آثار منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری


در این دوره آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.

به گزارش دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، از بین 400 اثر رسیده به این دبیرخانه، 100 اثر شامل 75 تک عکس و چهار مجموعه عکس مورد داوری نهایی قرار گرفتند که از این بین 20 اثر به نمایشگاه راه یافتند. در این داوری که در محل خانه عکاسان و با حضور دکتر محمد ستاری، محمد مهدی رحیمیان و رسول اولیاءزاده برگزار شد، آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.

سایر هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه پیدا کرده عبارتند از: مهتاب بهریانی، بی بی منور پروانه حسینی، داود کهن ترابی، حسین جاودانی، عنایتی، جمشید فرجوندفردا، محمد قدرتی وایقان، احسان مولایی زاده، آزاده نوزاد و سهیلا هونه جانی.

بر این اساس، نمایشگاهی از آثار برگزیده و منتخب دومین و سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری، در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن از هفتم مرداد تا چهارم شهریور در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران و در شبستان مصلا، در فضایی بین بخش دانشگاهی، نشر مکتوب، مهدویت و نوجوان دایر شد.





رتبه اول: محمد توکلی از تهران




رتبه دوم: امیر مافی بردبار از قزوین




رتبه سوم: سید احسان باقری از تهران
افطاری یک خانواده لبنانی



عکس های راه یافته به نمایشگاه:



مهتاب بحریانی از تهران
افطاری در یک فروشگاه در سعادت آباد تهران




بی بی منور پروانه حسینی از مشهد
بعد از افطار




محمد توکلی از تهران
افطاری دانشگاه تهران




محمد توکلی از تهران




حسین جاودانی




حسین جاودانی




امیر عنایتی از تربت حیدریه




جمشید فرجوند فردا از بیجار




محمد قدرتی وایقان از تهران




داوود کهن ترابی از کرج




داوود کهن ترابی از کرج
افطاری در امامزاده ابراهیم کرج




داوود کهن ترابی از کرج




داوود کهن ترابی از کرج
افطاری در منزل




احسان مولایی زاده از تهران




آزاده نوزاد از تهران




آزاده نوزاد از تهران




سهیلا هونه جانی




بازگشت به صفحه نخست




کد: 769 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۰ مرداد بازدید: 3726 ساعت: 10:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 صادرات پیاز و سیب زمینی متوقف است؛ مراقب سفره ها هستیم ۱۴۰۴ يکشنبه ۲ تير
2 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
3 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
4 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
5 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
6 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
9 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
10 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
11 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  بدترین و بهترین پیش غذاها را بشناسید فریب ظاهر زیبای پیش غذاها را نخورید، چرا که برخی ا...

  لاغری با این عرق گیاهی افرادی که اقدام به لاغری و کاهش وزن می کنند ممکن ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین روش تشخیص زعفران اصل اگر چه خالص بودن یا نبودن زعفران در آزمایشگاه‌ها به راحتی قابل شناسایی است اما تشخیص آن برای مصرف کنندگان به راحتی ممکن نیست .
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
چگونه در دوران بارداری چاق نشویم؟ اگر وزنی بیش از آن چه پزشک توصیه کرده بود به دست آوردید، با پزشک راجع به آن صحبت کنید. در بیشتر موارد باید تا زایمان صبر کنید و پس از آن وزن اضافی را کاهش دهید.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.