فرصت یک ماهه جاماندگان برای ثبت مجدد درخواست دریافت یارانه پایگاه خبری لقمه: بر اساس مصوبه هیئت وزیران در تاریخ ۵ خرداد ۱۴۰۰ ، فرصت جدیدی برای ثبت‌نام از جاماندگان و همچنین منصرفین از سایر یارانه‌ها به وزارت رفاه محول شد.
تب بازار میوه‌های نوبرانه و افزایش قیمت‌ها پایگاه خبری لقمه: مشاهدات میدانی از بازار میوه حاکی از آن است که علاوه بر داغ بودن تب بازار میوه‌های نوبرانه و فصل، صیفی‌جاتی مانند گوجه فرنگی و سیب‌زمینی نیز میزبان افزایش قیمت بوده‌اند.
کشت ۱۵۰ هزار هکتار سویا، کنجد و آفتابگردان در سال زراعی جاری پایگاه خبری لقمه: معاون مجری طرح دانه های روغنی وزارت جهاد کشاورزی از برنامه ریزی برای کشت بیش از ۵۰ هزار هکتار سویا در سال زراعی جاری خبر داد.
توزیع نوشابه گازدار در غذاخوری ادارات ممنوع شد پایگاه خبری لقمه: رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی وزارت بهداشت، بر ممنوعیت عرضه نوشابه های گازدار در غذاخوری های دستگاه های اجرایی تاکید کرد.
توصیه‌های بعد از واکسیناسیون کرونا/ فواید واکسن بیشتر از عوارض احتمالی نادر آنهاست پایگاه خبری لقمه: دبیر علمی کمیته کشوری کووید ۱۹، واکسن‌های کرونا را بی خطر و باعث محافظت افراد در برابر ابتلاء به بیماری شدید و مرگ ناشی از کرونا برشمرد که ممکن است عوارض جانبی خفیفی داشته باشند که ن . . .
باید و نبایدهای مصرف روغن‌های حیوانی پایگاه خبری لقمه: مصرف روغن های حیوانی توسط نسل های قبل، دلیلی بر تأیید خواص این روغن ها نیست چراکه نسل های قبل سبک زندگی کاملاً متفاوتی داشتند و در مقایسه با جامعه امروز از زندگی بسیار پرتحرک تری برخ . . .
تکذیب افزایش قیمت محصولات لبنی پایگاه خبری لقمه: سخنگوی انجمن صنایع فرآورده‌های لبنی افزایش قیمت محصولات لبنی که مشمول قیمت‌گذاری دولتی هستند، تکذیب کرد.
صفحه 160 از 594  اول  قبلی   155    156    157    158    159    160    161    162    163    164    165   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهترین روش درمانی کبد چرب را بشناسید دکتر محسن آخوندی با بیان اینکه بیماری کبد چرب از ۶...

  10 خوراکی سالم مخصوص لاغرها چاقی بسیار زیاد و یا کمبود وزن هر دو از جمله موارد...

  چگونه فودبلاگرها سلامت مردم را قربانی لایک و تبلیغ می‌کنند؟ پایگاه خبری لقمه: بسیاری از اینفلوئنسرهای غذایی، م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به نشانگر تغذیه ای توجه زیادی داشته باشند پایگاه خبری لقمه: کارشناس تغذیه واحد مدیرت نظارت بر مواد غذایی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران از شهروندان خواست تا هنگام خرید محصولات غذایی به اطلاعات روی جلد محصولات دقت کنند.
چطور چاقی را شکست دهیم؟ چاقی عامل بسیاری از بیماری ها ،مثل دیابت،بیماری های قلبی،آرتروز و ... است.اگر معمولا احساس خستگی می کنید با پزشک خود مشورت کنید.
ناگفته هایی از وضعیت صنعت چاپ در کشور /لزوم توجه به صنعت بسته بندی پایگاه خبری لقمه: عدم پذیرش و باور به اینکه بسته‌بندی ارزش افزوده‌ی فوق‌العاده برای محصول ایجاد می‌کند، عمدتاً به این امر به عنوان یک هزینه سربار نگاه شده و همیشه قیمت‌ها در بخش چاپ سرکوب شده است و صنعت چاپ کشور را با مشکل مواجه کرده است.
باکتری‌های روده و ارتباط با چاقی و دیابت پایگاه خبری لقمه: مطالعه جدید نشان می دهد بین دیابت و باکتری های روده ارتباط وجود دارد.