رژ لبهای ارگانیک استفاده کنید
بیشتر خانمها از فرط خوشحالی و ذوقزدگی هنگام خرید لوازم آرایشی جدید فقط به مارک آنها توجه میکنند و حتی نگاهی هم به فهرست مواد تشکیلدهنده آن نمیاندازند.
دانستنی های شور و ترشیجات
شورها و ترشیها با تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی، غذا را به سرعت هضم میکنند و موجب افزایش تمایل افراد به مصرف مجدد مواد خوراکی میشوند و میتوانند سبب اضافهوزن شوند.
صبحانههایی که آدم را خوش اخلاق میکنند
محقق و مدرس طب اسلامی و ایرانی بر مصرف صبحانه تأکید کرد و گفت: مصرف این وعده غذایی باعث تقویت حافظه و خوش اخلاقی میشود و بهتر است با خوراکیهای مقوی مانند تخم مرغ، شیره انگور، خرما یا عسل صرف شود.
توصیه هایی برای افراد سرمایی
این روزها که هوا سرد شده است، برخی افراد حتی با پوشیدن چندین لباس و جوراب پشمی هنوز هم احساس سرما میکنند. یک متخصص طب سنتی میگوید این افراد با خوردن زنجبیل و بابونه میتوانند احساس گرم شدن را در بد . . .
در مایکروفر غذا بپزیم یا نه؟
یک متخصص تغذیه گفت: برخلاف باورعمومی مردم مقدار لطمه به مواد مغذی غذا هنگام پخت با ماکروفر کمتر از سایر روشهای پخت است.