به گزارش لقمه، گندم با طبیعت گرم، خنک کننده، مغذی، چاق کننده، اشتهاآور، مدر، ضد خونریزی و مقوی بوده که حریره آرد آن برای سرفه و خونریزی از سینه و درد سینه و پهلو مفید است. از ساقه گندم برای رفع مسمومیت و اختلال در کبد که موجب یبوست، سردرد، بیاشتهایی و قی کردن زردآب میشود، استفاده میکنند. گندم پخته نفاخ و دیرهضم بوده و باید با شیرینی خورده شود. گندم بوداده نیز سنگین، نفاخ و دیرهضم است. اما گندم پخته شده در آب بسیار مقوی و مغذی است اما برای هاضمه مفید نیست در ضمن برای اشخاصی که مبتلا به انسداد عروق هستند مضر است. بازگشت به صفحه نخست