ایرانی‌ها بیشتر طرفدار کدام ماهی هستند؟


بر اساس نظرسنجی سایت لقمه، ماهی قزل آلا از انواع ماهی های پرطرفدار در ایران است.

به گزارش خبرنگار لقمه، ماهی، یکی از مواد غذایی مفید و مغذی است که در میان ایرانیان طرفدار دارد و غذاهای ایرانی خوشمزه ای هم با آن طبخ می شود. البته ماهی به عنوان نماد غذایی نیز کاربرد دارد و برای مثال سبزی پلو با ماهی غذای مخصوص شب عید و غذای ملی ایران به حساب می آید و هر شهر در کشور هم این غذا را با یک نوع ماهی آن را تهیه می کنند.

 

سایت لقمه به منظور آگاهی از سلایق مردم درباره انواع ماهی در کشور، نظرسنجی با عنوان "شما طعم کدام ماهی را بیشتر می‌پسندید؟" برگزار کرد و نتایج آن نیز قابل توجه است. در این نظرسنجی ماهی قزل آلا با 29 درصد، ماهی سفید با 16 درصد و ماهی تیلاپیا با 14 درصد در رتبه های اول تا سوم قرار گرفتند.

 



بازگشت به صفحه نخست




کد: 7274 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۱۶ شهريور بازدید: 1610 ساعت: 7:24 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت مرغ در بازار به 8600 تومان رسید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
2 با این خوراکی ها دیرتر پیر شوید ۱۳۹۷ يکشنبه ۲۶ فروردين
3 مصرف ماهی به صورت آب پز برای سلامت مفید است ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
4 مصرف ماهی چه تاثیری بر سطح هوش کودکان دارد ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
5 بازار آشفته ماهی در شب یلدا/ یلدا در پیچ و تاب گرانی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
6 تیلاپیا بزرگترین خطر برای گونه های آبزی بومی کشور ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
7 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
8 فرسایش خاک در ایران 3 برابر میانگین جهانی است ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
9 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
10 اثر ساردین و قزل‌آلا در جلوگیری از کاهش بینایی سالمندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
11 نرخ جدید مرغ و انواع مشتقات آن ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی
نوشیدنی محبوب شما در زمستان چیست؟
 







 

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  کاهش سکته با موز محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...

  حد مجاز مصرف پروتئین در ورزشکاران چقدر است؟ پایگاه خبری لقمه: پروتئین یکی از 3 ترکیب مهم بدن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تغذیه زنان از کودکی تا سالمندی نسل های گذشته عادات غذایی خود را عیناً به نسل های فعلی منتقل می کنند و همان طور که پیش از این هم به آن اشاره شد عادات غذایی درست یا غلط در آغازین سال های زندگی، در دوران نوپایی و کودکی شکل می گیرد، در این دوران عدم برخورداری دختران از تغذیه مناسب، متعادل و متنوع آنها را به سمت سوءتغذیه سوق می دهد و بارزترین آثار عدم دسترسی آنها به ریزمغزهای گوناگون را می توان در بیماری های جسمی دوره های مختلف زندگیشان مشاهده کرد.
افراد چاق خوشحال‌ ترند/ ژن چاقی افسردگی را کاهش می‌دهد تحقیقات علمی جدیدی نشان می دهد که برای چرایی شاد بودن افراد چاق شواهد ژنتیکی وجود دارد.
9 نکته خوب و بد درباره کاهش وزن نتایج جدید مطالعات محققان نشان می دهد، کاهش پنج تا 10 درصد از وزن بدن علاوه بر تقویت سلامت عمومی، خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت را نیز کاهش می دهد اما این کاهش وزن می تواند اثرات سوء نیز داشته باشد.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.