افطار در حرم رضوی -1 این افطاری بزرگ هر ساله در صحن حرم امام هشتم شیعیان در مشهد مقدس گسترده می شود.
گزارش تصویری از نمایشگاه ضیافت رمضان نمایشگاه های ضیافت به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان در سطح شهر افتتاح شده است.
گزارش تصویری از برداشت تمشک برداشت تمشک از جنگل های روستای ملک‌رود استان گیلان
گزارش تصویری کارگاه پخت زولبیا و بامیه زولبیا و بامیه در ماه رمضان برای صرف در زمان افطار طرفداران بسیاری دارد. به همین علت قنادان و شیرینی فروشی ها این نوع شیرینی را در این ایام طبخ می کنند.
گزارش تصویری افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری در مجموعه تاریخی فرهنگی سعد آباد مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری با حضور «دکتر مرتضی رضوان‌فر» معاون پژوهشی پژوهشکده مردمشناسی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، «محمدمهدی رحیمیان» عضو هیات علمی دانشگاه تهران و شورای س . . .
شیرینی ها و تنقلات مینیاتوری (3) دیدن غذهایی که به اندازه یک بند انگشت ساخته شده اند و ظرافتی بی مثال در آنها به کار رفته است، لذت بخش و البته تحسین برانگیز است.
صفحه 20 از 46  اول  قبلی   15    16    17    18    19    20    21    22    23    24    25   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اثر چای سبز وسیاه بر هلیکوباکترپیلوری عامل زخم های معده پایگاه خبری لقمه: گیاه کاملیا سیننسیس که چای را از...

  میوه های ضد آلودگی هوا را بشناسید مصرف روزانه یک عدد سیب می تواند عوارض ناشی از آلود...

  این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو در...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت