جریمه مک‌دونالد به خاطر «حلال» دروغین!


مک دونالد به دلیل فروش محصولات غیرحلال به مسلمانان آمریکا، 700 هزار دلار جریمه پرداخت می کند.

به گزارش لقمه، عصر ایران به نقل از روزنامه انگلیسی ایندیپندت نوشت: یکی از شعبه‌های رستوران زنجیره‌ای فست فود "مک دونالد" در شهر دیربورن آمریکا در تبلیغات خود گفته بود وعده‌های غذایی حلال ارائه می‌کند اما یکی از شهروندان مسلمان با ارائه شکایتی، مدعی شد این موضوع صحت ندارد.

"احمد احمد" از اهالی شهر دیربورن در ایالت میشیگان آمریکا در سپتامبر 2011 شکایتی را علیه مک دونالد ارائه کرد. احمد در شکایت‌نامه‌اش خواستار دریافت غرامت برای جبران آسیب‌های روانی، معنوی و سختی‌هایی شد که پس از آگاهی از خوردن غذای غیرحلال به او وارد شده بود.

این شهروند مسلمان آمریکا گفت: از یکی از فروشگاه‌های مک دونالد ساندویچ مرغ خریداری کردم ولی به سرعت متوجه شدم که گوشت این ساندویچ حلال نیست.

وکیل احمد هم گفت: این شعبه مک دونالد وقتی گوشت‌های حلال به پایان می‌رسید از گوشت‌های غیرحلال برای تهیه محصولات خود استفاده می‌کرد.

احمد و وکیلش توانسته بودند این اطلاعات را از طریق منابعی به دست بیاروند.

براساس این گزارش، مبلغ جریمه باید برای تمامی مشتریان مسلمانی که از ابتدای افتتاح این شعبه رستوران تاکنون به آن مراجعه کرده‌اند، پرداخت شود، ولی از آن جایی که شناخت مشتریان و دسترسی به آنها سخت است قرار شد این پول به نهادهای خیریه و غیرانتفاعی شامل مرکز فرهنگی علمی "موزه ملی مردم عرب آمریکا" در شهر دیریون، مرکز پزشکی الهدی در دیترویت (ارائه کننده خدمات مجانی به فقرا و افراد فاقد بیمه پزشکی)، وکلای شاکی و احمد احمد پرداخت شود.

مک دونالد در این باره با رد پذیرش هر گونه مسؤولیتی، همزمان خارج از دادگاه با وکلای احمد درباره پرداخت جریمه به توافق رسید.

مک دونالد اعلام کرد: حل این اختلاف به سود منافع ماست.

براساس متن منتشر شده در ویکی پدیا، "مک‌دونالد"بزرگترین رستوران زنجیره‌ای جهان است که با بیش از 33 هزار شعبه در 119 کشور، روزانه به 64 میلیون مشتری سرویس می‌دهد. این شرکت در سال 1955 میلادی توسط تاجری به‌نام ری کراک بنیان نهاده شد و دفتر مرکزی آن در آمریکا قرار دارد. درآمد مک‌دونالد در سه ساله منتهی به سال 2007 ، با رشدی 27 درصدی به 22 میلیارد و 800 میلیون دلار رسید.




کد: 3068 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۸ بهمن بازدید: 2267 ساعت: 9:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف انگور قرمز ریسک ابتلا به آسم را کم می کند ۱۳۹۵ جمعه ۱ بهمن
2 معاون بهداشتی وزارت بهداشت: سنگک بهترین نان سنتی ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
3 کاهش خطر سکته با مصرف کمتر نمک ۱۳۹۵ پنج شنبه ۳۰ دي
4 بیماران دیابتی‌ از خوردن شیره انگور پرهیز کنند ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
5 مصرف صبحانه چرب خطر بیماری قلبی را افزایش می دهد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
6 مصرف گردو زنان را از عوارض پیری دور نگه می دارد ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
7 ترکیب انرژی‌زای آب لیموی تازه و روغن زیتون ۱۳۹۵ سه شنبه ۲۸ دي
8 شیر مادر و اهمیت آن ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
9 مصرف7 موادغذایی برای مفابله با استرس ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۷ دي
10 اختلالات خوردن در قرن 21 گریبان گیر زنان باردار و ورزشکاران ۱۳۹۵ يکشنبه ۲۶ دي
11 می‌توانیم ۳ میلیون تن گندم صادر کنیم ۱۳۹۵ شنبه ۲۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  تدابیر غذایی در فصل زمستان هر فصلی دارای مزاج است. مزاج فصل زمستان سرد و تر ا...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

  آیا کنترل «دیابت نوع یک» با رژیم‌غذایی ممکن است؟ پزشکان آمریکایی در یک مطالعه جدید دریافتند که مواد...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

حامیان