برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید!


متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.

به گزارش لقمه، «سوزان بی‌ رابرتس» از بیمارستان عمومی ماساچوست و یکی از محققان این مطالعه گفت: هیچ فردی در شروع زندگی خود نسبت به مواد غذایی مختلف احساس تنفر یا علاقه ندارد. این وضعیت با گذشت زمان و در واکنش به نوع سبک انتخاب مواد خوراکی اتفاق می‌افتد.

در این بررسی آمده است مواد خوراکی حاوی قند، مدارهای عصبی در مغز را تغییر می‌دهند و موجب می‌شوند افراد تمایل بیشتری برای خوردن مواد خوراکی ناسالم داشته باشند. در حقیقت، عادت غیرمعمول افراد به خوردن مواد پُرکالری حس چشایی و بویایی را تغییر می‌دهد.

هدف متخصصان در این مطالعه این بود تا دریابند آیا این مدارهای مغزی می‌توانند به گونه‌ای تغییر پیدا کنند که مغز به انتخاب موادغذایی سالم تمایل بیشتر داشته باشد.

در این بررسی متخصصان با استفاده از سیستم پاداش به مطالعه روی 13 فرد مبتلا به چاقی و اضافه وزن پرداختند. هشت نفر از این افراد تحت برنامه کاهش وزن و زیر نظر پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست و پنج نفر دیگر جزء گروه کنترل بودند.

به گزارش نچرال ورلد نیوز، همچنین از این شرکت‌کنندگان در شروع مطالعه و شش ماه بعد اسکن مغزی تهیه و مشاهده شد که تغییرات قابل توجهی در مدارهای مغز افرادی که تحت رژیم غذایی بودند، اتفاق افتاده است.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایسنا

کد: 7257 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4600 ساعت: 5:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه ورزشکاران نوجوان می توانند با پروتئین عضله سازی کنند؟ پایگاه خبری لقمه: تمرین باعث ساخت عضله می شود:اگرچ...

  10 نکته تغذیه سالم برای افراد بالای 65 سال پایگاه خبری لقمه: انتخاب غذای سالم هوشمندانه ترین ...

  1۰ نکته ضروری بهداشتی برای تهیه غذای نذری یک کارشناس تغذیه ۱۰ نکته بهداشتی ضروری را برای حفظ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.
چرا باید دور هم غذا بخوریم؟ بچه که بودیم، جمعه‌ها برایمان روز دیگری بود. پدر و مادر، خواهرها و برادرها همگی کنار هم سرسفره می‌نشستیم. صبح جمعه یا املت داشتیم یا نیمرو با سنگك داغ. ظهر بوی خورش قورمه‌سبزی مستمان می‌کرد.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
دانه ای خوش طعم و موثر در درمان بیخوابی اگر شما هم مشکل بیخوابی دارید با این دانه خوش طعم آن را به راحتی درمان کنید.