به گزارش لقمه، آش انواع بسیار زیاد و متنوعی دارد که ماشاب یکی از آن هاست.مواد اولیه: ماش یك و نیم پیمانه لوبیا چشمبلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه سیبزمینی نگینی خردشده یك عدد كدو حلوایی نگینی خردشده یك پیمانه عدس یك پیمانه گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده 200 گرم پیاز سرخ شده سه عدد زردچوبه، نمك و فلفل سیاه به میزان لازم آب گوشت ، كشك و نعنا به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا قابلمهای را از آب پر كرده، ماش، لوبیا چشمبلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخشده و زردچوبه به آن اضافه كنید. كدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیبزمینی،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پختهشده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و كشك و نعنا استفاده كنید. بازگشت به صفحه نخست