به گزارش لقمه: حمید رحیلینژاد ـ دبیر انجمن صنفی كشتارگاههای صنعتی طیور ـ در گفتوگویی، با تاكید براین كه مردم از خرید مرغ قطعهبندی شده و بدون بسته بندی خودداری كنند، اظهار كرد: در صورت تقاضای بستهبندی باید این محصول در حضور مشتری باز و قطعهبندی شود. به گفته وی 165 تومان از قیمت هر كیلو گرم مرغ گرم در بازار مصرف، مربوط به هزینه كشتار و بستهبندی است. رحیلینژاد گفت: پس از بستهبندی گوشت مرغ به صورت شناسنامه دار (تاریخ كشتار، نام كشتارگاه، آدرس و تلفن كشتارگاه، شماره پروانه بهداشتی كشتارگاه) عرضه میشود. دبیر انجمن صنفی كشتارگاههای صنعتی طیور یادآور شد: طبق استاندارد سازمان دامپزشكی كشور 28 درصد از هر كیلو مرغ زنده با افت وزن مواجه و پس از كشتار 720 گرم گوشت از هر كیلو مرغ زنده استحصال میشود. وی با اشاره به وجود 23 واحد كشتارگاه صنعتی در استان تهران، اظهار كرد: روزانه هزار و 500 تن مرغ در استان تهران مصرف میشود كه یك سوم مرغ مصرفی این استان در داخل تامین و دو سوم از استانها (به صورت زنده و گوشت) از استانهای همجوار تامین میشود. رحیلینژاد خاطر نشان كرد: در حال حاضر تمامی گوشت مرغ در استان تهران به صورت بستهبندی در مغازههای سطح شهر و فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشود. دبیر انجمن صنفی كشتارگاههای صنعتی طیور افزود: این طرح علاوه بر رعایت مسائل بهداشتی كه در یك مركز تحت نظارت سازمان دامپزشكی قابل تضمین است، از آلوده شدن محیط زیست نیز جلوگیری میكند. وی گفت: در حال حاضر گوشت مرغ قطعهبندی شده در فروشگاههای زنجیرهای عرضه میشود، كه توصیه میگردد مصرف كنندگان مرغ قطعه بندی شده را برای بهداشت بیشتر این محصول، از فروشگاههای زنجیرهای خریداری كنند. رحلینژاد با اشاره به اینكه میزان كشتار مرغ در روز بستگی به تقاضا و وضعیت بازار دارد، اظهار كرد: سالانه یك میلیون و 700 هزار تن گوشت مرغ در كشور تولید میشود.