اگر آرتروز دارید از خوردن اینها پرهیز کنید


نتایج پژوهش‌های محققان کره‌ای نشان می‌دهد دریافت زیاد زینک(روی) می‌تواند باعث افزایش دردهای آرتروز شود.

به گزارش لقمه، متأسفانه این روزها کمتر خانمی از دردهای روماتیسمی و آرتروز شکایت ندارد. در واقع آرتروز و درد مفاصل به یکی از مشکلات جدی خانم‌های بالای 50 سال تبدیل شده است.

 

اخیراً محققان به این نتیجه رسیده‌اند که داشتن تغذیه‌ سرشار از زینک (روی) می‌تواند منشأ دردهای آرتروزی باشد. برای همین باید از مصرف زیاد غذاهای دریایی، مرغ، گوشت قرمز و حتی کاکائو بپرهیزید.

 

نتایج پژوهش‌های محققان کره‌ای نشان می‌دهد دریافت زیاد زینک(روی) می‌تواند باعث افزایش دردهای آرتروز شود.

 

محققان غضروف‌های بیماران و موش‌های آزمایشگاهی مبتلا به آرتروز را بررسی کرده و مشاهده کردند که میزان پروتئین ZIP8 در غشای سلول‌های غضروف این افراد به طور غیرطبیعی بالاست. این پروتئین وظیفه‌ی انتقال زینک به داخل سلول‌ها را بر عهده دارد. زمانی که میزان مصرف زینک(روی) بیش از اندازه می‌شود این پروتئین باعث فعال شدن پروتئین دیگری به نام MTF1 می‌شود. تولید این پروتئین هم باعث آسیب بافت‌های غضروفی می‌شود.

 

به عقیده‌ی جانگ سویشان، سرپرست گروه پژوهشی، کاهش موضعی زینک یا جلوگیری از عملکرد پروتئین‌های ذکر شده در بافت غضروف‌ها می‌تواند در جهت درمان آرتروز موثر عمل کند.

توجه داشته باشید که زینک به طور طبیعی در ماهی‌هایی مانند ماهی آزاد، گوشت قرمز، مرغ یا حتی شکلات وجود دارد. به عقیده‌ی این محققان کاهش مصرف این مواد غذایی می‌تواند به کاهش دردهای روماتیسمی کمک کند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :medisite

کد: 6543 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ فروردين بازدید: 2536 ساعت: 4:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  حقایقی درباره "تاریخ انقضا"ی موادغذایی برای بسیاری از ما بارها اتفاق افتاده که مقابل یخچا...

  غذاهای ضد سرماخوردگی همان طور که می‌دانید رژیم غذایی و سبک زندگی در ابت...

  خوراکی‌هایی که رشد مو را زیاد می‌کنند خوردن سبزیجاتی که به رنگ سبز تیره هستند، سرشار از ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف نوشابه در ایران 2 برابر میانگین جهانی این روزها نوشابه به عنوان یك نوشیدنی دوست‌داشتنی و همه‌گیر در سبد كالاهای مصرفی خانواده‌های ایرانی جا خوش كرده است حتی در ادارات و سازمان‌ها هم این نوشیدنی به عنوان یك نوشیدنی لوكس به مصرف می‌رسد، تا آنجا كه گاهی حضور نوشابه بر سر سفره‌ها به عنوان نمادی از احترام به كارمند و مهمان نیز تعبیر می‌شود.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
بخور نخورهای فصل گرما در فصل گرما به دلیل هوای گرم و بالا رفتن دمای بدن توصیه می‌شود اصول غذایی خود را تغییر داده تا کمتر دچار گرمازدگی شوید.
کاهش خطر سرطان معده با مصرف سبزیجات سفید (گل کلم) پزشکان معتقدند افرادی که بیشتر از سبزیجات سفید مصرف می‌کنند، احتمال ابتلا به سرطان معده در آنان یک سوم کاهش می‌یابد.