جریمه مک‌دونالد به خاطر «حلال» دروغین!


مک دونالد به دلیل فروش محصولات غیرحلال به مسلمانان آمریکا، 700 هزار دلار جریمه پرداخت می کند.

به گزارش لقمه، عصر ایران به نقل از روزنامه انگلیسی ایندیپندت نوشت: یکی از شعبه‌های رستوران زنجیره‌ای فست فود "مک دونالد" در شهر دیربورن آمریکا در تبلیغات خود گفته بود وعده‌های غذایی حلال ارائه می‌کند اما یکی از شهروندان مسلمان با ارائه شکایتی، مدعی شد این موضوع صحت ندارد.

"احمد احمد" از اهالی شهر دیربورن در ایالت میشیگان آمریکا در سپتامبر 2011 شکایتی را علیه مک دونالد ارائه کرد. احمد در شکایت‌نامه‌اش خواستار دریافت غرامت برای جبران آسیب‌های روانی، معنوی و سختی‌هایی شد که پس از آگاهی از خوردن غذای غیرحلال به او وارد شده بود.

این شهروند مسلمان آمریکا گفت: از یکی از فروشگاه‌های مک دونالد ساندویچ مرغ خریداری کردم ولی به سرعت متوجه شدم که گوشت این ساندویچ حلال نیست.

وکیل احمد هم گفت: این شعبه مک دونالد وقتی گوشت‌های حلال به پایان می‌رسید از گوشت‌های غیرحلال برای تهیه محصولات خود استفاده می‌کرد.

احمد و وکیلش توانسته بودند این اطلاعات را از طریق منابعی به دست بیاروند.

براساس این گزارش، مبلغ جریمه باید برای تمامی مشتریان مسلمانی که از ابتدای افتتاح این شعبه رستوران تاکنون به آن مراجعه کرده‌اند، پرداخت شود، ولی از آن جایی که شناخت مشتریان و دسترسی به آنها سخت است قرار شد این پول به نهادهای خیریه و غیرانتفاعی شامل مرکز فرهنگی علمی "موزه ملی مردم عرب آمریکا" در شهر دیریون، مرکز پزشکی الهدی در دیترویت (ارائه کننده خدمات مجانی به فقرا و افراد فاقد بیمه پزشکی)، وکلای شاکی و احمد احمد پرداخت شود.

مک دونالد در این باره با رد پذیرش هر گونه مسؤولیتی، همزمان خارج از دادگاه با وکلای احمد درباره پرداخت جریمه به توافق رسید.

مک دونالد اعلام کرد: حل این اختلاف به سود منافع ماست.

براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، "مک‌دونالد"بزرگترین رستوران زنجیره‌ای جهان است که با بیش از 33 هزار شعبه در 119 کشور، روزانه به 64 میلیون مشتری سرویس می‌دهد. این شرکت در سال 1955 میلادی توسط تاجری به‌نام ری کراک بنیان نهاده شد و دفتر مرکزی آن در آمریکا قرار دارد. درآمد مک‌دونالد در سه ساله منتهی به سال 2007 ، با رشدی 27 درصدی به 22 میلیارد و 800 میلیون دلار رسید.




کد: 3068 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 6292 ساعت: 9:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن
3 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
4 آمادگی ایران برای صادرات ادوات کشاورزی به ازبکستان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 تسهیلات ویژه کشاورزان قراردادی از بیمه تا کمک هزینه ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
6 تحقق رویای 5 هزار ساله کشاورزان به کمک سربازان ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۱ دي
7 کوکاکولا چطور بزرگ شد و بزرگ ماند ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۰ دي
8 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
9 برنامه‌ریزی درست و تسهیلات مناسب چالش مکانیزاسیون بخش کشاورزی ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 آیا تراکتورهای موجود پاسخگوی بهره‌وری محصولات کشاورزی است ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
11 میزان واردات قطعات هلو و پرک پرتقال طی سال گذشته چقدر بود؟ ۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  رژیم غذایی دشمن مغز را بشناسید رژیم غذایی سرشار از قند برای مغز مضر است.

  شیر را با شیره خرما میل كنید اگر این روزها به یكی از شهرها یا استان‌های جنوبی ك...

  تکنیک‌های جویدن بهتر غذا یک راه برای ایجاد این عادت خوب این است که هرگاه پس...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
7 نکته برای غذا خوردن در رستوران پایگاه خبری لقمه: فرقی نمی‌کند که در یک فست‌فود غذای مختصری بخورید و یا در یک رستوران بزرگ شام میل کنید؛ لازم است که منو را با دقت بخوانید به ویژه اگر طرفدار تغذیه‌ی سالم هستید و به غذایتان اهمیت می‌دهید.
روغن زیتون خالص و مرغوب را بشناسید عضو شورای ملی زیتون، رنگ روغن زیتون خالص و مرغوب را زرد متمایل به سبز عنوان کرد و گفت: باید تلخی و تیز بودن آن، انتهای گلو را بسوزاند.
طعم بی رقیب غذاهای ایرانی انگشت‌هایی كه قبلا با آبگوشت‌های چرب و پردنبه خورده می‌شد و دل‌هایی كه قبلا برای قورمه‌سبزی‌های جا افتاده و خوش‌عطر غنج می‌رفت، حالا با پیتزاهای رنگ و وارنگ خورده می‌شود و برای لازانیا، سوشی و تاكو از حال می‌رود.