نخود سبز، دشمن سرطان


نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.

به گزارش لقمه، نخودسبز از بروز بیماری هایی مانند سرطان معده پیشگیری می کند.

کم کالری وکم چربی است.

میزان بالای آنتی اکسیدان آن از بروز واکنش های متعدد که می تواند بیماری های جدی ایجاد کند، پیش گیری می کند.

منبع عالی مواد کانی متعددی از جمله آهن، کلسیم، روی، مس و منگنز است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در آن از روند پیری پیشگیری می کند.

خاصیت ضد التهابی دارد که مانع از بروز استیوپروسیس می شود.

ویتامینk موجود در آن، از بروز بیماری آلزایمر و آرتریت پیشگیری می کند.

فیبر بالا و میزان پروتئین موجود در آن، هضم قند را کند می کند.

منبع عالی اسید فولیک است و مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود.

فیبر موجود در آن با تسریع روند سوخت و ساز بدن، هاضمه را بهبود می بخشد.

حاوی ویتامین و مواد مغذی لازم برای حفظ سلامت پوست و بینایی است.

منبع عالی ویتامین C است که در تولید کلاژن و سفت شدن پوست نقش دارد.

برای شادابی پوست از ماسک آن استفاده کنید.

برای تسکین سوختگی، نخود آسیاب شده را روی محل سوختگی قرار دهید.

ویتامین B موجود در آن، در تولید گلبولهای قرمز نقش دارد. این گلبول ها اکسیژن و مواد مغذی را به تمام سلول های بدن از جمله پیاز مو منتقل می کند.

کمبود این ویتامین باعث ریزش و ضعیف شدن مو می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6769 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 5046 ساعت: 8:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
11 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیشنهاد‌هایی برای بیشتر آب خوردن بدن ما انسان‌ها به غیر از خوراکی‌های متفاوت برای ا...

  آیا نوشابه های انرژی زا واقعا موثرند؟ لقمه: بر اساس یافته های یک تحقیق جدید، احتمال دارد...

  چرا بچه‌ها از سبزیجات سبز بدشان می‌آید قیافه‌ی این طفل معصوم را ببینید با دیدن بروکلی چه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

موز به روایت ناصرالدین شاه به قلم حدادعادل میوه بانن که چیز خوبی است مثل کدوی کوچک تازه دراز، اما رنگ پوستش که زرد شد آن وقت می‌رسد و خوردنی است...
غذا در یک متن فرهنگی انسان شناسان عادات غذایی را به عنوان کلیتی پیچیده از فعالیت های آشپزی ، تمایل ها و تنفرها ، آگاهی جمعی ، اعتقادات ، تابوها ، موهومات وابسته با تولید و تهیه و مصرف غذا و در یک کلام یک مفهوم فرهنگی بزرگ می نگرند.به عنوان یک مفهوم فرهنگی بزرگ ،غذا را در مواجهه و ارتباط با بسیاری از مفاهیم فرهنگی دیگر می بیینند.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
خاصیت جوانه ها را بشناسیم هر چند جوانه ها بهترین غذای محلی در بعضی از مناطق است اما کمتر در برنامه غذایی گنجانده می شود.