دسر لیوانی توت فرنگی؛ دسر خوش رنگ و لعاب تابستانی


پایگاه خبری لقمه: در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، آرزو خالقی، در این روزهای گرم تابستانی بد نیست از میوه های خوش رنگ و لعاب تابستانی نهایت استفاده را ببریم. توت فرنگی یکی از این میوه های خوشمزه و خوش عطر است.

طرز تهیه  دسر لیوانی توت فرنگی
 
مواد لازم:
 
بیسکوئیت پتی بور   یک بسته
خامه صبحانه          نصف بسته
پنیر خامه‌ای           نصف بسته
شکلات تلخ            خرد شده
پوره توت فرنگی      نصف پیمانه
پودر کاکائو             نصف قاشق چایخوری
شکر                    یک قاشق غذاخوری
 
 
طرز تهیه:
 
1. اول از همه بیسکوئیت را خرد می‌کنیم. بیسکوئیت‌ها نباید پودر شوند.
 
2. بعد آنها را ته لیوان دسر می‌ریزیم. خامه و پنیر خامه‌ای و پودر کاکائو را با هم مخلوط می‌کنیم و روی بیسکوئیت‌ها می‌ریزیم. حالا شکلات‌های خرد شده را هم می‌ریزیم و لیوان‌ها را در یخچال می‌گذاریم تا مواد کمی سفت شوند.
 
3. در این فاصله توت فرنگی‌ها را همراه یک قاشق شکر در مخلوط کن ریخته  و این پوره را روی لایه پنیری اضافه می‌کنیم. دوباره روی آن بیسکوئیت خرد شده ریخته و در یخچال می‌گذاریم تا هم سرد شده و هم پوره توت فرنگی به خورد بیسکوئیت‌ها برود. قبل از سرو روی دسر را با توت فرنگی خرد شده تزیین می‌کنیم.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه ایران

کد: 11412 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد بازدید: 3297 ساعت: 11:49 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه بیف زوچینی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
2 رمز و راز پختن یک عدسی خوشمزه ۱۳۹۶ يکشنبه ۵ شهريور
3 آموزش مرحله به مرحله تهیه «ذرت کره ای با فویل» ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۱ مرداد
4 طرزتهیه پیاز سوخاری حلقه ای ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۲ تير
5 طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 کروکت سیب زمینی غذایی راحت و خوشمزه ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
7 ترشی قارچ را با این دستور درست کنید! ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
8 طرزتهیه شیرینی اتابکی یا ولیعهدی؛ شیرینی نوروزی ۱۳۹۵ دوشنبه ۱۶ اسفند
9 کاپ کیک تمام شکلاتی ۱۳۹۵ يکشنبه ۱۷ بهمن
10 با دمنوش‌های گیاهی به جنگ آنفلوآنزا بروید ۱۳۹۴ شنبه ۱۲ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

  نکاتی در مورد بادمجان

  بهترین و بدترین عصرانه‌ها کدامند اگر لاغر هستید، فعالیت زیادی دارید و به هیچ بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!
رابطه مستقیم ابتلا به کرونا و کمبود ویتامین D پایگاه خبری لقمه: محققان دریافتند بین کمبود ویتامین D و احتمال آلودگی به کروناویروس ارتباط وجود دارد.
چلوخورشت "چنزو" پایگاه خبری لقمه: «جیرجیرک» خبرسازترین حشره در دو،‌ سه هفته اخیر بوده است اما نه به عنوان یک حشره آوازخوان که بیشتر در مناطق گرمسیری زندگی می‌کند؛ بلکه به عنوان جانوری که در یکی از استان‌های کشور یک خوردنی نسبتا محبوب محسوب می‌شود.
در مدرسه چه بخوریم؟ با توجه به نزدیک شدن فصل بازگشایی مدارس، مطلب زیر را که درباره بهداشت عمومی و بهداشت محیط در مدارس، تغذیه دانش‌آموزان و رعایت نکات بهداشت فردی از سوی دانش‌آموزان است، برایتان آورده‌ایم.