مواد لازم
دو پیمانه آرد
1.5 قاشق چایخوری هل آسیاب شده
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه کره آب شده
2/3 پیمانه شکر قنادی
نصف پیمانه بادام آسیاب شده
نصف قاشق چایخوری وانیل
دو قاشق چایخوری گلاب
طرز تهیه
1. آرد، هل، بیکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. کره و شکر را در یک کاسه بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید تا پف کنند. بادام، وانیل و گلاب را اضافه کنید. با سرعت کم همززن برقی، به تدریج مخلوط آرد را اضافه کنید و هم بزنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مایه حالت خمیری پیدا کند.
2. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده قرار دهید و به شکل مستطیل با ضخامت 1.5 سانتیمتر آن را باز کنید. سپس آن را داخل پلاستیک بگذارید و به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
3. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر باز کنید و با قالب یا کاتر به شکل دلخواه برش دهید.
4. شیرینی ها را کف سینی فر بچینید و به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شوند.
تعداد: 40 عدد کوکی
زمان تهیه: دو ساعت و 25 دقیقه
زمان پخت: 15 دقیقه
بازگشت به صفحه نخست