صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
2جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
اخبار اسلاید
تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401
پایگاه خبری لقمه: مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان قم از تحقق بیش از 50 درصد برنامه ابلاغی کودی در سه ماهه ابتدای سال 1401 خبر داد.
کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری
پایگاه خبری لقمه: رئیس شورای شهرستان تربت حیدریه از کاهش ۲۰ درصدی سطح کشت زعفران در سال جاری خبر داد.
مهلت یک هفتهای به کارخانههای لبنی برای افزایش تولید 4 قلم کالا
پایگاه خبری لقمه: بر اساس تنظیم ستاد تنظیم بازار ،یک هفته مهلت به کارخانه های لبنی داده شده تا 4 قلم کالای لبنی که پس از اصلاح یارانهها برای آنها نرخ تعیین شده بود، را به 50 درصد ظرفیت تولید خود برسا . . .
خرید ۳۷ هزار تن مرغ و تخم مرغ مازاد از نتولیدکنندگان
پایگاه خبری لقمه: مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور از خرید ۳۷ هزار تن گوشت مرغ و تخممرغ مازاد از تولیدکنندگان خبر داد.
دستور وزیر جهاد کشاورزی برای کمک به زلزلهزدگان هرمزگان
پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در پیامی، دستور کمک رسانی این وزارتخانه و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان به زلزلهزدگان هرمزگانی را صادر کرد.
خیار برای چه کسانی مضر است؟/فواید خیار برای سلامتی
این مقاله به محتوای تغذیهای خیار، فواید سلامتی احتمالی آن، نکاتی برای خوردن یا استفاده از خیار، و هرگونه خطر بالقوه سلامتی میپردازد.
عوارض خوردن لیموترش با نمک
این مرکبات، از جمله منابع عالی پتاسیم، کلسیم، آهن… می باشد، اما این تمام خواص لیمو نیست. لیمو سرشار از ویتامین B وC زیادی می باشد. به این دلایل لیمو بسیار معروف و پرکاربرد است.
صفحه 94 از 570
اول
قبلی
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
بعدی
آخر
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
برنامه غذایی کارگران چگونه باید باشد؟
در کارخانجات، شرکت های بزرگ و غیره، که یک جمعیت، ب...
تعادل فشار خون با یک تلخ خوشمزه
وزارت بهداشت اعلام کرد: خوردن یک تکه شکلات تلخ در ...
بوی بد دهان چگونه رفع میشود؟
بعضی زمانها میبینید که وقتی دارید با آدمها حرف ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انواع سبزیخوردن و خواص آنها
تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفرههای ایرانی بود. وقتی سفره پهن میشد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی میکرد، یک سبد پر از انواع سبزیهای تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.
آویشن چاشنی معطر و ضدعفونیکننده
گیاه آویشن کلکسیونی از خواص مفید برای سلامت بدن و حاوی انواعی از املاح معدنی و ویتامینها است که برای تامین انرژی بدن و تقویت حس سلامتی سودمند هستند.
فرصتها و چالشهای تعامل شهرداریها با رستورانداران
پایگاه خبری لقمه: تعامل شهرداری شهر تهران با رستورانداران یک مسئله مهم است که در راستای توسعه صنعت رستورانها و ایجاد شهری سالم و پویا برای ساکنان در نظر گرفته میشود.
غذاهای ایرانی سالم ترند/لزوم تهیه لیستی از غذاهای سنتی هر استان/غذاهای صنعتی را جایگزین غذاهای سنتی نکنید
رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت:«روند رو به گسترش بیماری های ناواگیر متولیان سلامت را نگران کرده است ومتاسفانه سن ابتلا به بیماری هایی که در این دسته جا می گیرند نیز در حال کاهش اس تا جایی که بعضی از متخصصان قلب شاهد جراحی های عروق قلب در سنین پایین تر از 40 سال هستند.»
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است