توصیه های نوروزی
در مسافرت از خوردن غذاهای کنسروی اجتناب کنید


وقتی با وفور سبزیجات و میوه های تازه روبرو هستیم چرا باید از محصولات کنسرو شده استفاده کنیم.

به گزارش لقمه ، دكتر برلیانت بزرگمهر، مشاور تغذیه و رژیم درمانی در گفتگویی گفت: بسیاری از افراد عادت دارند وقتی به سفر می روند برای سهولت با خود کنسرو می برند و بیشتر غذاهای کنسرو شده می خورند و شام یا گاهی هر دو وعده را غذاهای آماده مصرف می کنند.

بزرگمهر افزود: اگر مقایسه ای بین غذاهای کنسرو شده و غذاهای تازه شود دیده می شود که گوشت، مرغ و ماهی را می توان حداکثر دو روز در یخچال نگهداری کرد ولی کنسرو آنها دو سال ماندگاری دارد یا سبزیجات تازه را که معمولاً 2 یا 3 روز بیشتر نمی توان نگهداری کرد سبزیجات پخته شده نیز ماندگاریشان کمتر است و کیفیت خود را زود از دست می دهند این درحالی است که سبزیجات کنسروی معمولاً 2 سال قابلیت نگهداری دارند اما دلیل این ماندگاری این است که به مواد غذایی در کارخانجات کنسروسازی مواد نگهدارنده اضافه می کنند این مواد نگهدارنده جزء مواد شیمیایی است اما مواد شیمیایی مجاز، ولی اگر در مصرف این مواد زیاده روی شود چون شیمیایی است مشکل ایجاد می کند.

این مشاور تغذیه و رژیم درماتی در ادامه با بیان اینکه نباید در مصرف غذاهای کنسروی افرط کرد گفت: اگر در مصرف غذاهای کنسرو شده افراط نشود و جزء برنامه غذایی روزانه قرار نگیرد می توان به صورت تنوعی از کنسروها استفاده شود متخصصین تغذیه بیشتر تأکید دارند که غذاهای تازه استفاده شود و غذاهای فیریز شده و خشک شده کمتر مصرف شود چراکه خاصیت غذاهای تازه بیشتر از غذاهای فیریز و خشک شده است مانند میوه های تازه که ویتامین بیشتری نسبت به میوه های خشک دارند.

وی در ادامه در خصوص مصرف غذاهای کنسرو شده در سفر گفت: بعضی از افراد می گویند اگر در سفر مواد غذایی کنسرو شده مصرف شود مشکلی ندارد و اگر به طور مثال یک هفته به سفر می روند روزی یک الی دو بار کنسرو مصرف می کنند که این برای هیچ کس به خصوص برای کودکان و سالمندان مفید نیست.

بزرگمهر در ادامه بیان کرد: بیمارانی که مشکل کلیوی، ناراحتی گوارشی و یا مشکل قلبی عروقی دارند تا حدامکان نباید غذاهای کنسرو شده مصرف کنند.


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 824 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ سه شنبه ۲۳ اسفند بازدید: 5863 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست



نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شکست این قاتل مرموز با راهکارهای تغذیه ای مناسب پایگاه خبری لقمه: دیابت بر حسب علت به وجو آورنده ی...

  چند توصیه برای کسانی که رژیم غذایی دارند یک متخصص تغذیه گفت: کاهش وزن تنها با کاهش انرژی در...

  تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف روغن نامناسب در بارداری باعث اضافه وزن کودک می شود محققان دانشگاه ساوث همتون انگلیس دریافتند: مصرف انواع نامناسب روغن در دوره بارداری احتمال اضافه وزن کودکان متولد شده را افزایش می دهد.
۱۲ غذای سمی و خطرناک که مصرف می‌کنیم پایگاه خبری لقمه: وقتی اسم غذاهای خطرناک را می شنوید به احتمال زیاد به این فکر می کنید که بیشتر مردم دنیا از آن ها اجتناخب کرده و هرگز سراغشان نمی روند. اما حتما برایتان عجیب خواهد بود که برخی از این خوراکی ها همین الان در یخچال یا کابینت آشپزخانه تان جای خوش کرده باشند!
راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.
مزاج پاییز و زمستان و تدابیر آن مزاج این فصل، سرد و خشک است. مزاج فصل پائیز در سرما و گرما معتدل، ولی در تری و خشکی همانند بهار به اعتدال نیست چون آفتاب تابستان هوا را کاملاً خشک نموده و اسباب تری در این فصل چندان آشکار نیست.