برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید!


متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.

به گزارش لقمه، «سوزان بی‌ رابرتس» از بیمارستان عمومی ماساچوست و یکی از محققان این مطالعه گفت: هیچ فردی در شروع زندگی خود نسبت به مواد غذایی مختلف احساس تنفر یا علاقه ندارد. این وضعیت با گذشت زمان و در واکنش به نوع سبک انتخاب مواد خوراکی اتفاق می‌افتد.

در این بررسی آمده است مواد خوراکی حاوی قند، مدارهای عصبی در مغز را تغییر می‌دهند و موجب می‌شوند افراد تمایل بیشتری برای خوردن مواد خوراکی ناسالم داشته باشند. در حقیقت، عادت غیرمعمول افراد به خوردن مواد پُرکالری حس چشایی و بویایی را تغییر می‌دهد.

هدف متخصصان در این مطالعه این بود تا دریابند آیا این مدارهای مغزی می‌توانند به گونه‌ای تغییر پیدا کنند که مغز به انتخاب موادغذایی سالم تمایل بیشتر داشته باشد.

در این بررسی متخصصان با استفاده از سیستم پاداش به مطالعه روی 13 فرد مبتلا به چاقی و اضافه وزن پرداختند. هشت نفر از این افراد تحت برنامه کاهش وزن و زیر نظر پزشکان بیمارستان عمومی ماساچوست و پنج نفر دیگر جزء گروه کنترل بودند.

به گزارش نچرال ورلد نیوز، همچنین از این شرکت‌کنندگان در شروع مطالعه و شش ماه بعد اسکن مغزی تهیه و مشاهده شد که تغییرات قابل توجهی در مدارهای مغز افرادی که تحت رژیم غذایی بودند، اتفاق افتاده است.



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :ایسنا

کد: 7257 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۲ شهريور بازدید: 4597 ساعت: 5:18 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  برای کاهش استرس چه بخوریم؟ تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...

  بهار نارنج، برای رفع تپش قلب مفید است بهارنارنج همان گل های درخت نارنج است که دارای بوی ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

وضعیت تغذیه مردم در ایران در ایران چگونه است؟ پایگاه خبری لقمه: آخرین تحقیقات در زمینه تغذیه مردم ایران نشان می‌دهند که ایرانیان با کمبود شدید روی و اضافه وزن در گروه‌های سنی مختلف روبرو هستند؛ موضوعی که لزوم توجه و برنامه‌ریزی برای پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی و همچنین برطرف کردن کمبود ریزمغذی‌ها را نشان می‌دهد.
چرا غذاهای رژیمی خطرناکند؟ آیا می‌شود از خوردنی‌های رژیمی به جای انواع شیرین، شور و چرب غیررژیمی آنها استفاده کرد بدون آن‌که نگران افزایش انرژی، چربی و قند ناشی از آنها بود؟ به بیان دیگر آیا می‌توان به خوراکی‌های صنعتی که ادعای رژیمی بودن دارند، اعتماد کرد و از آنها بدون ترس از چاقی، اضافه وزن و اختلالات قلبی و عروقی لذت برد؟
چرا قهوه در ایران گران است؟ قهوه که پس از آب ارزان‌ترین نوشیدنی در جهان است در اولویت 10 واردات قرار دارد و کالای لوکس ایرانی محسوب می‌شود لذا قهوه کیلویی 35 هزار تومان به قیمت کیلویی 120 هزار تومان فروخته می‌شود.
غذا های سیرکننده برای افراد رژیمی اگر قرار باشد ویژگی های یک غذای عالی را برشمرید حتما خواهید گفت: سالم، خوشمزه مقوی و سیرکننده باشد. به گفته متخصصان تغذیه،غذا می تواند هم مقوی،هم سالم و هم سیرکننده باشد.