نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید! تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی...

  پیشگیری از سرطان ها با مصرف زیاد میوه و سبزی پیشگیری از سرطان ها با مراقبت های مداوم غذایی، رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده‌ مواد غذایی نستله، از جمله شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی به حساب می‌آید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
معرفی کتاب؛ "خانم شام چی داریم؟" برای بانوان جوان محمدصالح حجت الاسلامی
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.
پرده بدون سفره پایگاه خبری لقمه: چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر به روزهای پایانی خود نزدیک شده و با وجود تنوع ژانری و موضوعی، جای خالی سبک زندگی ایرانی و مؤلفه‌های آن هم در آثار فیلم‌سازان پیشکسوت و هم فیلم‌سازان جوان محسوس است. یکی از این موارد کمتر پرداخته شده «غذای ایرانی» است.