روش تهیه سارما تاتلی؛ دسر ترکیه ای


این دسر خوشمزه را به راحتی در منزل تهیه و مهمانان خود را سوپرایز کنید.

مواد لازم:

تخم مرغ  2عدد
شکر  1 استکان چای خوری
بگینگ پودر 2 قاشق جای خوری
وانیل  به دلخواه
پودر کاکائو  3قاشق
آب  3 قاشق
آرد  3 قاشق
 

طرز تهیه

تخم مرغ را با شکر حدود 4 دقیقه با دور تند میکسر بزنید، بعد کاکائو و آب را اضافه کنید و خوب به هم بزنید. سپس آرد الک شده با بگینگ پودر و وانیل رو اضافه کنید و خوب بزنید. بعد کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته چرب کنید. مواد آماده را روی کاغذ بدهید بعد در فر 190 درجه حدود 7 دقیقه بپزید و بعد بگذارید کمی خنک شود.


مواد لازم برای کرم

شیر  1لیوان
آرد  1قاشق
شکر  3قاشق
وانیل به دلخواه
خامه زده شده مقداری


روش تهیه

مواد را به جز خامه با هم مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید مثل فرنی بپزد. بعد که خوب سفت شد از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. بعد خامه زده شده حدود 2 قاشق به آن اضافه کنید و دوباره خوب با همزن دستی بزنید.


کیک که کمی خنک شد را به صورت افقی مثل یک نوار برش بزنید ولی از کاغذ جدا نکنید، کرم آماده را روی آن پهن کرده بعد با کاغذ رول کنید و برش بزنید و در ظرف بگذارید.

 

برای تزئین پودر نارگیل بریزید و سرو کنید.

 

دستور از فرزانه جوادی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 7559 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۶ آبان بازدید: 6593 ساعت: 3:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

  توصیه‌های بهداشتی برای غذای عزاداران محرم با توجه به فرا رسیدن ماه محرم و برگزاری مراسم مذهب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت