لزوم اتخاذ سیاست هایی در راستای افزایش رقابت پذیری تولید لوازم خانگی بازار لوازم خانگی در هفته های اخیر با التهاب های جدیدی مواجه شده است و بسیاری از مسئولان معتقدند تنها راه ساماندهی این بازار جلوگیری از انحصار و حمایت از تولید داخلی در کنارآزادسازی واردات از طریق تع . . .
مریم امیرجلالی مرجانه گلچین را به مسابقه آشپزی فراخواند/تاریخچه مبلمان د رزندگی ایرانیان باستان پایگاه خبری لقمه: مریم امیرجلالی در یک برنامه تلویزیونی ضمن تحسین شیرینی پزی فریبا کوثری برای مرجانه گلچین د رزمینه آشپزی کری خواند.
بررسی مشكلات صنایع دامی در ایران در«غیرمحرمانه» پایگاه خبری لقمه: برنامه تلویزیونی «غیرمحرمانه» روز جمعه 12 شهریور ماه مشكلات صنایع دامی در ایران را مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
لزوم بهره گیری از سامانه های نظارتی مستقل از سازمان ها و ظرفیت نیروی مردمی در مبارزه با فساد دکتر عباس تقدسی نژاد، قائم مقام قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی مهمان برنامه این هفته «بحث روز» رادیو ایران به ابعاد مختلف فسادستیزی و چالش های دولت سیزدهم در مواجهه با آن پرداخت.
اسماعیل برات: بهداشت تاسیسات گردشگری در سطح استاندارد است/رستوران های غیربهداشتی پلمب می شوند سرپرست اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات گردشگری کشور ضمن مطلوب دانستن وضعیت بهداشتی تاسیسات گردشگری کشور، از رسانه ها خواست اخابر و اطلاعات واقعی و صحیح را منتشر کنند.
خستگی ناپذیریِ مادری کارآفرین/ از نانوایی تا کارخانه‌داری پایگاه خبری لقمه: رقیه ذاکری ماجرای تلاشش از اداره نانوایی پدری تا تاسیس کارخانه صنایع غذایی و اداره یک سازمان مردم نهاد را در برنامه نفس تشریح کرد.
نارضایتی گردشگران خارجی از بهداشت مراکز پذیرایی ایران/نسبت به گردشگری غذایی بی توجهیم پایگاه خبری لقمه: نتایج پژوهشی که از سال ۱۳۹۸ مسائل و دغدغه‌های گردشگران خارجی را مورد پایش و رصد قرار داد، حاکی از آن است که ۶۷ درصد از گردشگران خارجی که درصد بالایی را شامل می‌شود، به هیچ عنوان از و . . .
صفحه 147 از 594  اول  قبلی   142    143    144    145    146    147    148    149    150    151    152   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اضافه وزن در کمین کودکان مادران سیگاری‌ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: کودکا...

  جلوگیری از سردرد در ماه رمضان با نوشیدن چای سبز لقمه: در ماه رمضان برای جلوگیری از سردرد، چای سبز ...

  خواب راحت با شیرموز یک متخصص کودک، مقاومت کودک در رفتن به رختخواب را ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت