صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
تصاویری از تزیین های زیبا و اشتهاآور از غذاها
تصاویری از تزیین های زیبا و اشتهاآور از غذاها
تزیین غذا یکی از هنر های به روز دنیاست که هر کد بانویی به آن علاقه ای خاص دارد. هنری که در عکس های آن را می بینید نوعی تزیین غذا است اما به شیوه ای خلاق تر و زیباتر که توسط "سامانتا لی" samantha lee انجام گرفته است که برای بچه ها بسیار جذاب است.
بازگشت به صفحه نخست
کد:
6060
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ سه شنبه ۲۴ دي
بازدید:
4093
ساعت:
2:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
2
آموزش تزیین انار دون شده شب یلدا
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
3
تزیین و حکاکی روی کدو
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ آذر
4
تزیین جذاب هندوانه
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
5
تزیین دکوراسیون آشپزخانه کوچک، با رنگهای شاد
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6
ماکارونی و پاستا های خود را این گونه تزیین کنید
۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
7
طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
8
طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان
۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
9
اصول انتخاب میز ناهارخوری و تزیین آن
۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
10
تزیین خرما برای سفره افطار
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
11
آموزش تزیین تخم مرغ های عید نوروز
۱۳۹۵ سه شنبه ۱۰ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وز...
انگور سردردآور است
انگور کالری کمیدارد و سرشار از ویتامین C و فیبر ا...
هورموندرمانی در باشگاههای بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟
دكتر كیمیاگر گفت: این روند میتواند ماهی یک کیلو ب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟
برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
خواص انواع آبمیوه و سبزیجات
آب میوه ها و سبزیجات نه تنها بسیار خوشطعم، لذیذ و نشاطآور بوده، بلكه باعث ایجاد انرژی و حس جوانی میشوند.
فرهنگ و سنتهای غذایی مرسوم در کشور چین
پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
ارتباط سال تولد با چاقی
متخصصان ادعا کردند که سال تولد فرد بر فعالیت نوعی ژنِ عامل افزایش خطر چاقی تاثیرگذار است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است