دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی


پایگاه خبری لقمه: در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آرزو خالقی، در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.

طرز تهیه  دسر لیوانی توت فرنگی
 
مواد لازم:
 
بیسکوئیت پتی بور   یک بسته
خامه صبحانه          نصف بسته
پنیر خامه‌ای           نصف بسته
شکلات تلخ            خرد شده
پوره توت فرنگی      نصف پیمانه
پودر کاکائو             نصف قاشق چایخوری
شکر                    یک قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1. اول از همه بیسکوئیت را خرد می‌کنیم. بیسکوئیت‌ها نباید پودر شوند.
 
2. بعد آنها را ته لیوان دسر می‌ریزیم. خامه و پنیر خامه‌ای و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم و روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم. حالا شکلات‌های خرد شده را هم می‌ریزیم و لیوان‌ها را در یخچال می‌گذاریم تا مواد کمی سفت شوند.
 
3. در این فاصله توت فرنگی‌ها را همراه یک قاشق شکر در مخلوط کن ریخته  و این پوره را روی لایه پنیری اضافه می‌کنیم. دوباره روی آن بیسکوئیت خرد شده ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا هم سرد شده و هم پوره توت فرنگی به خورد بیسکوئیت‌ها برود. قبل از سرو روی دسر را با توت فرنگی خرد شده تزیین می‌کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه ایران

کد: 11412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 3484 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
3 آموزش مرحله به مرحله تهیه «ذرت کره ای با فویل» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
4 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
5 طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
7 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
9 کاپ کیک تمام شکلاتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
10 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نکاتی درباره انتخاب و طبخ برنج پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ...

  سیب را با پوست بخورید پزشکان در یک آزمایش جدید دریافتند که «اسید اورسولی...

  صبحانه را جدی بگیرید ‌یک متخصص تغذیه در کردستان گفت: صبحانه وعده‌ای است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پایین‌ترین هزینه ماهانه یک خانواده 5 نفره چقدر است؟ در سالهای اخیر که معجزات هزاره سوم پولهای نفت کشور را با شعبده بازی و شامورتی بازی غیب کرده و تحریم را بر سر ملت ریخته اند، مهمانی ناخوانده به نام گرسنگی به خانه های اقشاری از مردم راه یافته است. اکنون هربار که به مغازهای پا میگذاری، گرسنه ای سر میرسد و از تو تقاضا میکند برایش تکه ای پنیر یا قالبی کره یا بسته ای نان بخری. هرچقدر هم در گوش ما بخوانند که این گدایان ثروتمندند و حقه بازند و زیر پوشش باندهای مافیایی فعالیت میکنند، به خرج ما نمیرود چون ما با چشم میبینیم که از سال 84 تا 92 ما که ما باشیم و شغل داریم و سر هر ماه حقوقی به حساب مان ریخته میشود، در خرج زندگی لنگ میزنیم...
توصیه به خوشگذرانی در کلام امام کاظم (ع) پایگاه خبری لقمه: تفریح و سرگرمی‌های لذت‌بخش شما را در اداره زندگی یاری می‌کند و به کمک آن بهتر به امور دینی خویش موفق خواهید شد.
آیا به غذا هم می توان معتاد شد؟ محققان معتقدند برخی افراد اعتیاد به مواد غذایی دارند یعنی حتی بدون اینکه احساس گرسنگی بکنند عادت به خوردن آن ها را وادار به خوردن چیزی می کند.
دیابت تلخ‌ترین ببماری قرن! پایگاه خبری لقمه: دیابت فقط یک «مرض قند» نیست و اگر مبتلا شویم و نتوانیم آن را کنترل کنیم، به تدریج گرفتار سایر بیماری‌های خطرناک خواهیم شد.