آثار منتخب سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری


در این دوره آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.

به گزارش دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی اسلامی، از بین 400 اثر رسیده به این دبیرخانه، 100 اثر شامل 75 تک عکس و چهار مجموعه عکس مورد داوری نهایی قرار گرفتند که از این بین 20 اثر به نمایشگاه راه یافتند. در این داوری که در محل خانه عکاسان و با حضور دکتر محمد ستاری، محمد مهدی رحیمیان و رسول اولیاءزاده برگزار شد، آثاری از محمد توکلی، امیر مافی بردبار و سید احسان باقری به ترتیب حائز رتبه اول، دوم و سوم شناخته شد.

سایر هنرمندانی که آثارشان به نمایشگاه راه پیدا کرده عبارتند از: مهتاب بهریانی، بی بی منور پروانه حسینی، داود کهن ترابی، حسین جاودانی، عنایتی، جمشید فرجوندفردا، محمد قدرتی وایقان، احسان مولایی زاده، آزاده نوزاد و سهیلا هونه جانی.

بر این اساس، نمایشگاهی از آثار برگزیده و منتخب دومین و سومین دوره مسابقه عکاسی از سفره های افطاری، در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی قرآن از هفتم مرداد تا چهارم شهریور در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) تهران و در شبستان مصلا، در فضایی بین بخش دانشگاهی، نشر مکتوب، مهدویت و نوجوان دایر شد.





رتبه اول: محمد توکلی از تهران




رتبه دوم: امیر مافی بردبار از قزوین




رتبه سوم: سید احسان باقری از تهران
افطاری یک خانواده لبنانی



عکس های راه یافته به نمایشگاه:



مهتاب بحریانی از تهران
افطاری در یک فروشگاه در سعادت آباد تهران




بی بی منور پروانه حسینی از مشهد
بعد از افطار




محمد توکلی از تهران
افطاری دانشگاه تهران




محمد توکلی از تهران




حسین جاودانی




حسین جاودانی




امیر عنایتی از تربت حیدریه




جمشید فرجوند فردا از بیجار




محمد قدرتی وایقان از تهران




داوود کهن ترابی از کرج




داوود کهن ترابی از کرج
افطاری در امامزاده ابراهیم کرج




داوود کهن ترابی از کرج




داوود کهن ترابی از کرج
افطاری در منزل




احسان مولایی زاده از تهران




آزاده نوزاد از تهران




آزاده نوزاد از تهران




سهیلا هونه جانی




بازگشت به صفحه نخست




کد: 769 تاریخ نشر: ۱۳۹۰ دوشنبه ۱۰ مرداد بازدید: 3630 ساعت: 10:30 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پشت پرده حفظ شدن مرغ در سفره مردم و نصف شدن گوشت قرمز! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۲ خرداد
2 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
3 «تورم» سفره خانواده‌ها را کوچک کرد!؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
4 تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۵ مهر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 دلایل پلمب شدن چهار سفره خانه در پرند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ دي
9 «سفره افطار» ثبت جهانی یونسکو شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۵ آذر
10 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
11 توصیه های طب ایرانی برای تغذیه زائران اربعین ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کی چی بخوریم؟ لقمه: مواد غذایی با ترکیبات متنوع و متفاوت خود، خص...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  خودسرانه ژلوفن نخورید یک کارشناس ارشد داروسازی در خراسان جنوبی گفت: ژلوف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

لاغری به چه قیمتی؟! با افزایش یافتن مشکل چاقی در بیشتر جوامع و پیروی از رژیم‌های مختلف برای پایین آوردن وزن، برخی از افراد به مصرف قرص‌های رونده هم رو می‌آورند اما واقعیت این است که قرص‌های مذکور، به کاهش وزن کمکی نمی‌کند. محققان معتقدند تا زمانی که این قرص‌ها اثر خود را بگذارد، کالری‌ها مصرف می‌شود و اگر هم وزن پایین بیاید، علت آن از دست دادن آب بدن است.
رژیم های لاغری و ریزش مو رژیم می گیرید که لاغر شوید و با این کار می خواهید اندام متناسب تری داشته باشید و سلامت تان را هم حفظ کنید، اما چند روز یا چند هفته که از شروع برنامه رژیم غذایی می گذرد، موها یکی یکی شروع می کند به ریختن. اگر به وضع قبلی بازگردید، سعی و تلاش تان در این مدت بیهوده بوده است و اگر کاری به کار ریزش موها نداشته باشید هم مشکل دیگری برای خودتان درست خواهید کرد.
هرگز این مواد غذایی را پس از تاریخ انقضای مصرف نکنید تاریخ انقضا بر روی بسته‌بندی مواد غذایی درج شده و به این وسیله مصرف کننده از تاریخ تولید و انقضا محصول مطلع می‌شود. مصرف برخی مواد غذایی بعد از تاریخ انقضا موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری‌ها می‌شود.
هرگز از تیروئیدتان غافل نشوید چند روز پیش وزارت بهداشت در آستانه روز جهانی گواتر (چهارم خرداد) نسبت به بازگشت‌ این بیماری به کشور هشدار داد و توجه رسانه‌ها و مردم را به بالا رفتن خطر بروز اختلالات تیروئیدی در افراد جامعه جلب کرد.