نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مصرف مواد غذایی قاچاق خطرناک است پایگاه خبری لقمه: مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: عرضه مواد غذایی قاچاق، تهدید جدی برای سلامت عمومی است و مقابله با این معضل نیازمند همکاری گسترده دستگاه‌های اجرایی و نظارتی است.
"پای مرغ" منبعی سرشار از کلسیم و فسفر یک متخصص تغذیه، مصرف لبنیات، قلم و پای مرغ را منبعی سرشار از کلسیم و فسفر عنوان و خاطرنشان کرد: متاسفانه مردم کشورمان بسیار کم از پای مرغ استفاده می‌کنند در حالی که سالانه به کشورهای دیگر صادر می‌شود.
فلفل دلمه‌ای مصرفی شما مونث است یا مذکر؟ یک نکته جدید درباره فلفل دلمه‌ای که بسیار جالب و در حرفه آشپزی کاربرد بسیار دارد.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.