مواد لازم:
تخم مرغ 2عدد
شکر 1 استکان چای خوری
بگینگ پودر 2 قاشق جای خوری
وانیل به دلخواه
پودر کاکائو 3قاشق
آب 3 قاشق
آرد 3 قاشق
طرز تهیه
تخم مرغ را با شکر حدود 4 دقیقه با دور تند میکسر بزنید، بعد کاکائو و آب را اضافه کنید و خوب به هم بزنید. سپس آرد الک شده با بگینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و خوب بزنید. بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید. مواد آماده را روی کاغذ بدهید بعد در فر 190 درجه حدود 7 دقیقه بپزید و بعد بگذارید کمی خنک شود.
مواد لازم برای کرم
شیر 1لیوان
آرد 1قاشق
شکر 3قاشق
وانیل به دلخواه
خامه زده شده مقداری
روش تهیه
مواد را به جز خامه با هم مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید مثل فرنی بپزد. بعد که خوب سفت شد از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. بعد خامه زده شده حدود 2 قاشق به آن اضافه کنید و دوباره خوب با همزن دستی بزنید.
کیک که کمی خنک شد را به صورت افقی مثل یک نوار برش بزنید ولی از کاغذ جدا نکنید، کرم آماده را روی آن پهن کرده بعد با کاغذ رول کنید و برش بزنید و در ظرف بگذارید.
برای تزئین پودر نارگیل بریزید و سرو کنید.
دستور از فرزانه جوادی
بازگشت به صفحه نخست