نخود سبز، دشمن سرطان


نخود سبز، نه تنها طعم خوبی دارد بلکه مملو از مواد مغذی است که خواص متعددی دارد.

به گزارش لقمه، نخودسبز از بروز بیماری هایی مانند سرطان معده پیشگیری می کند.

کم کالری وکم چربی است.

میزان بالای آنتی اکسیدان آن از بروز واکنش های متعدد که می تواند بیماری های جدی ایجاد کند، پیش گیری می کند.

منبع عالی مواد کانی متعددی از جمله آهن، کلسیم، روی، مس و منگنز است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

آنتی اکسیدان های موجود در آن از روند پیری پیشگیری می کند.

خاصیت ضد التهابی دارد که مانع از بروز استیوپروسیس می شود.

ویتامینk موجود در آن، از بروز بیماری آلزایمر و آرتریت پیشگیری می کند.

فیبر بالا و میزان پروتئین موجود در آن، هضم قند را کند می کند.

منبع عالی اسید فولیک است و مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود.

فیبر موجود در آن با تسریع روند سوخت و ساز بدن، هاضمه را بهبود می بخشد.

حاوی ویتامین و مواد مغذی لازم برای حفظ سلامت پوست و بینایی است.

منبع عالی ویتامین C است که در تولید کلاژن و سفت شدن پوست نقش دارد.

برای شادابی پوست از ماسک آن استفاده کنید.

برای تسکین سوختگی، نخود آسیاب شده را روی محل سوختگی قرار دهید.

ویتامین B موجود در آن، در تولید گلبولهای قرمز نقش دارد. این گلبول ها اکسیژن و مواد مغذی را به تمام سلول های بدن از جمله پیاز مو منتقل می کند.

کمبود این ویتامین باعث ریزش و ضعیف شدن مو می شود.


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :روزنامه خراسان

کد: 6769 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ جمعه ۲۶ ارديبهشت بازدید: 5042 ساعت: 8:13 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
2 مصرف حبوبات ایرانی ها در یک سال چقدر است/عدس و نخود در صدر واردات ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
3 قیمت حبوبات از مرغ پیشی گرفت! ۱۴۰۱ يکشنبه ۱۴ اسفند
4 هوموس نخود‌ فرنگی یک غذای عربی، یونانی ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
5 چگونه از پوکی استخوان و سرطان‌ پیشگیری کنیم ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
6 سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است! ۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
7 همبرگر بدون گوشت،همبرگری ویژه گیاهخواران! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۴ تير
8 سوپ پیازچه و نخود فرنگی مارتا استوارت ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۸ ارديبهشت
9 نخود فرنگی چگونه باعث کاهش وزن می شود ۱۳۹۶ شنبه ۲۶ فروردين
10 ته چین ؛ بهترین غذای زمستانی ۱۳۹۴ چهارشنبه ۲ دي
11 نخودپلو و سبزیجات؛ غذای ترکیه‌ای مخصوص افطار ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۱ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  میوه و سبزیجات ،دوستدار سلامتی سالمندان پایگاه خبری لقمه: سبزیجات و میوه ها از اهمیت بالای...

  ترکیب این دو ماده خوراکی کشنده است ترکیب الکل و کافئین موجب تولید ماده ای سمی در خون ...

  بهترین شیوه پخت غذا آن چه خانم های خانه دار باید به آن توجه کنند این ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دانستنی‌های شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می‌رسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش می‌دهد.
این غذاها به شدت کاهنده وزن هستند بسیاری از خوراکی ها و سبزیجات و میوه ها هستند که کالری منفی دارند و یا سوخت و ساز بدن در مواجهه با آنها کاهش دهنده انرژی بدن است.
آیا به غذا خوردن معتاد هستید؟ نمی‌توانید دست از غذا خوردن بکشید؟ حتی وقتی سیر هستید و دلتان حتی یک ذره هم ضعف نمی‌رود، باز هم دوست دارید خوراکی در دهان بگذارید؟ اگر این حالت شما در موقعیت‌های استرس‌زا بیشتر می‌شود، باید به این فکر کنید که ممکن است به غذا خوردن معتاد شده باشید. اگر می‌خواهید از این موضوع مطمئن شوید، می‌توانید آزمون زیر را انجام دهید تا ببینید به غذا اعتیاد دارید یا نه!
مصرف زیاد گوشت و نمک فراوان سبب ایجاد سنگ کلیه می‌شود پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهشی مرکز تحقیقات نفرولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به دلایل ابتلا به بیماری سنگ کلیه، گفت: کلیه‌های ۱۲ درصد مردم ایران سنگ ساز است و این میزان در آینده رشد فزاینده دارد.