صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
دیابت تلخترین ببماری قرن!
ارتباط شگفتانگیز هنوخ و تب مدیترانهای/نقش تغذیه در آرام کردن التهاب بدن
ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیتها را برداشت
«کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد
چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه
اینفوگرافیک/ کمبود کدام ویتامینها باعث پیری زودرس میشود؟
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
صنایع غذایی خارجی
«نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران
پایگاه خبری لقمه: شرکت تولیدکننده مواد غذایی نستله، از جمله شرکتهای حامی رژیم صهیونیستی به حساب میآید که در سرتاسر جهان دارای شعبه است.
کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند
پایگاه خبری لقمه: در یک مطالعه جدید بر روی بزرگترین شرکتهای آمریکا، کوکاکولا به عنوان بهترین مکان برای کار و رشد شغلی رتبهبندی شد.
غذای حلال در رستوران های ژاپن سرو می شود
کشور ژاپن برای جذب توریسم مسلمان و سلامت غذای حلال بازار مواد غذایی حلال را توسعه می دهد.
رسوایی گوشت اسب به محصولات نستله رسید
نستله که بزرگترین شرکت غذایی جهان به شمار میرود، از کشف دی. ان. ای گوشت اسب در برخی از محصولاتش خبر داد.
جریمه مکدونالد به خاطر «حلال» دروغین!
مک دونالد به دلیل فروش محصولات غیرحلال به مسلمانان آمریکا، 700 هزار دلار جریمه پرداخت می کند.
شوخی پایان سال میلادی با ناسا/
«پپسی» در ایران، «پنیر» در آمریکا+ عکس
ایده یک شرکت تبلیغاتی مبنی بر نشان دادن لوگوی یک محصول بر سطح ماه، باعث هراس مسؤولان ناسا شد و کارشناسان فضایی هشدار دادند که این اقدام میتواند امنیت ساکنان ایستگاه فضایی بینالمللی را به خطر بینداز . . .
با دومین تولیدکننده مواد پروتئینی جهان آشنا شویم
جهان زیر بال مرغهای تایسون
صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته میشود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تابستان دلپذیر با این عرقیات گیاهی
در فصل تابستان بیشتر از فصلهای دیگر سال تمایل به ...
رابطه خامخواری با خنگ بودن اجداد انسان!
اجداد انسان تا زمانی که یاد بگیرند غذا را میتوان ...
آهن موجود در گوشت قرمز سرطانزاست
دانشمندان معتقدند سطح بالای آهن موجود در گوشت قرمز...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
روغنی برای مقابله با آلزایمر و سرطان
روغن هسته انگور حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است و به روغن زیتون شباهت زیادی دارد.
تاثیر روانی تغذیه بر انسانها چگونه است ؟
تا به حال به این موضوع فكر كردهاید كه در شبانهروز، چقدر وقتتان صرف خوردن و آشامیدن یا فكركردن به این دو موضوع میشود؟ سعی كنید یك روز، زمانی را كه صرف آمادهكردن یا خوردن غذا و فكر كردن در مورد این موضوع میكنید، ثبت كنید. احتمالا این زمان بسیار بیشتر از زمانی خواهد بود كه صرف كارهای دیگر میكنید.
تهران آب ندارد
پرویز کردوانی، سالهاست که پدر علم کویرشناسی ایران است، پیرمردی 82 ساله متولد گرمسار که گرمترین نقطه زمین در کویر لوت را کشف کرده است. در و دیوار خانهاش پراست از تقدیرنامهها و عکسهایش. عکسهایی از زمانهای خیلی دور و خیلی نزدیک.
اگر قصد استفاده چندباره از روغن سرخ کردنی دارید، بخوانید!
هرچه مقدار رطوبت جذب شده توسط روغن و میزان رطوبت ماده غذایی بیشتر باشد، روغن زودتر تخریب می شود. هنگام سرخ کردن باید از بستن درب ظرف خودداری کرد زیرا باعث می شود رطوبتی که از غذا بخار می شود به داخل روغن برگردد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است