جریمه مک‌دونالد به خاطر «حلال» دروغین!


مک دونالد به دلیل فروش محصولات غیرحلال به مسلمانان آمریکا، 700 هزار دلار جریمه پرداخت می کند.

به گزارش لقمه، عصر ایران به نقل از روزنامه انگلیسی ایندیپندت نوشت: یکی از شعبه‌های رستوران زنجیره‌ای فست فود "مک دونالد" در شهر دیربورن آمریکا در تبلیغات خود گفته بود وعده‌های غذایی حلال ارائه می‌کند اما یکی از شهروندان مسلمان با ارائه شکایتی، مدعی شد این موضوع صحت ندارد.

"احمد احمد" از اهالی شهر دیربورن در ایالت میشیگان آمریکا در سپتامبر 2011 شکایتی را علیه مک دونالد ارائه کرد. احمد در شکایت‌نامه‌اش خواستار دریافت غرامت برای جبران آسیب‌های روانی، معنوی و سختی‌هایی شد که پس از آگاهی از خوردن غذای غیرحلال به او وارد شده بود.

این شهروند مسلمان آمریکا گفت: از یکی از فروشگاه‌های مک دونالد ساندویچ مرغ خریداری کردم ولی به سرعت متوجه شدم که گوشت این ساندویچ حلال نیست.

وکیل احمد هم گفت: این شعبه مک دونالد وقتی گوشت‌های حلال به پایان می‌رسید از گوشت‌های غیرحلال برای تهیه محصولات خود استفاده می‌کرد.

احمد و وکیلش توانسته بودند این اطلاعات را از طریق منابعی به دست بیاروند.

براساس این گزارش، مبلغ جریمه باید برای تمامی مشتریان مسلمانی که از ابتدای افتتاح این شعبه رستوران تاکنون به آن مراجعه کرده‌اند، پرداخت شود، ولی از آن جایی که شناخت مشتریان و دسترسی به آنها سخت است قرار شد این پول به نهادهای خیریه و غیرانتفاعی شامل مرکز فرهنگی علمی "موزه ملی مردم عرب آمریکا" در شهر دیریون، مرکز پزشکی الهدی در دیترویت (ارائه کننده خدمات مجانی به فقرا و افراد فاقد بیمه پزشکی)، وکلای شاکی و احمد احمد پرداخت شود.

مک دونالد در این باره با رد پذیرش هر گونه مسؤولیتی، همزمان خارج از دادگاه با وکلای احمد درباره پرداخت جریمه به توافق رسید.

مک دونالد اعلام کرد: حل این اختلاف به سود منافع ماست.

براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، "مک‌دونالد"بزرگترین رستوران زنجیره‌ای جهان است که با بیش از 33 هزار شعبه در 119 کشور، روزانه به 64 میلیون مشتری سرویس می‌دهد. این شرکت در سال 1955 میلادی توسط تاجری به‌نام ری کراک بنیان نهاده شد و دفتر مرکزی آن در آمریکا قرار دارد. درآمد مک‌دونالد در سه ساله منتهی به سال 2007 ، با رشدی 27 درصدی به 22 میلیارد و 800 میلیون دلار رسید.




کد: 3068 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2288 ساعت: 9:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پیشگیری از سرما خوردگی و آنفلوانزا بامصرف ویتامین D ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
2 به همین راحتی لاغر شوید! ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
3 غذای مفید برای پیشگیری از تبخال زدن ۱۳۹۵ جمعه ۶ اسفند
4 تاثیر مصرف کوتاه مدت مکمل کراتین بر عملکرد های سرعتی و قدرت عضلانی ورزشکاران ۱۳۹۵ چهارشنبه ۴ اسفند
5 کاهش وزن با این جوانه معجزه بخش ۱۳۹۵ دوشنبه ۲ اسفند
6 رژیم غذایی مدیترانه ای به سلامت قلب و عروق کمک می کند ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
7 طرز تهیه غذای دبی مجبوس ۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۸ بهمن
8 کاهش اشتها با مواد غذایی ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۶ بهمن
9 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
10 اسامی نمک های غیر بهداشتی اعلام شد ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
11 برای پیشگیری از آسم روغن ماهی مصرف کنید ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۴ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  در هوای آلوده پیاز زیاد بخورید محقق طب سنتی اعلام کرد:پیاز خام برای رفع ناراحتی‌ه...

  بهبود خستگی مزمن با تغذیه سندرم خستگی مزمن بعد از کار زیاد، مشغله های فکری ی...

  ازخواص انواع گوشت چه می دانید؟ شکم سیر باشد، چه گندم چه جو این اصطلاحی است که ما ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گران‌ترین مواد غذایی دنیا کدامند؟ قارچ کیلویی 3میلیون تومان، هندوانه کیلویی 9 میلیون تومان و قهوه فنجانی 150 هزارتومان...! این قیمت‌های نجومی با نرخ تورم 30سال آینده به دست نیامده‌اند.
کدام نان را باید انتخاب کرد؟ به نظر شما کدام نان سالم‌تر است و گزینه بهتری برای همراهی غذاهای شماست؟ سنگک، بربری، تافتون یا لواش؟! برای شما ارزش غذایی نان مهم است یا مدت زمان ماندگاری‌اش؟! در ادامه پاسخ کارشناسان تغذیه به این سؤال‌ها را بخوانید.
پوستی سالم و بدون سرطان، با این خوراکی ها هر چیزی که می‌خوریم روی تک تک سلول‌هایمان تأثیر می‌گذارد. پوست هم به عنوان یکی از ارگان‌های بزرگ از این تأثیرات بی نصیب نیست.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.

حامیان