صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
انار و پسته ایرانی در سكوی نخست تولید جهان
كشورهای اول تولیدكننده میوه در جهان كدامند؟
انار و پسته ایرانی در سكوی نخست تولید جهان
ایران با تولید سالانه 600 هزار تن انار و 190 هزار تن پسته در سکوی نخست تولید این دو محصول باغی در جهان قرار گرفته است.
به گزارش لقمه ایتالیا، آرژانتین، برزیل، چین، هند، فیلیپین، تایلند، آمریكا، مصر و تركیه كشورهایی هستند كه رتبه اول تولید میوههایی همچون انگور، سیب، كیوی، گلابی، هلو، پرتقال، بادام، لیموترش، انبه، فندق، گردو، نارگیل، آناناس، موز، خرما، توتفرنگی، زغالاخته و گیلاس را به خود اختصاص دادهاند.در بین این كشورها ایران با تولید سالانه 600 هزار تن انار و 190 هزار تن پسته در سكوی نخست تولید این دو محصول باغی در جهان قرار گرفته است.
- ایتالیا نیز با تولید سالانه 8.5 میلیون تن انگور و 500 هزار تن کیوی اولین تولیدکننده انگور و کیوی در بین کشورهای دنیا محسوب میشود.
- آرژانتین با صادرات سالانه 490 هزار تن گلابی بزرگترین تولیدکننده و صادرکننده این محصول در جهان بهشمار میرود.
- برزیل نیز با برداشت بیش از 18 میلیون تن پرتقال اولین تولیدکننده این نوع از مرکبات در جهان است و آمریکا دومین رتبه را در تولید پرتقال به خود اختصاص داده است.
- چینیها در تولید خیار اولین کشور محسوب میشوند و پس از آن ترکیه مقام دوم در برداشت محصول خیار را به خود اختصاص داده است.
- بیشترین محصول موز نیز از کشور هندوستان و پس از آن در فیلیپین تولید میشود.
- همچنین هندوستان اولین تولیدکننده انبه و چین دومین تولیدکننده این محصول بهشمار میرود.
- محصول نارگیل نیز در فیلیپین بیشترین برداشت را دارد و پس از آن نیز اندونزی دومین تولیدکننده نارگیل بهشمار میرود.
- چین اولین تولیدکننده هلو و ایتالیا دومین تولیدکننده این میوه محسوب میشود.
- بیشترین سیب درختی مربوط به کشور چین است و آمریکا پس از آن قرار گرفته است.
- بیشترین آناناس نیز از کشور تایلند برداشت میشود و برزیل هم بزرگترین تولیدکننده آناناس پس از تایلند است.
- آمریکا اولین تولیدکننده بادام و اسپانیا دومین تولیدکننده این محصول بهشمار میآید.
- لیموترش هندی بیشترین میزان تولید در جهان را دارد و مکزیک هم دومین تولیدکننده لیموترش محسوب میشود.
- محصول توتفرنگی نیز در آمریکا بیشترین برداشت را داشته و اسپانیا هم دومین تولیدکننده این میوه بوتهای به حساب میآید.
- و اما زغال اخته بیشترین تولید را در آمریکا داشته و کانادا هم در رتبه دوم این محصول قرار دارد.
- ایتالیا به عنوان اولین تولیدکننده کیوی سالانه 500 هزار تن کیوی برداشت میکند و پس از آن زلاندنو دومین تولیدکننده این محصول است. ایران هم چهارمین تولیدکننده کیوی بهشمار میرود.
- خرمای مصری بیشترین میزان تولید این محصول را به خود اختصاص داده و ایران نیز با تولید سالانه یک میلیون تن دومین تولیدکننده خرما در جهان است.
- ترکیه اولین تولیدکننده گیلاس و آمریکا دومین تولیدکننده این میوه دانهدار بهشمار میرود.
- هندوانه چینی بیشترین برداشت را دارد و پس از آن ترکیه دومین تولیدکننده هندوانه و ایران چهارمین تولیدکننده این صیفی تلقی میشود.
- سالانه 500 هزار تن گردوی چینی تولید میشود که بیشترین میزان را در بین کشورهای دیگر داشته و آمریکا دومین تولیدکننده گردو بهشمار میرود.
- ترکیه اولین تولیدکننده فندق و ایتالیا دومین تولیدکننده این خشکبار به حساب میآید و ایران هم در رتبه ششم برداشت فندق جهان قرار دارد.
- بادام هندی برخلاف نامش بیشترین تولید را در کشور ویتنام دارد و هند دومین تولیدکننده آن پس از ویتنام است.
- آمریکا اولین تولیدکننده بادام و اسپانیا نیز دومین تولیدکننده این محصول بوده و ایران نیز سومین تولیدکننده این خشکبار تلقی میشود.
نقل از :ایسنا
کد:
982
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
بازدید:
4126
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
بایدها و نبایدهای خوردن توت های خیابانی
۱۴۰۴ دوشنبه ۲۶ فروردين
2
کشف تریاک در بار توت فرنگی!
۱۴۰۱ جمعه ۲۸ بهمن
3
قیمت چه میوه هایی در میادین تره بار کاهش یافت
۱۳۹۸ شنبه ۴ خرداد
4
حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5
چند ضد اشتهای معجزه گر برای لاغری
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
6
غذاهایی که دندانهایتان را لکهدار میکنند
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
7
دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
8
کدام میوه ها کمترین تاثیر را روی قند خونتان می گذارند
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۵ تير
9
ترکیب طبیعی توت فرنگی موجب کاهش اثرات روانی پیری می شود
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۱ تير
10
طرز تهیه خورش داوود پاشا «غذای ترکیه»
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
11
برداشت توت فرنگی در کردستان
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان
پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...
خواص هشت میوه شیرین
مصرف میوه تاثیر بسیار زیادی بر سلامت کلی بدن و جذب...
موادغذایی بیضرر و کشنده
برخی از مواد غذایی برای سلامتی مفید اما به دلایلی...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
ویتامینی برای پیشگیری از آنفلوانزا
همهی ما میدانیم که بدن مان به ویتامین D نیاز دارد تا در سلامت کامل باشد. اما سۆال اینجاست به چه میزان ویتامین D نیاز داریم و از چه راهی باید تأمین بشود؟ در این مطلب به این سۆالات جواب میدهیم.
چالش جمع آوری پسماند رستورانها در شهرهای بزرگ
پایگاه خبری لقمه: جمع آوری پسماند رستورانها در شهرهای بزرگ مانند تهران میتواند مسئلهای پیچیده و چالشبرانگیز برای محیط زیست شهری باشد و نیازمند تعامل شهرداریها و رستورانداران است.
آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی
پایگاه خبری لقمه: آشنایی با اصول نگهداری مواد غذایی به از دست رفتن ویژگی های ارگانولپتیکی، ارزش تغذیه ای، ایمنی و بازار پسندی یا مطلوبیت مواد غذایی، فساد مواد غذایی گفته می شود که به سه دسته فساد شیمیایی، فیزیکی و بیولوژیکی طبقه بندی می گردد.
در مدرسه چه بخوریم؟
با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانشآموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانشآموزان است، برایتان آوردهایم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است