صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
ویژه نامه رمضان
>
گزارش تصویری کارگاه پخت زولبیا و بامیه
گزارش تصویری کارگاه پخت زولبیا و بامیه
زولبیا و بامیه در ماه رمضان برای صرف در زمان افطار طرفداران بسیاری دارد. به همین علت قنادان و شیرینی فروشی ها این نوع شیرینی را در این ایام طبخ می کنند.
عکس: حمیدرضا نیکومرام
بازگشت به صفحه نخست
نقل از :فارس
کد:
4410
تاریخ نشر:
۱۳۹۲ چهارشنبه ۱۹ تير
بازدید:
9606
ساعت:
9:26 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
درباره ویژگیهای زولبیا و بامیه سالم بیشتر بدانید
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
2
روزهداران مصرف شیرینی را کاهش دهند/ زولبیا بامیه ممنوع!؟
۱۴۰۲ شنبه ۱۲ فروردين
3
قیمت زولبیا و بامیه 70 هزار تومان شد
۱۴۰۱ دوشنبه ۱۵ فروردين
4
حذف وزن جعبه از قیمت زولبیا و بامیه
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
5
فواید خوردن زولبیا و بامیه کمتر از مضرات آن است
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ خرداد
6
پخت زولبیا و بامیه در کارگاه
۱۳۹۶ دوشنبه ۸ خرداد
7
خوردن زولبیا و بامیه مضر است یا نه!
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
8
چگونه در ماه رمضان لاغر شویم؟
۱۳۹۶ شنبه ۶ خرداد
9
زولبیا و بامیه را از مراکز مجاز بخرید/با ۱۹۰ تماس بگیرید
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ خرداد
10
سفره افطار چند کالری دارد؟
۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۲ تير
11
زولبیا و بامیه امسال کیلویی ۸۵۰۰ تومان/ مردم فقط از قنادیها خرید کنند
۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ خرداد
نظرات
من
اه اه کارگر پر مو وروغن سوخته
گلی
از کلاه و تا حدودی استفاده از دستکش خبری نبود
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
مسواک بزنید تا عقلتان زایل نشود!
پایگاه خبری لقمه: طبق نتایج یک تحقیق جدید، از ارتب...
شکلات را تقسیم کنید تا خوشمزهتر شود!
پژوهش محققان دانشگاه ییل حاکی از آن است که خوردن ش...
بخورنخورهای رشد قدی کودکان
اگر منحنی رشد قدی نوزاد نزولی باشد، نشاندهنده آن ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چند توصیه برای سبد خرید تیر ماه
بازارهای میوه و تره بار در فصل تابستان پر میشوند از میوه و سبزیجاتی که هر کدام برای سلامتی ما مفید و لازم هستند.
بهترین زمان مصرف آب میوه
آبمیوههای تازه سرشار از انواع ویتامینها و املاح هستند و ارزش غذایی بالایی دارند.
ده خاصیت مهم برای آشامیدن آب
شاید شنیده باشید که نوشیدن چند لیوان آب در طول روز بسیار مفید است اما در این مطلب به برخی از فواید این کار را که شاید کمتر شنیده باشید اشاره شده است.
سهم هر ایرانی از واردات غذا چند دلار است؟
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت جهاد کشاورزی گفت: سرانه واردات غذا در ایران ۲۰۰ دلار بوده در حالی که این عدد در برخی کشورها بالغ بر ۲ میلیون دلار است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است