با حضور اعضای انجمن عکاسان خلیج فارس؛
جلسه نقد و بررسی نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری برگزار شد


مراسم نقد و بررسی نمایشگاه عکس سفره های افطاری توسط اعضای انجمن عکاسان خلیج فارس در نمایشگاه قرآن قشم برگزار شد.

به گزارش لقمه، مراسم نقد و بررسی نمایشگاه عکس سفره‌های افطاری با حضور «محمدصالح حجت الاسلامی» دبیر این مسابقات، «احمد بازماندگان قشمی» رییس انجمن عکاسان خلیج فارس، «بهارلو» از عکاسان مدرسان با سابقه قشمی، «اصغر بشارتی» و تعداد دیگری از اعضای این انجمن در نمایشگاه قرآن قشم برگزار شد.

بر این اساس، این جلسه با بحث درباره مروری بر تاریخچه عکاسی در قشم و مسابقات عکاسی از سفره های ایرانی اسلامی آغاز شد و بعد از آن عکاسان قشمی در خصوص پتانسیل موجود عکاسی در این جزیره می تواند پدید آورد، سخن گفتند.

سپس، با حضور در نمایشگاه عکس سفره های افطاری، به صورت مصداقی درباره کلیه آثار، میان دبیر این مسابقات و عکاسان تبادل نظر صورت گرفت.

حجت الاسلامی، دبیر این مسابقات درباره دلایل انتخاب برخی آثار راه یافته به مرحله نهایی مسابقات و نمایشگاه، با استناد به نظرات داوران، توضیحاتی ارائه داد.

بر اساس این گزارش، در پایان عکاسان قشمی ابراز امیدواری کردند که در صورت تداوم این مسابقات، با ارسال آثاری از سفره های افطاری و همچنین سفره عید فطر دایر در جزیره، با این مسابقات همراهی بیشتری داشته باشند.



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ستاد خبری پنجمین نمایشگاه و جشنواره قرآنی قشم

کد: 7091 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۱۸ مرداد بازدید: 3846 ساعت: 12:51 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل گرسنگی هنگام گرفتن رژیم های لاغری کنترل و غلبه بر گرسنگی از مهمترین مشکلاتی است که ا...

  بخور و نخورهای روزهای آلوده/ تغذیه‌ مناسب هنگام آلودگی هوا را بشناسید پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه با اشاره به بخور ...

  آب میوه تازه یا آب میوه بسته بندی شده؟! هر فردی می داند که میوه ها و سبزیجات، عناصر ضروری ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تولید دانه‌های روغنی و خوداتکایی در آن یک راه رسیدن به امنیت غذایی است پایگاه خبری لقمه: در میزگردی با حضور کارشناسان، نیاز ۹۵ درصدی به واردات کالای استراتژیک دانه‌های روغنی،افزایش مصرف به موازات کاهش تولید، ظرفیت ۴.۶ میلیون تن کارخانه‌های روغن کشی و نیز ضایعات ۲۵ درصدی دانه روغنی کلزا مورد بررسی قرار گرفت.
در رستوران‌های کرمانشاه چه بخوریم؟ برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران می‌رویم نمی‌دانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهم‌تر می‌شود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروف‌ترین غذاها و رستوران‌های یک شهر می‌گردیم.
عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.
سوزاندن چربی شکم با آب انار نتایج مطالعات جدید نشان می‌دهد آب انار می‎تواند چربی دور شکم را کاهش دهد.