صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری کارگاه پخت زولبیا و بامیه
گزارش تصویری کارگاه پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه در ماه رمضان برای صرف در زمان افطار طرفداران بسیاری دارد. به همین علت قنادان و شیرینی فروشی ها این نوع شیرینی را در این ایام طبخ می کنند.
عکس: حمیدرضا نیکومرام
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
4410
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير
بازدید:
9599
ساعت:
9:26 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درباره ویژگیهای زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2
روزهداران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟
۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3
قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4
حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5
فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6
پخت زولبیا و بامیه در کارگاه
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7
خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه!
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8
چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9
زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10
سفره افطار چند کالری دارد؟
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير
11
زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادیها خرید کنند
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
نظرات
من
اه اه کارگر پر مو وروغن سوخته
گلی
از کلاه و تا حدودی استفاده از دستکش خبری نبود
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خطر مصرف زیاد عسل و مربا در صبحانه
پایگاه خبری لقمه: عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی...
چه بخوریم تا ام اس نگیریم؟
بحران ویتامین دی این روزها در جماعت ایرانی به اوج ...
مواد غذایی پایین آورنده کلسترول خون
لقمه: افزایش کلسترول خون یکی از عواملی است که جوام...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن
پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامهها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانستههایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماریهای قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟
یک پژوهشگر حوزه تغذیه میگوید: نان مصرفی مردم باید سالم باشد؛ یعنی حاوی آرد کامل باشد. وگرنه منجر به بروز بیماریها و عارضههای مختلف مثل چاقی، دیابت، فشارخون بالا، کمخونی و حتی برخی سرطانها مثل سرطانهای دستگاه گوارش میشود. و در ایران خیلی از نانواییهای سنتی نان کامل نمیپزند.
جایگاه ایران در سرانه مصرف چای جهانی+اینفوگرافیک
پایگاه خبری لقمه: اگرچه ایرانیان پرمصرفترین چایخوران جهان نیستند اما در جمع پنج کشور پرمصرف قرار دارند.
خوراکیهای دشمن پوست را بشناسید
غذاها و خوراکیهای روزانه تاثیر چشمگیری بر رفتار و سلامتی جسم و روح دارند. یکی از این تاثیرات را می توان در پوست شاهد بود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است