سردرد با این خوراكی‌ها


برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارند، خوردن بعضی از غذاها می تواند باعث شروع درد شود.

به گزارش لقمه،  دكتر مانی آلوارس درباره بعضی از این خوراكی ها به سایت «فاكس نیوز» گفت:

«انگور یك خوراكی كم كالری اما غنی از ویتامین سی و فیبر است و به همین دلیل یك اسنك مغذی است. اما در عین حال، ماده ای به نام تیرامین دارد كه ‌یك اسید آمینوی طبیعی است... تیرامین می تواند باعث بالا رفتن فشار خون و سردرد در بعضی از افراد شود. اگر خوردن انگور در شما چنین واكنشی ایجاد می كند، شاید بهتر باشد از این گروه خوراكی ها دوری كنید:

- گوشت دودی یا نمك سود
- پنیر قدیمی
- مركبات
- سس سویا
- شراب قرمز و...
تحقیقات نشان می دهد، تیرامین موجود در انگور می تواند روی یك گروه از داروهای ضدافسردگی كه «MAOI» نامیده می شوند، اثر منفی بگذارد. بیمارانی كه این داروها را مصرف می كنند، باید با پزشك شان در مورد رژیم غذایی خود حرف بزنند. در آخر، یاد بگیرید كه چه چیزهایی برای شما سردرد می آورد تا از آنها دوری كنید.»

 



بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7415 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ يکشنبه ۶ مهر بازدید: 3232 ساعت: 7:21 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 در آلودگی هوا چه بخوریم چه نخوریم؟ ۱۴۰۱ دوشنبه ۳۰ آبان
2 روش های موثر خانگی در درمان جوش‌های پوستی آبله مرغان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
3 علایم کم‌خونی را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
4 اسموتی مغذی برای بهبود گوارش ۱۳۹۶ شنبه ۱ مهر
5 کمبود منیزیم در بدن چه عوارضی دارد ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۰ مرداد
6 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
7 فقر این ویتامین ها در بدن باعث سردردهای مزمن می شود ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
8 با مویز به جنگ سردردهای میگرنی بروید ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۴ فروردين
9 مواد غذایی که در بروز سردرد تاثیر گذارند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
10 نوشیدن چایی برای کوکان مفید است؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۴ فروردين
11 روشهای درمان سردردهای زمستانی از دیدگاه طب سنتی ۱۳۹۴ دوشنبه ۷ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  ادویه‌ای برای سوزاندن چربی ادویه‌های بسیاری وجود دارند که توانایی بدن را در س...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  خواص عناب/بهترین روش مصرف عناب چیست؟ پایگاه خبری لقمه: عناب یکی از گیاهانی است که در نی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.
مصرف تخمه کدو و کاهش کلسترول خون کارشناسان تغذیه و سلامت در یک مقاله جدید تاکید کردند که مصرف تخمه کدو در کاهش سطح کلسترول خون موثر است.
بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند و با حل کردن پلاستیک مقدار زیادی از مواد مضر آن را به خود جذب می‌کنند.
آشنایی با میوه‌هایی که جوان‌كننده پوست و ضدپیری هستند با گذشت زمان، در اثر آلودگی‌های محیطی، نور آفتاب و استرس پوست به مرور شادابی و روشنی خود را از دست می‌دهد و پر از لك‌وچروک می‌شود. میوه‌ها و سبزی‌ها كه در هر فصل انواع مختلفی از آنها یافت می‌شود، ضدلك‌ها و ضدچروك‌های طبیعی‌اند كه خداوند خلق كرده است.