تقدیر از غرفه انجمن نشریات تخصصی کشاورزی و صنایع غذایی در نمایشگاه مطبوعات بیست و یکم پایگاه خبری لقمه:آئین اختتامیه بیست و یکمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها عصر روز گذشته در طبقه دوم شبستان مصلای بزرگ امام خمینی (ره) محل برگزاری این نمایشگاه برگزار و طی آن از حضور هم افزای رسانه ها . . .
دبیر انجمن برنج کشور: امسال نیازی به واردات برنج نداریم/ وجود ذخایر وارداتی و قاچاق از سال‌ ۹۲ پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن برنج کشور با اشاره به ۳ میلیون تن واردات قانونی برنج در سال‌های ۹۲ و ۹۳ گفت: با توجه به میزان تولید برنج در سال جاری تا پایان امسال نیازی به واردات برنج نیست.
مدیرعامل بانک کشاورزی: طلب گندمکاران پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل بانک کشاورزی گفت: طلب کشاورزان بابت خرید تضمینی گندم به طور کامل پرداخت شد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد صادرات ۱۵۰ هزار تنی مرغ و تخم‌مرغ در سال گذشته/ سرانه تولید مرغ در ایران ۲ برابر جهانی پایگاه خبری لقمه: معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سال گذشته ۱۵۰ هزار تن مرغ و تخم‌مرغ صادر شد، گفت: دولت نگاه صادرات‌ محور به تولید دارد و هیچ گاه حاضر نیست بازار صادراتی را که به سختی به دست آو . . .
مشارکت دو میلیون نفری مردم در مسابقه آشپزی دستپخت برنده نهایی مسابقه دستپخت کدامیک از این دو نفر خواهد بود با مشارکت دو میلیون نفری بینندگان در مسابقه آشپزی دستپخت، این برنامه رکورد جدیدی را در بین برنامه های تلویزیونی به ثبت رساند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران: باقی مانده سم در برنج را تکذیب می‌کنم طبق اطلاعات، آزمایشات و پایش‌هایی که انجام می‌شود با احتمال بیش از 99 درصد می‌گویم که باقیمانده سموم در برنج وجود ندارد و شاید سازمان غذا و دارو با آزمایش روی نمونه‌های خارجی به این نتیجه رسیده است.
دستور پخت سوپ بروکلی و پنیر چدار+ عکس بروکلی از جمله سبزیجات خوشمزه و مقوی است که می توانید از آن برای طبخ غذاهای خوشمزه نیز استفاده کنید.
صفحه 391 از 594  اول  قبلی   386    387    388    389    390    391    392    393    394    395    396   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کم اشتهایی عصبی نتیجه رژیم های وسواسی بانوان جوان پایگاه خبری لقمه: دراین شماره, قصد داریم شما عزیزا...

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  پیتزا برای چه کسانی از سم هم بدتر است؟ پتیزا غذای خوشمزه ای است اما بعضی ها فقط باید نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و بسیاری از شرایط دیگر مصرف می کنند، اما هیچ مدرک علمی خوبی برای حمایت از این موارد وجود ندارد.
این 10 نوع خوراکی شما را از رفتن به دندان پزشک بی نیاز می کنند پایگاه خبری لقمه: مسواک زدن و نخ دادن کشیدن؛ دو راهکار مرسوم برای محافظت از دندان ها هستند؛ اما فکر می کنید استفاده از همین دو شیوه به تنهایی می تواند سلامت دندان های ما را تضمین کند؟ روشن است که پاسخ چنین سؤالی منفی است، برای داشتن دندان هایی سفید و سالم که لبخندی زیبا را به ما هدیه می دهند باید تغییراتی در سبک زندگی و به خصوص رژیم غذایی ایجاد کرد. بنابراین، اگر می خواهید مخارج سرسام آور دندان پزشکی را تجربه نکنید و به صورتی طبیعی دندان هایی سالم داشته باشید، گزارش ما را دنبال کنید تا با خوراکی هایی که تأثیری بی نظیر در حفظ سلامت دندان دارند آشنا شوید.
موهای خوش حالت و سالم با این ویتامین‌ها این یک حقیقت است که وقتی موهای ما خوش فرم و حالت هستند، احساس خوشایندی به ما دست می دهد که همین امر باعث می شود ما نهایت تلاش خود را برای مراقبت از موهای خود به کار ببریم .
افزایش ریسک سرطان روده در خویشاوندان غیر از درجه اول پایگاه خبری لقمه: خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ در خانواده ها وجود دارد و تنها ابتلای والدین یا خواهر و برادر به این بیماری ریسک سرطان روده را افزیش نمی دهد.