مرضیه برومند:
از سر عشق و تفنن آشپزی می‌کنم/ دمپختک و ماپاچی می‌پزم


برخی از خانم‌ها به اعتراض می‌گویند ما به یک خانه‌دار آشپزی کن تبدیل شده‌ایم من هم می‌گویم این کار کمی نیست و بلکه کار بسیار مهمی است. اصلا دوست ندارم که برخی از خانم‌ها و آقایان از بیرون غذا می‌گیرند.

به گزارش خبرنگار لقمه، مرضیه برومند روز پنج شنبه 28 فروردین ماه گفتگویی با مهران دوستی در برنامه «رادیو من» رادیو جوان داشت که در این گفتگو درباره خاطرات بچگی و گذشته صحبت کرد.

در میان این خاطرات، وی درباره آشپزی هم گفت: من آشپزی خیلی دوست دارم، گرچه زیاد آشپزی نمی‌کنم و خانواده‌ای متمرکز مثلا همسر و فرزند نداشته‌ام که موظف به آشپزی باشم و هر روز غذا درست کنم، بنابراین از سر عشق و تفنن آشپزی می‌کنم. بنابراین برخی از غذاها را اصلا تا به حال نپخته‌ام اما برخی از غذاها را خوب می‌پزم. مثلا کتلت را خوب می‌پزم. کتلت غذای سختی است. این غذا با سیب زمینی خام وا نمی‌رود، اما اگر با سیب زمینی پخته باشد، ترکیب و اندازه تخم مرغ خیلی مهم است تا کتلت وا نرود.

برخی از خانم‌ها به اعتراض می‌گویند ما به یک خانه‌دار آشپزی کن تبدیل شده‌ایم من هم می‌گویم این کار کمی نیست و بلکه کار بسیار مهمی است. اصلا دوست ندارم که برخی از خانم‌ها و آقایان از بیرون غذا می‌گیرند.

آش باید خیلی بماند تا جا بیفتد شاید برای همین من هیچوقت آن را نپخته‌ام. قدیم سنت بود که قبل از عید آشی به نام آش اسفندی می‌پختند و اهل ده در ساختش مشارکت می‌کردند. طی یک هفته از مواد دیرپز شروع می‌کردند، حبوبات می‌ریختند، گوشت اضافه می‌کردند و سبزی و میوه و دانه‌ها را توی آش می‌ریختند؛ به مدت یک هفته هر روز اهالی ده می‌آمدند و مواد آش را به دیگ بسیار بزرگ وسط میدان ده می‌ریختند. فکر کنید که این آش بعد از یک هفته چه می‌شد. مشارکت زیبایی هم شکل می‌گرفت و همه دور هم لذت می‌بردند.

زن خانه یا زن شاغل از هم جدا نیست. من دفتر کارم را مدام تمیز می‌کنم، تی می‌کشم، آشپزی می‌کنم و دوست ندارم از بیرون غذا بگیریم. دمپختک درست می‌کنم. یا ماپاچی پختم. تخم مرغ و سبزیجات را قاطی کردم و از خودم برای این غذا اسم گذاشتم.


بازگشت به صفحه نخست




کد: 6594 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ ارديبهشت بازدید: 2507 ساعت: 1:04 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اعتقاد به شانس شما را چاق می‌كند نتایج یك مطالعه جدید نشان داده است افرادی كه به شا...

  خوابیدن بلافاصله بعد از غذاخوردن مضر است خوابیدن، بلافاصله پس از صرف غذا، گوارش غذا را مختل...

  زمان بندی و تعداد وعده های غذایی می تواند به سلامت قلب کمک کند پایگاه خبری لقمه: اینکه شما در چه زمان هایی و چند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

با این نوشیدنی های تابستانی بدن تان را ایمن کنید کنیداگر از نوشابه، دلستر، ساندیس و انواع آبمیوه‌های رنگارنگ نوشیدنی‌های صنعتی و مصنوعی و سرشار از اسانس بگذریم، آب میوه‌های طبیعی جایگاه ویژه‌ای در بین مردم دارند، به خصوص اگر این میوه به صورت بهداشتی و در منزل هم تهیه شده باشد.
مواد غذایی اعتیاد آور احتمالا با خواندن این مطلب ناراحت خواهید شد اما این هشدارها را جدی بگیرید. شما باید سالم غذا بخورید و بدانید كه برخی مواد غذایی هستند كه نه‌تنها سالم نیستند بلكه شما را معتاد می‌كنند.
باید و نبایدهای لاغری که شاید از آنها بی‌خبر باشید اگر به دنبال راه‌حل‌هایی برای لاغری می‌گردید، خوب است بدانید کارهایی هست که باید آنها را انجام دهید و کارهایی هم هست که اگرچه فکر میکنید برای رسیدن به این هدف موثرند اما اشتباه هستند و نباید آنها را انجام دهید.
غذاهای مو سیاه کن شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.