این برنج چاق تان نمی‌کند


محققین می‌گویند برنج یک ماده غذایی کامل و متعادل است و به دلایلی باعث چاقی نمی‌شود.

به گزارش لقمه، تیم تحقیقاتی در کالج پزشکی بیلور در هوستون با تحقیقاتی در مورد رژیم غذایی گفتند: مصرف برنج به طور منظم نشانگر یک رژیم غذایی متنوع و متعادل است.

این نتیجه‌گیری بر اساس تجزیه و تحلیل جمعیت بسیار زیادی در حدود 15 هزار بزرگسال آمریکایی بوده است؛ به نظر این محققین، افرادی که علاقه بیشتری به خوردن برنج نسبت به غذاهای دیگر دارند به طور متوسط فیبر، میوه، سبزیجات، کمی چربی و نمک را نیز مصرف می‌کنند و از مواد مغذی که دارای ویتامین B، آهن، روی، منیزیم و پتاسیم هستند نیز استفاده می‌کنند؛ همچنین گفتند این افراد دارای وزن کمتری هستند زیرا برنج انسان را کاملاً سیر می‌کند.

به عبارت دیگر، گنجاندن برنج در رژیم غذایی یک گام مثبت است؛ برنج از چاقی و سرطان سینه جلوگیری می‌کند؛ خواص برنج بسیار است و یکی از آنها لاغر شدن است؛ برنج سفید یا رنگی اهمیت زیادی ندارد بلکه خواص این ماده غذایی که تولید خود انسان است در سلامت بدن مفید است.

محققان تگزاس در کالج پزشکی بیلور می‌گویند: خوردن غلات به صورت روزانه یک غذای با کیفیت و خوب است.

در آزمایشاتی که در سال 2010 – 2005 توسط تیم ترزا نیکلاس بر روی 14.386 نفر انجام شد، دریافتند که غلات بهترین ماده غذایی برای انسان است؛ آمریکایی‌هایی که زیاد برنج می‌خورند بیشتر پتاسیم، منیزیم، آهن، ویتامین B9 و فیبر را در رژیم غذایی خود به دست می‌آورند؛ زیرا خوردن برنج همیشه همراه با سبزیجات، گوشت و نخود فرنگی است و خوردن میوه را نیز افزایش می‌دهد به همین دلیل برنج یک تغذیه کامل و متعادل است.

ترزا نیکلاس می‌گوید: غلات قابل هضم هستند و برنج حاوی ملاتونین است؛ مطالعات متعددی نشان داده‌اند زنانی که ملاتونین پایینی دارند بیشتر در معرض خطر سرطان سینه هستند.

یکی دیگر از دلایلی که باعث می‌شود برنج بخورید فیبر و مواد مغذی است که برنج داراست؛ به علاوه برنج چون سیر می‌کند شخص مابین روز هیچ چیز نمی‌خورد.
 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 7021 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۳ تير بازدید: 1932 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
4 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
5 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
6 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
7 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور
8 خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی ۱۴۰۲ سه شنبه ۳ مرداد
9 جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد
10 گزارشی از میزان تولید و نیاز بازار برنج ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۴ خرداد
11 باور غلط درباره خراب نشدن برنج پخته/ مسمومیت با پلوی مانده ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۱ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  استفاده از چاشنی های جایگزین نمک در غذاها پایگاه خبری لقمه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی...

  چه نوع غذاهایی روند پوکی استخوان را تسریع می‌کند؟ کارشناس تغذیه دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: روند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت