این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند


پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.

چای

به گزارش پایگاه خبری لقمه، نه تنها طعم دهان شما را عوض می کند بلکه برای سلامت دندان ها هم بسیار مؤثر است.چای دارای ترکیبی به نام پلیفنل است که می تواند از رشد باکتری ها درون دهان جلوگیری کند. از طرف دیگر، اسیدهای موجود در دهان را از بین می برد و بدین شیوه مانع از بروز التهاب لثه ها می شود؛ اما به یاد داشته باشید که برای سلامت دندان ها تنها چای سبز بنوشید، سایر انواع چای به خصوص چای سیاه باعث تیره شدن رنگ دندان های شما می شود.

ماست

اگر جزء علاقه مندان این خوراکی لذیذ هستید، خوشحال باشید. شما با مصرف روزانه یک کاسه ماست به بهبود شرایط دهان و دندان خودتان کمک کرده اید. ماست خوراکی سرشار از کلسیم و پروتئین است که به استحکام دندان ها و لثه ها کمک قابل توجهی می کند.

قارچ

این ماده لذیذ بیش از آنکه خوراکی باشد دارویی است که به سلامت شما کمک می کند. قارچ ها که اغلب با ویژگی تقویت کننده سیستم ایمنی شناخته می شوند، به جذب کلسیم در بدن کمک می کنند، سرشار از آهن هستند و می توانند سلامت را به دهان و دندان ما هدیه کنند.

پرتقال

به صورت معمول، خوراکی اسیدی برای دندان مضر هستند؛ اما پرتقال استثناً در این دسته جای نمی گیرد. در واقع، دندان پزشکان می گویند پرتقال نقش زیادی در جلوگیری از پوسیدگی دندان ها دارد. ترکیبات این میوه خوش طعم به گونه ای است که می تواند مانع از رشد میکروب های دهانی شود و باکتری های مضر را از دهان دور کند.

آجیل

آجیل ها اغلب میوه های خشک شده ای هستند که پیش از آنکه کاملاً برسند از درخت چیده شده اند. این میوه های خشک و نرسیده در کنار تمامی خواص بی نظیری که دارند به تقویت دندان ها هم کمک می کنند. بنابراین، مصرف بادام، بادام هندی وگردو را که سرشار از ویتامین D و کلسیم هستند به تقویت مینای دندان کمک می کنند باید در برنامه روزانه شما قرار بگیرد.

پنیر

پنیر منعی سرشار از پروتئین است و جز مواد ضروری برای بدن محسوب می شود. در کنار پروتئین، پنیرها مقدار قابل توجهی کلسیم دارند و برای استحکام دندان و استخوان بسیار مفید هستند. هم چنین، فسفات موجود در پنیر در تنظیم سطح PH دهان نقش مهمی دارد.

کیوی

یکی دیگر از میوه های بی نظیری که که تأثیر به سزایی در سلامت دهان دارد کیوی است. جالب است بدانید ویتامین C موجود در این میوه از پرتقال بیشتر است و به همین دلیل به قوی شدن لثه ها و بافت دندانی کمک می کند.

جعفری

این سبزی خوش عطر حاوی ترکیبی به نام منوترپنز است که با تبخیر شدن در ریه موجب پخش شدن رایحه ای خوش در دهان می شود و به نفس ما بویی خوش می دهد. جاگزین جعفری، آدامس های با این رایحه هستند که فاقد شکر باشند.

سیب

یک سیب در طول روز شما را برای همیشه از دندان پزشکی رفتن راحت می کند. سیب می تواند بزاق دهان را افزایش دهد و از سوراخ شدن دندان های شما جلوگیری کند. به دلیل آنکه سیب سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی تأثیر بسیار قابل توجهی در حفظ سلامت کلی دندان ها دارد.

کنجد

مشابه با کرفس، کنجد یک خوراکی پاک کننده است که می تواند خرده غذاهای باقی مانده روی دندان ها را پاک کند. علاوه براین کنجد، در محافظت از لایه استخوانی دندان ها و لثه ها مؤثر است.

naturalnews

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :شفقنا

کد: 8431 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 3753 ساعت: 12:10 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استفاده از هوش مصنوعی در دندان پزشکی ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 چرا دندان عقل داریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 دلیل پوسیدگی فزاینده دندان‌های کودکان چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
4 تولید کامپوزیت‌های دندانی با ثبات رنگ بالا در ایران ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۵ مرداد
5 رعایت نکاتی برای پیشگیری از پوسیدگی دندانِ کودکان ۱۴۰۰ جمعه ۱۸ تير
6 ۶ ترفند ارزان برای سفید شدن دندان‌ها ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۵ تير
7 گردشگر روس: مردم ایران بسیار مهربان و مهمان نوازند ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۰ اسفند
8 شش ماده طبیعی برای مقابله با جرم دندان ۱۳۹۶ شنبه ۷ بهمن
9 نشانه های وجود بیماری لثه چیست؟/نقش بزاق دهان در جرم سازی دندان ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۷ دي
10 آمار پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی نسبت به میانگین جهانی بالاتر است ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
11 شایع‌ترین دلایل در تشکیل کیست‌ و تومور دهان را بشناسید ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  صبحانه چه غذاهایی نخوریم پایگاه خبری لقمه: بدترین گزینه های غذایی برای صبحا...

  وزارت بهداشت اسناد آلودگی میکروبی «دماوند» را منتشر کرد+ عکس مدیران سازمان غذا و دارو با ارائه مستندات جدید، از...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

یک پرس دستمال کاغذی، ناهار مدل های معروف دنیا! یک پرس سالاد کاهو، چند برش هویج با یک بشقاب دستمال کاغذی! این وعده غذایی مدل هایی است که سال‌هاست عکس شان روی جلد مجله مد و زیبایی ووگ منتشر می شود.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
دو عامل بروز سرطان روده شناخته شد تحقیقات اخیر محققان دانشگاه جورجیا نشان می دهد که عدم مصرف فیبر کافی در رژیم غذایی و مصرف خودسرانه آنتی بیوتیک، مهمترین عوامل بروز سرطان روده هستند.