صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
از تقویت مو تا تسکین دردهای مزمن؛ زنجبیل، گیاه شگفتانگیز قرن
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران
فهرست ۱۵ جایگاه عرضه دام عید قربان در تهران اعلام شد
گرمای هوا و کمآبی بدن قاتلان خاموش
تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت اعلام شد
قیمت هر بسته شکر ۶۵ هزار تومان
نتیجه جلسه ستاد تنظیم بازار گوشت در هالهای از ابهام
چرا شکر بیش از یک ماه است که توزیع نشده+ جدول قیمت کالاها
انتقاد رئیس اتاق اصناف تهران از گرانی نان
۱۹ ساعت برق رایگان برای کشاورزان با رعایت ۵ ساعته مدیریت مصرف برق
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
>
اخبار
در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفرههای افطاری؛
دکتر سعیدآبادی درباره اهمیت میراث معنوی در یونسکو سخن میگوید
پنجمین نمایشگاه عکس سفرههای افطاری با سخنرانی دکتر سعیدآبادی و دکتر رضوانفر روز جمعه 14 تیرماه در کاخ سعدآباد گشایش مییابد.
در کاخ سعد آباد؛
استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر میشود
دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.
با حمایت کمیسیون ملی یونسکو و مشارکت کاخ موزه سعدآباد؛
کاخ موزه سعد آباد میزبان سفرههای افطاری میشود
مراسم افتتاحیه نمایشگاه سفرههای افطاری با حضور دکتر سعیدآبادی و اصغر امیرنیا جمعه 14 تیرماه در کاخ موزه سعداباد برگزار می شود.
1
2
3
4
5
6
7
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
چقدر سوسیس و کالباس می خورید؟
مصرف روزانه 50 گرم گوشت فرآوری شده که معادل یک عدد...
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها
پایگاه خبری لقمه: دانشمندان میگویند خوردن برخی غذ...
بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید
بستنی یکی از خوراکیهای خوشمزهای است که برخی افرا...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مواد غذایی مخصوص خانم ها کدامند ؟
پنیر پارمسان برای تقویت استخوان و کلسیم برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید میباشد. ماست و شیر بدون چربی نیز بسیار مفیدند، اما چه کسی آنها را سه بار در روز مصرف میکند؟
کمبود «دارو» را فاکتور بگیرید؛ مراقب «ایدز» باشید!
پایگاه خبری لقمه: گزارش های میدانی و هشدارهای متخصصین عفونی، حکایت از این واقعیت دارد که موارد ابتلا به HIV در کشور به سرعت در حال افزایش است.
غذاهای مو سیاه کن
شاید این سؤال همواره مطرح باشد که چرا موهایمان سفید می شوند؟ رنگ مو و مطالب مربوط به آن موضوع جالب و پیچیده ای است و جدا از آن که عامل زیبایی است، محافظ و نگهبان ِ سر درمقابل اشعه ماوراء بنفش هم هست. در پایین ترین لایه پوست و درمحل پایه و تکیه تار مو، سلول هایی به نام ملانوسیت قراردارند که دائما ترکیبی به نام ملانین را تولید می کنند، که همین ملانین عامل رنگ داشتن تار موی رشد کرده است.
آشنایی با 10 روش تشویق کودک به خوردن سبزیجات
از آنجا که سبزیجات دارای خواص فراوانی به خصوص برای کودکان هستند در اینجا چند راهکار را به شما معرفی میکنیم تا کودک شما به خوردن این گروه غذایی تمایل بیشتری نشان دهد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است