درخواستی از وزیر جهاد برای جلوگیری از ضرر مرغداران


پایگاه خبری لقمه: کارگروه پیشگامان بهره وری طیور در نامه ای به وزیر جهاد کشاورزی استمرار اقدامات تثبیت بازار جوجه یک روزه را برای جلوگیری از زیان مرغداران خواستار شدند.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، کارگروه پیشگامان بهره وری طیور در نامه ای به وزیر جهاد کشاورزی استمرار اقدامات تثبیت بازار جوجه یک روزه را خواستار شدند.

 
متن نامه به این شرح است:
 
احتراماً پیرو نامه شماره 123 مورخ 1400/6/14 در خصوص «پیشنهاد نقشه راه تثبیت بازار جوجه یکروزه» گروه و بنا به پیگیری سایر فعالان صنعت طیور ، معاون محترم وقت امور دام طی نامه شماره 1400/900/30835 مورخ 1400/6/16 اقدام به ابلاغ 80 درصد ظرفیت و 90 روز فاصله جوجه ریزی نمودند که براساس واقعیات میدانی منجر به کاهش قیمت جوجه از حدود 110000 ریال و کنترل التهابات بازار جوجه و مرغ گرم شد که ادامه آن نوید ثبات در صنعت را می‌داد. اما اخیراً با برخی اقدامات خلاف قاعده، دوباره صنعت شاهد افزایش مجدد قیمت جوجه یکروزه شده است.
 
لذا خواهشمند است دستور فرمایید جهت جلوگیری از زیان مضاعف مرغداران گوشتی و اجحاف بیشتر در حق مصرف‌کنندگان گوشت مرغ و هد روی منابع ملی؛ بر اجرایی شدن بندهای ذیل تأکید شود:
1 . نظارت جدی، سریع و عادلانه بر قیمت‌های مصوب در کلیه حلقه‌های تولید
2 . اصلاح آنالیز قیمت حلقه جوجه یکروزه متناسب با هزینه های جاری و انتقال آن در آنالیز قیمت حلقه مرغ 
گوشتی و ابلاغ آن به واحدهای مربوطه برای نظارت بر بازار،
3 . تاکید بر جوجه ریزی 80 درصد ظرفیت و فاصله گذاری 90 روزه جوجه ریزی تا زمان تثبیت و استفاده از
ظرفیت کنونی سماصط، به عنوان ابزار موقت کنترل مجوزهای سرگردان،
4 . آماده سازی بازارگاه برای عرضه جوجه یکروزه در آن با تمرکز بر یک استان به صورت پایلوت،
قبلا از دستور مساعدی که صادر می‌فرمایید سپاسگزاری می‌نماید.
 

 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

 

 

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :فارس

کد: 14454 تاریخ نشر: ۱۴۰۰ سه شنبه ۶ مهر بازدید: 2092 ساعت: 2:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
3 علوفه هست، عجله نکنید! / هشدار وزیر به دامداران درباره کشتار زودهنگام ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲۷ تير
4 هشدار وزیر جهاد کشاورزی: واردات بی‌رویه نهاده‌ها تعادل بازار را به‌هم می‌زند ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۶ تير
5 آغاز مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۱۴۰۴ چهارشنبه ۵ تير
6 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
7 همسایگی راهبردی، محور همکاری ایران و قزاقستان در بخش غذا و انرژی ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲۲ خرداد
8 نماینده جدید فائو در ایران منصوب شد ۱۴۰۴ يکشنبه ۵ خرداد
9 آقای معاون برنج ایرانی نزدیک ۳۰۰ هزار تومان؛ همچنان انکار می‌کنید؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۲۴ ارديبهشت
10 ۲ سوال ملی از وزیر میراث فرهنگی و گردشگری اعلام وصول شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
11 توسعه همکاری‌های دارویی ایران و چین ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه برای سلامت ریه ویتامینA، ویتامینD، ویتامینE، ویتامینC و همچنین وی...

  از ۱۴ غذای معجزه گر غافل نشوید همه انسان ها می خواهند با رعایت رژیم غذایی خوب و ص...

  4 باور رایج که رژیم غذایی شما را خراب می‌کند برای این که تغذیه‌ی سالم و وزن متعادلی داشته باشید...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه هم بخوریم هم لاغر بمانیم! حرف از رژیم‌های لاغری که می‌شود همه به یاد گرسنگی و ضعف و بی‌حالی می‌افتند! درحالی که متخصصان علم تغذیه معتقدند رژیم‌های لاغری نباید هرگز باعث ذره‌ای گرسنگی شوند.
آشنایی با هشت غذای نذری از عراق تا پاکستان یکی از مرسوم‌ترین رسم‌های ماه محرم و صفر، پخش کردن غذای نذری است. پختن نذری هم فقط محدود به ایران و ما ایرانی‌ها نمی‌شود بلکه خیلی از مسلمانان جهان در این ماه‌ها رسم تهیه غذای نذری دارند.
قابل توجه خانم‌هایی که بعد از ازدواج چاق شده‌اند در موارد زیادی مشاهده می کنیم خانم قبل از ازدواج در کنترل وزن و تناسب اندامشان دقت و حساسیت فوق العاده ای دارند؛ اما پس از ازدواج با اضافه وزن زیادی مواجه می شوند و هرگز پی به علت آن نمی برند. در این مطلب به مواردی که موجب این اتفاق می شود، می پردازیم.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.