نخود سبز، دشمن سرطان


نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.

به گزارش لقمه، نخودسبز از بروز بیماری هایی مانند سرطان معده پیشگیری می کند.

کم کالری وکم چربی است.

میزان بالای آنتی اکسیدان آن از بروز واکنش های متعدد که می تواند بیماری های جدی ایجاد کند، پیش گیری می کند.

منبع عالی مواد کانی متعددی از جمله آهن، کلسیم، روی، مس و منگنز است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در آن از روند پیری پیشگیری می کند.

خاصیت ضد التهابی دارد که مانع از بروز استیوپروسیس می شود.

ویتامینk موجود در آن، از بروز بیماری آلزایمر و آرتریت پیشگیری می کند.

فیبر بالا و میزان پروتئین موجود در آن، هضم قند را کند می کند.

منبع عالی اسید فولیک است و مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود.

فیبر موجود در آن با تسریع روند سوخت و ساز بدن، هاضمه را بهبود می بخشد.

حاوی ویتامین و مواد مغذی لازم برای حفظ سلامت پوست و بینایی است.

منبع عالی ویتامین C است که در تولید کلاژن و سفت شدن پوست نقش دارد.

برای شادابی پوست از ماسک آن استفاده کنید.

برای تسکین سوختگی، نخود آسیاب شده را روی محل سوختگی قرار دهید.

ویتامین B موجود در آن، در تولید گلبولهای قرمز نقش دارد. این گلبول ها اکسیژن و مواد مغذی را به تمام سلول های بدن از جمله پیاز مو منتقل می کند.

کمبود این ویتامین باعث ریزش و ضعیف شدن مو می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6769 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 4983 ساعت: 8:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
11 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  ۷ ماده غذایی که باعث رفلکس اسید معده می‌شود رفلکس اسید بیماری است که در آن شیره معده حاوی اسید...

  توصیه هایی در مورد شیر شیر منبع غنی از کلسیم است و نقش عمده کلسیم در تشکی...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
رنگ درمانی با میوه ها و سبزیجات بسیاری از درمانگران شیوه‌های طبیعی در سراسر جهان بر این باورند که مصرف دست‌کم 5نوع میوه و سبزی در طول روز می‌تواند تاثیر ماندگاری بر حفظ سلامت و تندرستی افراد داشته باشد.
ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده از عوامل موثر شیوع آندومتریوز یک متخصص زنان زایمان و نازایی گفت: بیماری آندومتریوز اخیرا به دلیل بارداری در سنین بالا، استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و مواد نگهدارنده موجود در برخی مواد غذایی مانند تن ماهی افزایش یافته است.
اولین رستوران را در نوزده سالگی راه اندازی کردم/ غذای ایرانی نیازمند اطلاع رسانی بیشتر است پایگاه خبری لقمه: شایان شمس سرآشپز برتر سال 1395 مسابقه تلویزیونی دستپخت مسیر موفقیت را با تلاش اما سریع طی کرده است و معتقد است غذاهای اصیل ایرانی به دلیل ضعف اطلاع رسانی محجور مانده اند.