آثار منتخب چهارمین مسابقه عکاسی از سفره‌های افطاری لقمه: این نمایشگاه از دو بخش اصلی ویژه عکس های مربوط به ایران و جنبی با عکس هایی از پاکستان و قطر تشکیل شده است.
آثار برگزیده و منتخب دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین لقمه: دومین مسابقه عكاسی از سفره‌های هفت‌سین در خردادماه 1389 پس از انجام مراحل انتخاب و داوری، با برتری قاسم شیشه‌گری، جمشید فرجوند فردا و نرگس رادمان به پایان رسید.
نمایشگاه مجازی آثار برگزیده و منتخب سومین مسابقه عکاسی از سفره های هفت سین لقمه: سومین دوره از مسابقات عکاسی از سفره های هفت سین در فروردین ماه 1390 پس از انجام مراحل مختلف انتخاب و داوری، با برتری حسن غفاری عکاس پیشکسوت میراث فرهنگی، امیرعنایتی و جابر غلامی به پایان رسید.
گزارش تصویری اجرای پرفورمنس در اختتامیه نمایشگاه عکس سفره های حسینی اولین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره های حسینی با اجرای یک پرفورمنس و خاطره خوانی در خانه هنرمندان به کار خود پایان داد.
گزارش تصویری از مراسم اختتامیه نمایشگاه عکس سفره های حسینی اولین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره های حسینی 13 آذر ماه با اجرای یک پرفورمنس و خاطره خوانی در خانه هنرمندان به کار خود پایان داد.
گزارش تصویری اولین نمایشگاه عکس سفره‌های حسینی اولین نمایشگاه تخصصی و گروهی عکس سفره های حسینی از 8 الی 13 آذر ماه در خانه هنرمندان برگزار شد.
آثار منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری در این دوره آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.
1    2    3    4   
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  فایده شام دسته‌ جمعی برای کودکان شاید باور این موضوع كمی دشوار باشد، ولی صرف شام در...

  آیا "استرس" باعث گرسنگی شما می‌شود؟ شاید کنترل کامل استرس در زندگی های پردغدغه امروزی ...

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تخم‌مرغ محلی بخوریم یا ماشینی؟ اگر بدانید نیمروی تخم‌مرغ محلی با کره و خوردن آن با‌نان روستایی چه لذتی دارد، دیگر هیچ‌وقت هوس خوردن تخم‌مرغ صنعتی به سرتان نمی‌زند.همان تخمی که مرغش درهوای بکر و آزاد روستا رشد می کند و خواب و خوراکش به راه است و به دور از تنش های مرغ ماشینی است.مرغ ماشینی را که می شناسید همان مرغی که در فضای سربسته و به دور از نور آفتاب با بیداری مداوم 45 روزه اسید لاکتیک خونش بالا می رود.
راه‌های دفع سموم از بدن در روزهای آلوده پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه با اشاره به بخور و نخورهای روزهای آلوده، گفت: کسانی که فقر آهن، ید و سلنیوم در بدن داشته باشند، بیشتر تحت تأثیر آلودگی هوا قرار می‌گیرند.
در رژیم چه اشتباهاتی نکنیم؟ محققان فهرست رایج‌ترین اشتباهات را در رژیم‌های لاغری تهیه کردند.رژیم غذایی لاغری و اشتباهات را در رژیم‌های لاغری و رایج‌ترین اشتباهی که افراد در برنامه کاهش وزن و لاغری خود مرتکب می‌شوند محاسبه غلط کالری مصرفی در برنامه رژیم غذایی است.بد‌ترین روش برای شروع رژیم غذایی لاغری کاهش ناگهانی میزان کربوهیدرات و در نتیجه از دست دادن مایع زیادی از بدن می‌باشد.
آیا کودکان چاق بزرگسالان چاقی می‌شوند؟ یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با اشاره به اهمیت تعادل وزن از دوره کودکی تاکید کرد:« وقتی کودک شروع به وزن گیری زیاد کند و از منحنی های رشد خارج شود به احتمال زیاد، انتظار چاقی در بزرگسالی را خواهیم داشت.»