صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
دوری از این بیماریها با مصرف ماست کم چرب
پژوهشها بیانگر این است که اضافه کردن ماست کم چرب به غذای روزانه، ریسک بالا بردن فشار خون را کاهش میدهد.
چرا نباید نودل بخورید
در اینجا 10 دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن نودل اجتناب کنید اشاره می شود.
این خوراکی های بی مزه باعث لاغری و کاهش وزن میشود
مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد آب جزو عناصری از طبیعت است که باعث بازسازی و احیای سلول های مرده پوست میشود و سلولهای مرده در پوست را ازبین می برد.
پیشنهاد آخر هفته لقمه/
دومین آخر هفته اردیبهشت را به پیک نیک بروید و آش بخورید
پنج شنبه و جمعه فرصت خوبی برای در کنار هم بودن خانواده ها است و یکی از بهترین روزهایی است که می توانند غذای خود را در کنار هم میل کنند.
مصرف میوه خوشمزه برای درمان بیخوابی شما
نتایج یک آزمایش جدید نشان داد نوشیدن آب آلبالوی ترشمزه در صبح و عصر کمک میکند که شبها بهتر بخوابید.
منابع غذایی اسیدفولیک/ چه میکند اسیدفولیک
اسیدفولیک را فولات یا ویتامین B9 نیز میگویند. یکی از ترکیبات ضروری برای حفظ سلامت بدن که ارتباط زیادی با باروری، حاملگی و رشد جنین دارد.
رنگهای سلامت در سبد بهاری
آنچه همواره از سوی كارشناسان تغذیه به آن اشاره میشود تا به همین واسطه از داشتن پوستی سالم و شاداب لذت ببریم، مصرف میوهها و سبزیهایی است كه منابع خوبی از انواع ویتامینها محسوب میشوند.
صفحه 544 از 593
اول
قبلی
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
درمان و بهبود آفت دهان با تغذیه
آفتهای دهانی (canker sores) زخمهای دردناکی هستند...
مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید
کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...
مصرف سوپ و آش بعد از شیمی درمانی فراموش نشود
یک متخصص خون و آنکولوژی با تاکید بر ضرورت مصرف یک ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تأثیر رنگ در آشپزخانه
آشپزخانه یكی از مهمترین بخشهای هر خانه است كه فعالیتهای بسیاری در آن انجام میشود. بنابراین، با اطمینان خاطر میتوانید از رنگهای روشن و درخشان كه احساس انرژی را با خود به همراه میآورند، در آن استفاده كنید. اگر علاقمند نیستید كه از چند رنگ بر روی هر یك از دیوارها بهره ببرید، تنها یك رنگ را به كار برید. با این همه، استفاده از چند رنگ، آن جا كه تقابلهایی میان رنگها پدید آید، میتواند منظرهی آشپزخانه را مدرن كند.
بلاهایی که سر میوه ها آورده ایم/ موزهای هسته دار، پرتقال های بی هسته!
میوه های نوبر این روزها به خاطر قیمت بالایشان سر و صدا به پا کرده اند، اما شاید بد نباشد که بدانید این نوبرهای زودرس، نه تنها برای اقتصاد خانواده تهدید به حساب می آیند، بلکه ممکن است سلامت خانواده شما را هم تهدید کنند!
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید!
هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
ریزش مو با رژیم غذایی مناسب تا حد زیادی برطرف میشود
سید حسین حسینی رئیس اداره غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی نیشابوراظهار داشت: کمخونی یکی از علتهای اصلی ریزش مو است که برای رفع آن، مصرف مواد غذایی غنی از آهن مانند گوشت، غلات کامل، سبزیجات برگی سبز تیره، تخم مرغ، خرما و کشمش توصیه میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است