توصیه های نوروزی
در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید


وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چرا باید از محصولات کنسرو شده استفاده کنیم.

به گزارش لقمه ، دكتر برلیانت بزرگمهر، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگویی گفت: بسیاری از افراد عادت دارند وقتی به سفر می روند برای سهولت با خود کنسرو می برند و بیشتر غذاهای کنسرو شده می خورند و شام یا گاهی هر دو وعده را غذاهای آماده مصرف می کنند.

بزرگمهر افزود: اگر مقایسه ای بین غذاهای کنسرو شده و غذاهای تازه شود دیده می شود که گوشت، مرغ و ماهی را می توان حداکثر دو روز در یخچال نگهداری کرد ولی کنسرو آنها دو سال ماندگاری دارد یا سبزیجات تازه را که معمولاً 2 یا 3 روز بیشتر نمی توان نگهداری کرد سبزیجات پخته شده نیز ماندگاریشان کمتر است و کیفیت خود را زود از دست می دهند این درحالی است که سبزیجات کنسروی معمولاً 2 سال قابلیت نگهداری دارند اما دلیل این ماندگاری این است که به مواد غذایی در کارخانجات کنسروسازی مواد نگهدارنده اضافه می کنند این مواد نگهدارنده جزء مواد شیمیایی است اما مواد شیمیایی مجاز، ولی اگر در مصرف این مواد زیاده روی شود چون شیمیایی است مشکل ایجاد می کند.

این مشاور تغذیه و رژیم درماتی در ادامه با بیان اینکه نباید در مصرف غذاهای کنسروی افرط کرد گفت: اگر در مصرف غذاهای کنسرو شده افراط نشود و جزء برنامه غذایی روزانه قرار نگیرد می توان به صورت تنوعی از کنسروها استفاده شود متخصصین تغذیه بیشتر تأکید دارند که غذاهای تازه استفاده شود و غذاهای فیریز شده و خشک شده کمتر مصرف شود چراکه خاصیت غذاهای تازه بیشتر از غذاهای فیریز و خشک شده است مانند میوه های تازه که ویتامین بیشتری نسبت به میوه های خشک دارند.

وی در ادامه در خصوص مصرف غذاهای کنسرو شده در سفر گفت: بعضی از افراد می گویند اگر در سفر مواد غذایی کنسرو شده مصرف شود مشکلی ندارد و اگر به طور مثال یک هفته به سفر می روند روزی یک الی دو بار کنسرو مصرف می کنند که این برای هیچ کس به خصوص برای کودکان و سالمندان مفید نیست.

بزرگمهر در ادامه بیان کرد: بیمارانی که مشکل کلیوی، ناراحتی گوارشی و یا مشکل قلبی عروقی دارند تا حدامکان نباید غذاهای کنسرو شده مصرف کنند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 824 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۳ اسفند بازدید: 6153 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چاقی و اضافه وزن کبد را پیر می‌کند پزشکان هشدار دادند: اضافه وزن موجب فرسودگی سریع ک...

  قهوه نوش‌ها خوش بین‌تر هستند دانشمندان می‌گویند نوشیدن قهوه به خوش بینی کمک می‌...

  حقایقی درباره اعتیاد به شکر ترک شکر رایج‌ترین تقاضای مردم در حال حاضر است، مثل...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه پنیرهای محلی ایران را بشناسید سطح توقع پنیری ما، دیگر از پنیر دانمارکی و لیقوان به شدت بالا رفته و با این تنوع پنیری، حتی سر در آوردن اینکه هر کدام به چه کاری می آید کمی پیچیده شده. پنیرخورهایش می گویند بعضی از پنیرها علاوه بر مصرف صبحانه یا عصرانه، مصرف غذایی هم دارند.
چگونه بدون چشیدن تند بودن فلفل را تشخیص دهیم؟ از روی ظاهر فلفل هم تا حدی می توانید میزان تندی فلفل را تشخیص دهید .
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟ پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
هزار دلیل برای نوشیدن یک استكان چای داغ شاید در حین نوشیدن چای هیچ وقت ذهنتان را درگیر چنین قضیه‌ای نکرده باشید اما واقعیت درباره چای در بسیاری نکته‌ها نهفته بسیاری درباره چای است که بعید نیست خیلی از آدم‌های چای خور هم از اصل ماجرا بی‌خبر باشند. آنچه که معمول است نوشیدن یک فنجان چای داغ برای رفع خستگی و کسالت مفید است یا یک پذیرایی معمول از مهمان‌های خودمانی برای این که عده‌ای دور هم جمع شده و می‌خواهند گپ دوستانه‌ای بزنند و در این میان یک فنجان چای داغ هم جمع را گرم و گیراتر می‌کند.