با حضور اعضای انجمن عکاسان خلیج فارس؛
جلسه نقد و بررسی نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری برگزار شد


مراسم نقد و بررسی نمایشگاه عکس سفره های افطاری توسط اعضای انجمن عکاسان خلیج فارس در نمایشگاه قرآن قشم برگزار شد.

به گزارش لقمه، مراسم نقد و بررسی نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با حضور «محمدصالح حجت الاسلامی» دبیر این مسابقات، «احمد بازماندگان قشمی» رییس انجمن عکاسان خلیج فارس، «بهارلو» از عکاسان مدرسان با سابقه قشمی، «اصغر بشارتی» و تعداد دیگری از اعضای این انجمن در نمایشگاه قرآن قشم برگزار شد.

بر این اساس، این جلسه با بحث درباره مروری بر تاریخچه عکاسی در قشم و مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی آغاز شد و بعد از آن عکاسان قشمی در خصوص پتانسیل موجود عکاسی در این جزیره می تواند پدید آورد، سخن گفتند.

سپس، با حضور در نمایشگاه عکس سفره های افطاری، به صورت مصداقی درباره کلیه آثار، میان دبیر این مسابقات و عکاسان تبادل نظر صورت گرفت.

حجت الاسلامی، دبیر این مسابقات درباره دلایل انتخاب برخی آثار راه یافته به مرحله نهایی مسابقات و نمایشگاه، با استناد به نظرات داوران، توضیحاتی ارائه داد.

بر اساس این گزارش، در پایان عکاسان قشمی ابراز امیدواری کردند که در صورت تداوم این مسابقات، با ارسال آثاری از سفره های افطاری و همچنین سفره عید فطر دایر در جزیره، با این مسابقات همراهی بیشتری داشته باشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری پنجمین نمایشگاه و جشنواره قرآنی قشم

کد: 7091 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد بازدید: 1380 ساعت: 12:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  درباره حساسیت غذایی كودكان چه می‌دانید لقمه: حدود شش درصد كودكان در سه سال ابتدایی زندگی ...

  دانستنی های بهداشتی سفره ای در گذشته بیشتر از سفره ‏های حصیری و پارچه ای استفا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم برای طبخ عالی این غذای اصیل، نکته‌های ریزی وجود دارد که در این مطلب به آن‌ها اشاره خواهیم کرد زیرا برای اینکه لپه‌ها شکل اصلیشان را از دست ندهند یا قیمه رنگ زیبایی پیدا کند و تلخ نشود، همواره سۆال‌های فراوانی از سوی خانم‌ها مطرح می‌شود.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.
چرا ناگهان لاغر می شویم لاغری ناگهانی بی‌اهمیت نیست. اگر فردی ظرف چند ماه چندین کیلو وزن کم کند یعنی حداقل 5 درصد وزن بدن خود را بدون هیچ‌گونه رژیم و دلیل مشخصی از دست بدهید باید به پزشک مراجعه کند تا وضعیتش مورد بررسی قرار گیرد.