10 آب‌میوه‌ای که قندشان از نوشابه هم بیشتر است


شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است و قند برخی از آب‌میوه‌های موجود در سوپرمارکت‌ها بیشتر از قند نوشابه‌ها است.

به گزارش لقمه، شکر موجود در آب‌میوه یکی از دلایل اصلی فاسد شدن دندان‌ها در کودکان است. دیلی تلگراف در مطلبی 10 میوه را که همگی در یخچال‌های سوپرمارکت‌ها یافت می شوند فهرست کرده که مقدار شکر در آنها بیشتر از مقدار شکر یافت شده در نوشابه‌های کوکاکولا است.

دکتر سندرا وایت مسئول بهداشت عمومی و بهداشت دندان انگلستان، می‌گوید که والدین زیادی به نوزادان و کودکان نوپای خویش آب‌میوه می‌دهند، بدون اینکه به این نکته توجه کنند که این آب‌میوه‌ها سرشار از شکر هستند. این گزارش نشان می‌دهد که دو سوم کودکان تا سه سالگی دچار پوسیدگی دندان می‌شوند.

توصیه وی به والدین این است که تا سن سه سالگی کودک، تنها آب و شیر به او داده شود و از به کار بردن نوشیدنی‌های بطری یا آشامیدن فنجان‌های نوشیدنی‌هایی که شامل شکر می‌شوند، برای کودکان اجتناب شوند. دکتر وایت می‌گوید که در حال حاضر آب‌میوه‌ها در بسیاری از کشورها بزرگ ترین دلیل سطوح شوکه کننده در فساد دندان‌های کودکان محسوب می‌شود.

برخی از شرکت‌ها شروع به کاهش مقادیر شکر در نوشیدنی‌هایی کرده‌اند که به کودکان داده می‌شود. یکی از شرکت‌های بزرگ عرضه کننده آب‌میوه به نام بریتویک که محصول فروت شوتز را به بازار عرضه می‌کند، در تابستان 2014 تولید و عرضه نوشیدنی‌های با قند بالا را متوقف کرده است.

اما بسیاری از مصرف‌کنندگان، از مقادیر بالای شکر در آب‌میوه‌ها به خصوص آنهایی که در قفسه‌های مختص کودکان قرار می‌گیرند، آگاه نمی‌شوند. در ادامه 10 آب‌میوه‌ای که شامل بیشتر از 10.6 گرم شکر در 100 میلی‌لیتر آب‌میوه است (و در بازار اروپا یافت می‌شوند)، فهرست شده‌اند. این مقدار شکر (10.6 گرم در هر 100 میلی‌لیتر) در نوشابه کوکاکولای پر از شکر یافت شده است. این تنها یک فهرست نمونه است. تعداد بسیاری از انواع آب‌میوه به خصوص نوشیدنی‌های گرمسیری مثل کنساتره آب سیب و آب انگور وجود دارند که سطح قند در آنها بیشتر از 10.6 گرم در 100 میلی‌لیتر مابع است.

آب انگور قرمز با مارک Sainsbury ( 16.3 گرم قند در 100 میلی‌لیتر)
آب انبه و پاپایا با مارک Del Monte (14.1 گرم قند در 100 میلی‌لیتر)
آب انبه و تمشک با مارک Waitrose (13.9 گرم در 100 میلی‌لیتر)
آب سیب و انبه با مارک Waitrose (12.6 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )
آب انبه و چند میوه با مارک Innocent Pure Fruit (12.2 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )
نوشیدنی هویج Tymbark (11.5 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )
آب سیب Tesco (11.4 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )
آب سیب Aldi (11.33 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )
آب سیب و تمشک کنسانتره Tesco (11.12 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )
آب‌میوه استوایی Lybby (10.9 گرم قند در 100 میلی‌لیتر )



بازگشت به صفحه نخست
 


نقل از :خبرآنلاین

کد: 7471 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ چهارشنبه ۱۶ مهر بازدید: 4781 ساعت: 6:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
3 برای کاهش درد مفاصل چه نوشیدنی هایی مناسب است ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۱ مرداد
4 صبحانه چه غذاهایی نخوریم ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۷ فروردين
5 خوردن این خوراکی ها در وعده صبحانه ممنوع ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۳ آذر
6 تاثیر تصمیم عراقی‌ها بر بازار کنسانتره و آبمیوه ایران ۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7 تعرفه واردات انواع آبمیوه به عراق۱۳۰ درصد ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ آبان
8 انباشت سیب زیردرختی به صورت فله ای ممنوع است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۳ آبان
9 اسامی۱۲ محصول غذایی غیراستاندارد اعلام شد ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
10 مصرف چه آبمیوه ای برای کاهش وزن مناسب است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 داشتن دندانهای سالم با مصرف این آبمیوه معجزه‌آسا ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آیا سیب‌زمینی سرخ کرده و یخ و نوشابه دوست دارید؟ آیا می‌دانستید مصرف بیش از اندازه برخی مواد غذایی...

  سبزی پای ثابت سلامتی بارها درباره فواید سبزی‌جات و اهمیت مصرف آن‌ها مطا...

  بیماران کرونایی این غذاها را نخورند پایگاه خبری لقمه: براساس یافته جدید تحقیقاتی؛ کرون...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
روش های تنظیم ساعت شکم! چقدر با چرخه بیولوژیک گرسنگی و سیری آشنا هستید؟ آیا شما هم یکی از آنها در وجود خودتان دارید؟ نتایج تحقیقات نشان می دهند اعصاب شکم براساس ساعت مشخصی کار می کنند و در زمان های خاصی از روز غذا خوردن را محدود می کنند.
آشنایی با سوپرمن‌های دنیای تغذیه ارزش و اهمیت تغذیه بر کسی پوشیده نیست. سلامتی تک‌تک ما در گرو همین مواد غذایی است که می‌خوریم.
نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ وبا، یکی از بیماری‌های اسهالی است. بیماری ناشی از سمی است که توسط میکروب در روده افراد بیمار ترشح می‌شود. وبا در دو تا پنج درصد بیماران، اسهال شدید ایجاد می‌کند که شبیه آب برنج بوده و بی‌بو است یا گاهی بوی ماهی می‌دهد. اسهال شدید آبکی، استفراغ بدون احساس تهوع قبلی و عطش فراوان از علائم بیماری وبا هستند. نکته قابل توجه در بیماری وبا این است که در این بیماری، ‌دل درد یا دل پیچه وجود ندارد.کارشناسان بهداشتی توصیه می‌کنند در صورت وجود علائم فوق، فورا باید به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه شود.