برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید!


متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.

به گزارش لقمه، «سوزان بی‌ رابرتس» از بیمارستان عمومی ماساچوست و یکی از محققان این مطالعه گفت: هیچ فردی در شروع زندگی خود نسبت به مواد غذایی مختلف احساس تنفر یا علاقه ندارد. این وضعیت با گذشت زمان و در واکنش به نوع سبک انتخاب مواد خوراکی اتفاق می‌افتد.

در این بررسی آمده است مواد خوراکی حاوی قند، مدارهای عصبی در مغز را تغییر می‌دهند و موجب می‌شوند افراد تمایل بیشتری برای خوردن مواد خوراکی ناسالم داشته باشند. در حقیقت، عادت غیرمعمول افراد به خوردن مواد پُرکالری حس چشایی و بویایی را تغییر می‌دهد.

هدف متخصصان در این مطالعه این بود تا دریابند آیا این مدارهای مغزی می‌توانند به گونه‌ای تغییر پیدا کنند که مغز به انتخاب موادغذایی سالم تمایل بیشتر داشته باشد.

در این بررسی متخصصان با استفاده از سیستم پاداش به مطالعه روی 13 فرد مبتلا به چاقی و اضافه وزن پرداختند. هشت نفر از این افراد تحت برنامه کاهش وزن و زیر نظر پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست و پنج نفر دیگر جزء گروه کنترل بودند.

به گزارش نچرال ورلد نیوز، همچنین از این شرکت‌کنندگان در شروع مطالعه و شش ماه بعد اسکن مغزی تهیه و مشاهده شد که تغییرات قابل توجهی در مدارهای مغز افرادی که تحت رژیم غذایی بودند، اتفاق افتاده است.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایسنا

کد: 7257 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4539 ساعت: 5:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

  رازهای فریز کردن صحیح مواد غذایی کنسرو کردن و ترشی کردن یکی از راه های نگهداری سبزی...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تلاش دختران ایرانی برای «باربی شدن» «ممنون، میل ندارم. برنج کم می‌خورم. میلی به گوشت قرمز ندارم. شب‌ها شام نمی‌خورم. به جای پروتئین، سالاد می‌خورم و...» شنیدن این جملات از زبان دختران و زنان ایرانی در سال‌های اخیر به رواج بی‌اشتهایی‌های عصبی و دامن زدن به توهم چاقی میان آن‌ها کمک کرده است. موضوعی که بیش از هر چیز، شاید ریشه در باورها و خرده فرهنگ‌های غلط جامعه داشته باشد و جامعه زنان ایرانی را درگیر مشکلاتی اساسی در زندگی کند.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
بفرمایید غذای محلی واقعا هیچ لذتی به پای خوردن نمی‌رسد، همه ما غذاخوردن را دوست داریم مخصوصا بر سر سفره غذاهای سنتی و محلی كشورمان بنشینیم.
شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.