مواد لازم برای 4 نفر
فیله مرغ: 500 گرم
پودر سوخاری: به میزان لازم
سفیده تخم مرغ: 2 عدد
نمک: کمی به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زعفران: به میزان لازم
طرز تهیه:
مواد لازم براى مرینیت كردن فیله ها:
پیاز رنده شده درشت یك عدد
عسل یك قاشق غذاخوری
نمك وادویه دلخواه ( زنجبیل تازه .. سیر ..... )
زعفران دم شده یك قاشق غذاخوری غلیظ
فیله هاى مرغ را در یك كیسه پلاسیك با این مواد تركیب كرده و براى حداقل دوساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پودر سوخاری:
من پودر سوخارى را خودم تهیه میكنم : به این شكل كه نان باگت را به قطعات باریك برش میدهم ودر فر داغ قرار داده تا كمى برشته شوند وبعد از اینك خوب در محیط خنك شدند ... داخل غذا ساز ریخته وچند بار آن را خورد میكنم تا یكدست شوند در نهایت داخل یك سبدبا سوراخ هاى خیلى ریز ریخته تا یكدست شوند (الك كردن ).... وكنار گذاشته وبسته به نیازم به مقدارى از آن نمك وادویه اضافه میكنم وحتماً مقدارى هم سادهء آن را كنار گذاشته براى مصارف شیرنى پزى ....
طرز تهیه جوجه چینى
فیله هاى مرینیت شده را بیرون آورده وداخل آنها سیخ چوبى كرده وكنار میگذارم. سفیدهء تخم مرغ را با كمى نمك خوب میزنم تا كف كند ( در صورتى كه دوست داشته باشید كمى هم زعفران وفلفل ) وكنار دستمان قرار میدهیم براى راحتى كار میشود این سفیده را درون یك بشقاب تخت بریزید ....
خوب اول فیلهء به سیخ كشیده را درون تخم مرغ قرار دهید و بعد در پودر سوخارى. بعد دوباره درون سفیده قرار دهید و بعد از آن داخل روغن فراوان و داغ سرخ كنید.
بعد فیله ها را روى دستمال آشپزخانه قرار داده تا روغن اضافهء آن برود و در كنار سبزیجات وسس دلخواه نوش جان كنید.
بازگشت به صفحه نخست