مشخصات وعوارض رژیم‌های غذایی غلط


رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به نظر می‌رسند، اما ادامه چنین برنامه‌های غذایی نامتعادلی می‌تواند....

رژیم هاینادرست:
-رژیم‌های پر پروتئین، پرچربی و كم كربوهیدرات.
-رژیم‌های خیلی محدود از كالری (كمتر از 1200 كیلو كالری)
-رژیم‌های كاهنده آب بدن.
-برنامه‌های غذایی تك وعده‌ای.
-برنامه غذایی معین و از قبل نوشته شده یا استفاده از برنامه دیگران.
-رژیم‌های غذایی تك غذایی كه یك یا چند ماده غذایی را مصرف می‌كنند یا یك یا چند گروه غذایی را حذف می‌كنند.

توجه:
رژیم‌های نادرست و غیر علمی در ابتدا بسیار جالب به نظر می‌رسند، اما ادامه چنین برنامه‌های غذایی نامتعادلی می‌تواند باعث :
كج‌خلقی
اختلالات روحی
عدم كارایی و تمركز
كاهش یادگیری
كاهش مقاومت بدن به سایر بیماری‌ها
ریزش مو
خرابی پوست
بیماری‌های قلبی
گوارشی، تنفسی
افزایش ابتلا به برخی سرطان‌ها و تحلیل عضلانی شده
و حتی در بعضی موارد منجر به مرگ ‌‌شوند


شهزاد محمدیان [ کارشناس ارشد تغذیه ] 


 


نقل از :سلامت نیوز

کد: 823 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۳ اسفند بازدید: 4767 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خطر قطع مصرف نان و برنج برای افراد دیابتی پایگاه خبری لقمه: مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزار...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  در مصرف کشک به این نکات توجه کنید كشك یكی از محصولات لبنی با ارزش است كه به 2شكل صنع...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت