای آن، باید کسی را بشناسید که در این کلوپ باشد تا بتوانید به داخل آن راه پیدا کنید.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 5974 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۱ دي بازدید: 3012 ساعت: 2:26 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
2 قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 نکاتی مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران ۱۴۰۲ جمعه ۲۰ بهمن
6 راهکارهایی برای جداسازی و بازیافت پسماند رستوران‌ها ۱۴۰۲ جمعه ۲۹ دي
7 چالش جمع آوری پسماند رستوران‌ها در شهرهای بزرگ ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ آذر
8 تحلیل رستوران‌های رقیب برای بهبود راهبردهای بازاریابی خود ۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۶ آذر
9 فرصت‌ها و چالش‌های تعامل شهرداری‌ها با رستوران‌داران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش تشخیص ماهی تازه از کهنه سبزی‌پلو با ماهی را نمی‌توان غذای ملی ایرانی دانست...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

  مراقب مسمومیت با آب باشید! آب مایه حیات است اما آیا نوشیدن زیاد آن برای بدن م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مقایسه‌ پنج آرد پرمصرف در بسیاری از محصولات غذایی از آردهای مختلف استفاده می شود که در اینجا توضیحاتی در خصوص پرکاربردترین آنها ارائه می شود.
قند خون را با این 5 ماده غذایی کنترل کنید پایگاه خبری لقمه: مصرف مواد غذایی غنی از فیبر یکی از راه‌های کنترل دیابت است. تحقیقات نشان می‌دهد فیبر موجود در مواد غذایی گیاهی روند افزایش قند خون را کند می‌کند.
چه چیزی پوست را پیر می‌‌کند؟ برخی همواره به دنبال کلید جادویی برای داشتن پوستی شاداب هستند غافل از اینکه رعایت برخی نکات ساده و کم خرج مانند خوردن میوه و سبزی تازه و رعایت رژیم غذایی بهترین نسخه‌ای است که می‌توان پیچید.
جزئیات خداحافظی مستر تیستر از ایران+کشور دوم حمید سپیدنام کجا است؟ حدود ده روز پیش حمید سپیدنام یا همان مستر تیستر مشهور با انتشار پستی در صفحه اینستاگرام خبر از مهاجرتش به خارج از کشور داد. وی پس از آن در ویدئویی که در کانال یوتیوبش بارگذاری کرد این ماجرا بیشتر شرح داد.