عامل افزایش دهنده مرگ در زنان


نتایج یک تحقیق جدید نشان می‌دهد زنانی که از میزان بیشتری قند مصرف می‌کنند در مقایسه با افرادی که میزان مصرف قند در آنان متوسط است 10 درصد بیشتر در معرض خطر مرگ هستند.

به گزارش لقمه، نتایج مطالعات بسیاری حاکی از آن است مصرف بیش از حد قند احتمال ابتلای فرد را به بیماری‌هایی همچون چاقی و دیابت نوع 2 را افزایش می‌دهد. هر چند نتیجه این تحقیق جدید که در ژورنال تغذیه بالینی آمریکا منتشر شد نشان می‌دهد خطر مرگ در زنان مصرف کننده بیشترین میزان قند بر اثر بیماری‌های مختلف بالاتر است.

در این آزمایش اطلاعات تغذیه‌ای 350 هزار نفر جمع‌آوری سپس بررسی شد چه تعداد از آنان در طول دوره‌ 10 ساله انجام این مطالعه بر اثر بیماری‌هایی همچون سرطان و بیماری قلبی جان خود را از دست داده‌اند.

به گفته محققان، زنانی که بیشترین میزان قند مازاد را با مصرف خوراکی‌هایی همچون شکلات و شیرینی دریافت کرده بودند با خطر قابل توجهی روبرو نبودند. هرچند گروهی که از قند موجود در نوشیدنی‌هایی همچون نوشابه و آب میوه مصرف کرده بودند احتمال فوت آنان به دلایل مختلف بیشتر بود؛ زیرا قند موجود در نوشیدنی‌ها به سرعت جذب شده و به افزایش قابل‌ توجه قند خون منجر می‌شود.

همچنین در این بررسی مشخص شد زنانی که از بیشترین میزان فروکتوز، قند موجود در میوه، آب میوه و نوشیدنی‌های غیرالکلی مصرف کرده بودند در طول انجام مطالعه بیشتر در معرض مرگ قرار گرفتند.

به گزارش Women's Health، به گفته محققان، فروکتوز با تولید محصول‌های نهایی گلیکاسیون پیشرفته (AEGs)،‌ موجب می‌شود جداره رگ‌ها آسیب ببیند. همچنین مصرف بالای آن مقاومت به انسولین را ایجاد می‌کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 6757 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت بازدید: 2160 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  محصولات ارگانیک بخوریم یا نخوریم؟ متخصصان تغذیه در یک مطالعه جدید ادعا کردند برخلاف ...

  ارتباط استرس با مشکلات گوارشی پایگاه خبری لقمه: استرس می‌تواند باعث ایجاد طیفی ا...

  تغذیه مادر با فست فود در تشدید کولیک شیرخوار موثر است فوق تخصص گوارش کودکان گفت: تغذیه مادر با غذاهای مح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گزارش تصویری/ افزایش مصرف فست فود در کودکان اگر گشتی در میان رستوران های شهرتان بزنید متوجه می شوید که کودکان هر روز بر شمار علاقه مندان بر فست فود اضافه می شوند.
با این دستورالعمل هر روز نیم کیلو لاغر شوید با کمی جدیت و استفاده از یک تکنیک درست می توانید به مدت یکماه هر روز ۴۵۰ گرم از وزن خود را کاهش دهید.
شیرین کام بدون کالری زیاد کوچک و بزرگ ندارد. همه ما کمابیش عاشق طعم شیرین هستیم و خوردن شیرینی، نوشابه، بستنی و غیره را با هیچ‌چیزی در دنیا عوض نمی‌کنیم. البته خودتان بهتر می‌دانید که مصرف زیاد قند و شیرینی‌جات و نوشیدنی‌های شیرین برای سلامتی خوب نیست و مصرف بیش از اندازه این قبیل خوردنی‌ها زمینه ابتلا به چاقی و خدای نکرده دیابت نوع2 را فراهم می‌کند.
همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.