هزینه كشتار و بسته‌بندی هر كیلو مرغ؛ 165 تومان
دبیرانجمن كشتارگاه‌های طیور: روزانه1500 تن مرغ در تهران مصرف می‌شود


با توجه به این‌كه مرغ بدون بسته‌بندی هویت و شناسنامه ندارد، مصرف‌كنندگان از خرید مرغ قطعه‌بندی شده و بدون بسته‌بندی خودداری كنند.

به گزارش لقمه: حمید رحیلی‌نژاد ـ دبیر انجمن صنفی كشتارگاه‌های صنعتی طیور ـ در گفت‌وگویی، با تاكید براین كه مردم از خرید مرغ قطعه‌بندی شده و بدون بسته بندی خودداری كنند، اظهار كرد: در صورت تقاضای بسته‌بندی باید این محصول در حضور مشتری باز و قطعه‌بندی شود.

به گفته وی 165 تومان از قیمت هر كیلو گرم مرغ گرم در بازار مصرف، مربوط به هزینه كشتار و بسته‌بندی است.

رحیلی‌نژاد گفت: پس از بسته‌بندی گوشت مرغ به صورت شناسنامه دار (تاریخ كشتار، نام كشتارگاه، آدرس و تلفن كشتارگاه، شماره پروانه بهداشتی كشتارگاه) عرضه می‌شود.

دبیر انجمن صنفی كشتارگاه‌های صنعتی طیور یادآور شد:‌ طبق استاندارد سازمان دامپزشكی كشور 28 درصد از هر كیلو مرغ زنده با افت وزن مواجه و پس از كشتار 720 گرم گوشت از هر كیلو مرغ زنده استحصال می‌شود.

وی با اشاره به وجود 23 واحد كشتارگاه صنعتی در استان تهران، اظهار كرد: روزانه هزار و 500 تن مرغ در استان تهران مصرف می‌شود كه یك سوم مرغ مصرفی این استان در داخل تامین و دو سوم از استان‌ها (به صورت زنده و گوشت) از استان‌های همجوار تامین می‌شود.

رحیلی‌نژاد خاطر نشان كرد: در حال حاضر تمامی گوشت مرغ در استان تهران به صورت بسته‌بندی در مغازه‌های سطح شهر و فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود.

دبیر انجمن صنفی كشتارگاه‌های صنعتی طیور افزود: این طرح علاوه بر رعایت مسائل بهداشتی كه در یك مركز تحت نظارت سازمان دامپزشكی قابل تضمین است، از آلوده شدن محیط زیست نیز جلوگیری می‌كند.

وی گفت: در حال حاضر گوشت مرغ قطعه‌بندی شده در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه می‌شود، كه توصیه می‌گردد مصرف كنندگان مرغ قطعه بندی شده را برای بهداشت بیشتر این محصول، از فروشگاه‌های زنجیره‌ای خریداری كنند.

رحلی‌نژاد با اشاره به این‌كه میزان كشتار مرغ در روز بستگی به تقاضا و وضعیت بازار دارد، اظهار كرد: سالانه یك میلیون و 700 هزار تن گوشت مرغ در كشور تولید می‌شود.


نقل از :ايسنا

کد: 981 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت بازدید: 4871 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  غذاهایی که شب ادراری را تشدید می‌کنند شب ادراری یکی از مشکلات بسیاری از افراد، خصوصا کود...

  آنچه باید در رژیم غذایی روزانه خود بگنجانید سبوس، پوسته سفت و هضم‌نشدنی روی دانه‌های غلات است ...

  بی‌خوابی شبانه تمایل به خوردن فست فود را افزایش‌می‌دهد محققان آمریکایی دریافتند: افرادی که خواب شبانه ندا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.
ضررهای نوشیدن آبمیوه هنگام شام کارشناسان هشدار می دهند نباید موقع شام به بچه ها آب میوه داد.
جلوگیری از ابتلا به افسردگی با مصرف لبنیات یک روانپزشک با تاکید بر مصرف لبنیات تازه و مغزهایی مانند پسته، بادام و گردو گفت: بیشترین میزان سرتونین در ماست و شیر تازه دیده می‌شود.
خواص شگفت انگیز کاکائو به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماری‌های قلبی- عروقی مرتبط است.تمامی‌گیاهان، رنگدانه‌هایی دارند كه می‌توانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری می‌كند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری می‌كنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی می‌شود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه‌ كاكائو، فلاوونوئید است.