دبیر انجمن وارد‌کنندگان خبر داد:
تعرفه 40 درصدی واردات برنج/علل افزایش قیمت برنج خارجی به 4600 تومان


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن وارد‌کنندگان برنج گفت: با وجود آزاد شدن واردات برنج، دلیل بالا بودن تعرفه آنکه 40 درصد است و همچنین مابه‌التفاوت 500 تومانی برای هر کیلوگرم، قیمت تمام شده برنج خارجی به حدود 4000 تومان رسیده که با اعمال سود بنکداران تا 4600 تومان هم می‌ رسد لذا واردکنندگان استقبال چندانی برای ثبت سفارش واردات برنج نکرده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، مسیح کشاورز در گفت‌وگویی، ضمن انتقاد از افزایش هزینه‌ها برای واردکنندگان اظهار کرد: نباید به اسم حمایت از تولید پشت دیوار تعرفه مخفی شد و مرتب هزینه واردات را افزایش داد، بلکه حمایت از تولید باید به شکل اصولی، حذف واسطه ها و استفاده از تکنولوژی‌های جدید صورت گیرد تا بتوانیم40 درصد برنج شکسته را به میزان استاندارد جهانی یعنی پنج درصد برسانیم.

وی با اشاره به اینکه در هر صورت برنج محصول پر مصرف در سبد غذایی مردم است و گاهی هم از نان مصرف بیشتری دارد، ادامه داد: 62 درصد از مردم توان خرید برنج به قیمت بیش از کیلویی 4000 تومان را ندارند. اینکه بخواهیم به جای کاهش هزینه های تولید برنج ایرانی و رساندن آن به قیمت‌های قابل رقابت و در حیطه قدرت خرید مردم، امنیت غذایی این جمعیت را به اسم حمایت از تولید با بالا بردن غیر اصولی قیمت برنج وارداتی سلب کنیم کار درستی نیست.

کشاورز با بیان اینکه اکنون تعرفه 40 درصدی و مابه‌التفاوت 500 تومانی برای هر کیلوگرم برنج وارداتی در نظر گرفته شده است، گفت: در حال حاضر از هر کیلوگرم برنج وارداتی حدود 1700 تا 1800 تومان درآمد عاید بخش دولتی می‌شود که قیمت تمام شده برنج وارداتی را به حدود 4000 تومان می‌ رساند که این رقم با در نظر گرفتن سود بنکداران تا 4600 تومان هم می‌رسد.

وی با اشاره به اینکه هنوز سازمان توسعه تجارت آماری از میزان واردات برنج بعد از طرح آزادسازی واردات اعلام نکرده است، اذعان کرد: میزان واردات برنج تا قبل از آبان و اجرای طرح آزاد سازی واردات، حدود 400 هزار تن بود.

به گزارش ایسنا، ماه گذشته وزیر جهاد کشاورزی‌ طی نامه‌ای به وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد که واردات برنج از چهارم آذر تا تیرماه سال آینده (1395) آزاد است و بدون محدودیت واردکنندگان می‌توانند براساس نیاز داخلی کشور این محصول را وارد کنند.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 8428 تاریخ نشر: ۱۳۹۴ شنبه ۲۱ آذر بازدید: 1179 ساعت: 11:17 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کشف بیش از ٧٠٠ تن برنج احتکاری در تهران ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
2 عامل اصلی افزایش قیمت برنج چیست؟/ بازار برنج متعادل می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
3 ثبت سفارش واردات برنج آغاز شد/ کاهش قیمت برنج طی روزهای آینده ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۱ آذر
4 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
5 پیش‌بینی تولید ۲.۷ میلیون تن برنج در سال‌جاری/ ۹۳ درصد برداشت برنج مکانیزه شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
6 ضریب تبدیل شلتوک به برنج به بیش از ۶۰ درصد رسید ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
7 عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
8 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامه‌ریزی کند ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
10 چگونگی کمک واردکنندگان به برنج کاران داخلی ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
11 برنامه دولت برای تنظیم بازار برنج چیست؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چربی شکمی خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد خطر ابتلا به دیابت در افرادی که چاق هستند و چربی ا...

  درمان بواسیر با داروهای گیاهی بواسیر(هموروئید)، بیماری دردناکی است که باعث التها...

  ۸ توصیه تغذیه‌ای وزارت بهداشت برای روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: آلودگی هوا یکی از معضلات زندگی م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
40 نکته تغذیه‌ای و بهداشتی در تهیه و عرضه غذا بنا بر اعلام متخصصان سلامت، شرط اصلی سالم زیستن برخورداری از تغذیه صحیح است و تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه. به این معنی که به مقدار کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن در غذای روزانه استفاده کرده و این میزان نیاز نیز انواع مختلف مواد غذایی در بر گیرد.