قیمه چطور به غذای عزاداری تبدیل شد؟ گروهی معتقدند قیمه یكی از آسان‌ترین غذاهایی است كه دنگ و فنگ زیادی ندارد، به آسانی آماده و در عین حال از گوشت قربانی در آن استفاده شده و خرد كردن آن به شكل قیمه باعث می‌شود كه همه مواد خورش به طور یكس . . .
گزارشی از كارایی برنامه جهاد كشاورزی برای افزایش تولید گوشت وزارت جهاد كشاورزی، برنامه‌های خود برای افزایش تولید گوشت را اعلام كرده است اما این تمایل به افزایش تولید، درشرایطی وجود دارد كه بهره‌وری پایین تولید گوشت در ایران، آینده منابع و همچنین امنیت غذایی كش . . .
شبکه های اجتماعی و کمک به آسیب دیدگان اجتماعی این روزها خبر های خوبی در شبکه های اجتماعی و رسانه ها می خوانیم که نشان از اقدامات خیرخواهانه و نوع دوستانه مردم دارد که که در ایام محرم پررنگ تر شده است.
ماجرای اپلیکیشن نذری یاب چیست!؟ نرم‌افزارهایی که با استفاده از آنها می‌توان محل‌های پخش غذای نذری در ایام محرم و صفر را بدست آورد، این روزها از جمله نرم‌افزارهای جدید بازار به شمار می‌روند.
همه چیز درباره بهداشت و سلامت غذای نذری این روزها در هیات ها و تکایا، غذاهای نذری بسیاری پخش می شود که اگر در مورد سلامت و بهداشت آنها کوتاهی شود، سبب بیماری افراد خواهد شد بنابراین بد نیست به موارد زیر در این خصوص توجه کنید.
برنج برای ورود به بازار شناسنامه سلامت دریافت می‌کند عضو کمیسیون کشاورزی گفت: طی روزهای آینده میزان تولید و مصرف برنج ایرانی تعیین خواهد شد و تا پایان دی ماه هیچ‌گونه واردات برنجی نداریم.
گمرک خواستار شد: وزارت جهاد کشاورزی مدارک واردات گندم آلوده را ارائه کند عسگری گفت: اسناد واردات گندم و مجوزهایی که از سوی قرنطینه نباتی برای هر کدام از محموله‌ها صادر شده در اسناد ما وجود دارد و اگر آنها ادعا می‌کنند که گندم بدون مجوز آمده باید مدارک خود را ارائه دهند.
صفحه 394 از 593  اول  قبلی   389    390    391    392    393    394    395    396    397    398    399   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  مزایا و معایب لیوان‌های کاغذی و فومی استفاده از ظروف یک بار مصرف در بین افراد جامعه بسی...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 ملت پرخور جهان را بشناسید لقمه: در خبر ها آمده بود که ما ایرانی جزوه 10 کشور چاق و پر خور دنیا هستیم ؛برخی از عادات غلطی که ما ایرانیان داریم گرچه ممکن است در بین سایر ملل نیز دیده شود اما دلایل اجتماعی بروز آن گاه کاملا منحصر به فرد است.
از کجا متوجه تازگی مرغ شویم؟ یکی از نکته‌های مهمی که می‌تواند نشان‌دهنده کهنه بودن مرغ باشد، ‌بوی نامطلوب قسمت زیر بال آن است. اگر می‌خواهید از تازه بودن مرغ مطمئن باشید، باید قسمت زیر بال آن را بالا بزنید و بو کنید. بوی بد این قسمت، حاکی از کهنه بودن مرغ است. در مواردی هم فساد مرغ، از نوک بال‌های آن شروع می‌شود.
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
حقایقی درباره غذاهای رستوران‌ها و سرآشپزها خیلی کیف دارد که رستوران بروید، غذا سفارش بدهید و با خیال راحت بنشینید تا بشقاب غذایتان را روی میز بگذارند. در واقع بدون زحمت و بدون اینکه بوی پیاز داغ بگیرید غذای مورد علاقه‌تان را نوش جان کنید و از آن لذت ببرید. البته این یک روی سکه است!