چرا هندوانه اینقدر مفید است


هندوانه از آن دست میوه های تابستانی است که به خاطر آبدار و شیرین بودنش محبوب و مورد علاقه همگان است. هندوانه منبع طبیعی از بهترین آنتی‌‌اکسیدان‌ها بوده که طبیعت فراهم کرده است. آنتی ‌اکسیدان‌هایی مثل ویتامین‌ C و A که از ما در برابر بیماری‌ها محافظت می‌کنند. با مصرف هندوانه خطر کم ‌آب شدن بدن نیز کاهش می‌‌یابد.

به گزارش لقمه، تابستان و هندوانه دو یار جدا نشدنی هستند. بااینکه می‌توانیم در تمام طول سال از بازار هندوانه بخریم اما فصل هندوانه تابستان است که در این فصل بهترین کیفیت را داشته و بسیار شیرین است.در اینجا 6 خاصیت شگفت انگیز خوردن هندوانه را مطرح می کنیم:


هندوانه قدرت مغز را افزایش می دهد
هندوانه سرشار از ویتامین B6است که به فعالیت های مغزی کمک می کند و برای عملکرد مغز ضروری است.


میوه ای آبدار است
هندوانه میوه ای آبدار و شیرین است که خوردن این میوه در فصل تابستان بدن شما را در طول روز هیدراته نگه می دارد.


حفاظت در برابر اشعه UV
به دلیل این که هندوانه حاوی آب لازم ، فیبر همراه با رادیکال‌های آزاد نظیر لیکوپن است ، پوست حدود ۴۰% کمتر اشعه‌های UV را جذب کرده و برای مدت طولانی‌تری شفاف و درخشان می ماند. بنابراین حتماً این میوه جادویی را هر روز بخورید.


کاهش کرم‌ها از سیستم گوارشی

آیا تا به حال شنیدید که دانه‌های هندوانه را می‌توانید خرد کرده تفت داده و مانند بادام زمینی مصرف کنید و یا حتی آن‌ها را در آب بجوشانید و مانند چای مصرف کنید؟ می‌توانید برای کاهش کرم از سیستم گوارشی خود از دانه‌های هندوانه کمک بگیرید.


مقوی برای چشم ها
هندوانه منبع خوبی از ویتامین Aاست که به تقویت بینایی کمک می کند همچنین باعث جلوگیری از عفونت چشم می شود.


آب هندوانه می تواند درد عضلانی را کاهش می دهد

به گزارش womanitely،مطالعات متعدد نشان می دهد که آب هندوانه می تواند به کاهش درد عضلانی کمک کند. نوشیدنی یک لیوان آب هندوانه پس از یک تمرین بسیار خسته کننده می تواند درد عضلات شما را کاهش دهد.هندوانه منبع خوبی از سیترولین است که به بهبود عملکرد عروق و کاهش فشار خون کمک می کند.

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامانه

کد: 7296 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ شهريور بازدید: 4189 ساعت: 2:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 چرا با لب رژ زده نباید غذا خورد؟ ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۳ مرداد
2 زیباتر شدن با توت فرنگی‌های هوس‌انگیز ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور
3 با لب رژ زده غذا نخورید ۱۳۹۲ سه شنبه ۲۲ مرداد
4 آیا کرم حلزون می‌تواند جوانی و زیبایی را به پوست بازگرداند ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
5 مهمترین ویتامین های مکمل برای حفظ سلامت بدن ۱۳۹۲ شنبه ۱ تير
6 خوردن مواد آرایشی و جذب میکروب‌های خطرناک ۱۳۹۲ جمعه ۲۷ ارديبهشت
7 پاکسازی پوست با بخورهای گیاهی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۱۹ ارديبهشت
8 رژیمی برای شفاف سازی پوست ۱۳۹۰ شنبه ۲۹ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کنترل فشارخون با گوجه فرنگی گوجه فرنگی خواص مغذی متعددی دارد که در ادامه به تع...

  شادابی پوست با پنج اکسیر جوانی زیبایی و جوانی برای همه مهم است.شما میتوانی بدون م...

  هویج بستنی یا فالوده بستنی؟ در این روزهای گرم وقتی تشنه می‌شویم، حاضریم از هر ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش پخت موادغذایی کدام است؟ پایگاه خبری لقمه: پختن نه تنها مزه، بو و ظاهر مواد غذایی را بهبود می‌بخشد، بلکه می‌تواند قابلیت هضم آنها را نیز افزایش دهد، البته به شرط آن که روش مناسب پخت رعایت شود.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
تغذیه از دیدگاه ابوعلی‌ سینا (2) غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نم‌بخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نم‌بخش و خنک‌کننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکی‌های سرد و کم‌تغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
تأثیر تکان‌دهنده سیگنالهای WiFi روی رشد گیاهان پنج دانش آموزان دبیرستانی در دانمارک با انجام یک آزمایش ثابت کردند که سیگنالهای WiFi رشد گیاهان را متوقف می کند.