در هفته های آتی دچار بیش‌بود مرغ خواهیم شد/راه حل دولت برای جلوگیری از ضرر تولید کنندگان پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی از ورود مرغ مازاد به بازار و افت قیمت در هفته های آتی خبر داد.
مینو محرز: سفرهای نوروزی موج جدید کرونا را در پی خواهد داشت/واکسن ایرانی از روسی برتر و رایگان است پایگاه خبری لقمه: عضو کمیته علمی ستاد ملی کرونا و مسئول ارزیابی علمی واکسن کرونا صدور مجوز مسافرت های نوروزی را اشتباهی هولناک قلمداد کرده و از وارد کردن واکسن روسی هم انتقاد کرد.
گزارشی از توزیع کالاهای اساسی در آستانه نوروز؛ مواجهه مردم با خرید شب عید چگونه است/ توزیع کالاها توسط کاسبان امین پایگاه خبری لقمه: در قالب طرح «کاسبان امین»، کسبه امین در سراسر کشور توسط اتاق اصناف شناسایی می‌شوند و کالاهای اساسی مثل روغن، شکر و مرغ جهت توزیع، در اختیارشان قرار می‌گیرد.
در قالب یک بیانیه صورت گرفت؛ انتقاد انجمن رسانه های تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی کشور از سیاست های کلان وزارتخانه و وضع موجود کشاوری پایگاه خبری لقمه:انجمن صنفی رسانه‌های کشاورزی و صنایع غذایی اعتقاد دارد در این بی‌تصمیمی یا «بدتصمیمی»، هر سه بخش سیاستگذار، تولیدکننده و مصرف کننده دچار سردرگمی شده و باید شاهد سال «ما به التفاوت‌های . . .
فوق تخصص بیماری‌های عفونی: خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی «محسن ابراهیم‌زاده» با حضور در برنامه «طبیب» با اشاره به اینکه خستگی و بی‌حالی اولین علامت کرونای انگلیسی است، گفت: دیگر برای مراجعه به پزشک منتظر بروز علائم عجیب‌وغریب نباشید، چراکه در این ویروس دو ف . . .
عوامل گرانی میوه چیست/اجاره بهای نجومی مغازه ها یا افزایش هزینه تولید و حمل و نقل پایگاه خبری لقمه: محصولی که در مراکز عمده فروشی عرضه می شود با حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد سود باید به مصرف کننده نهایی عرضه شود اما متأسفانه می‌بینیم گاهی تا سه الی چهار برابر قیمت عمده فروشی در مغازه‌ها به . . .
گرانی بیش از ۱۹۳ درصدی موز نسبت به سال گذشته پایگاه خبری لقمه: در مدت اخیر قیمت موز در بازار نوسان زیادی داشته و با رشد قابل توجه تا بیش از ۶۰ هزار تومان نیز فروش رفته است.
صفحه 158 از 582  اول  قبلی   153    154    155    156    157    158    159    160    161    162    163   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کدام بیماران نباید ترشی بخورند؟ یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان ب...

  مصرف گوشت سفید در كاهش فشار خون بالا موثر است گوشت‌های قرمز و سفید تامین كننده پروتئین و آهن مور...

  تامین آهن مورد نیاز با مصرف برنج پژوهشگران موسسه بین‌المللی تحقیقات برنج موفق به تو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت