نخود سبز، دشمن سرطان


نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.

به گزارش لقمه، نخودسبز از بروز بیماری هایی مانند سرطان معده پیشگیری می کند.

کم کالری وکم چربی است.

میزان بالای آنتی اکسیدان آن از بروز واکنش های متعدد که می تواند بیماری های جدی ایجاد کند، پیش گیری می کند.

منبع عالی مواد کانی متعددی از جمله آهن، کلسیم، روی، مس و منگنز است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در آن از روند پیری پیشگیری می کند.

خاصیت ضد التهابی دارد که مانع از بروز استیوپروسیس می شود.

ویتامینk موجود در آن، از بروز بیماری آلزایمر و آرتریت پیشگیری می کند.

فیبر بالا و میزان پروتئین موجود در آن، هضم قند را کند می کند.

منبع عالی اسید فولیک است و مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود.

فیبر موجود در آن با تسریع روند سوخت و ساز بدن، هاضمه را بهبود می بخشد.

حاوی ویتامین و مواد مغذی لازم برای حفظ سلامت پوست و بینایی است.

منبع عالی ویتامین C است که در تولید کلاژن و سفت شدن پوست نقش دارد.

برای شادابی پوست از ماسک آن استفاده کنید.

برای تسکین سوختگی، نخود آسیاب شده را روی محل سوختگی قرار دهید.

ویتامین B موجود در آن، در تولید گلبولهای قرمز نقش دارد. این گلبول ها اکسیژن و مواد مغذی را به تمام سلول های بدن از جمله پیاز مو منتقل می کند.

کمبود این ویتامین باعث ریزش و ضعیف شدن مو می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6769 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 5047 ساعت: 8:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
11 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دانش آموزان مواد غذایی حاوی آهن مصرف کنند سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان ...

  هشدارهایی در رابطه با رژ لب رژ لب، به عنوان اولین و مهمترین ابزار آرایشی و بهد...

  مسکن ،میگرن را تشدید می کند یک متخصص مغزواعصاب گفت:زنان 15 درصد بیشتر از مردان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

اینفوگرافیک | حضور زنان در عرصه علم پایگاه خبری لقمه: زنان به رغم چالش‌های مختلف، پیشرفت‌های چشمگیری در علم داشته‌اند. زنان کشورمان نیز به طور فعالی در تحقیقات علمی مشارکت دارند و در زمینه‌هایی مانند پزشکی، مهندسی، فیزیک و... دستاوردهای قابل تحسینی داشته‌اند. عزم و انعطاف پذیری آنها منجر به پیشرفت های ارزشمندی شده که می‌تواند الهام‌بخش زنان در بسیاری از کشورهای دیگر باشد.
بهترین جایگزین‌های گوشت قرمز و مرغ پایگاه خبری لقمه: این روزها گیاهخواری طرفداران زیادی پیدا کرده و خیلی‌ها ناگهان رژیم غذایی همیشگی را رها می‌کنند و گیاهخوار می‌شوند. اما سوالی که مطرح می‌شود این است؛ آیا جانشین های گیاهی می‌توانند همه مواد موردنیاز بدن را تامین کنند؟
طبخ غذا با فویل در سفر چنانچه برای چند روزی قرار است در سفر باشید، یکی از هوشمندانه ترین راه های آشپزی، استفاده از فویل آلومینیومی است.
هفت ماده غذایی که در رژیم غذایی نباید فراموش کنیم در سال های اخیر ، بیش از نیمی از افراد دچار اضافه دریافت مواد غذایی هستند و بخشی هم کمبود دریافت و لاغری دارند.