در کاخ سعد آباد؛
استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می‌شود


دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی- هنری سفره های ایرانی اسلامی، در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برپا می شود، از استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می شود.

استاد عطارچیان متولد ۱۳۲۲ تبریز است که شاگردی در محضر استاد سید حسین میرخانی را در کارنامه خود دارد. از سوابق وی می توان به دارا بودن گواهینامه استادی از انجمن خوشنویسان ایران – ۱۳۵۹، تدریس در اولین کلاسهای رسمی انجمن خوشنویسان ایران – ۱۳۵۲، عضویت شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، عضویت در شورای تشخیص و ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران، عضویت در کمیته ارزشیابی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی وکمیته خوشنویسی فرهنگستان هنر، عضویت در شورای کارشناسی وارزشیابی هنرمندان هنرهای سنتی میراث فرهنگی، عضویت در هیات گزینش و داوری همایش بین المللی خوشنویسی جهان اسلام، عضویت به عنوان داور همایش فرهنگی هنری دانشگاه های سراسر کشور و حضور در نمایشگاه های متعدد داخلی و خارجی اشاره کرد.

یادآوری می شود، با برگزاری نمایشگاه عکس سفره های افطاری، پنجمین سال برگزاری مسابقات سفره های ایرانی اسلامی به پایان می رسد که در این برنامه جشن شش سالگی این مسابقات با حضور اساتید فرهنگی هنری مطرح برپا می‌شود.

شایان ذکر است مسابقات عکاسی از سفره‌های ایرانی اسلامی از سال 1387 توسط محمدصالح حجت الاسلامی طراحی و در سایت لقمه به اجرا درآمده است و مالکیت معنوی آن نیز در آذرماه سال 1390 به طور رسمی به ثبت رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4377 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۴ تير بازدید: 5362 ساعت: 9:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
2 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
3 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
4 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
5 لبنیات را از وعده غذایی تان حذف نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
6 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
7 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
8 گرایش جوانان به داشتن دندان های درشت و سفید بدون توجه به عوارض آن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
9 فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد
10 صرافی زاده: نادیده گرفتن لیبلینگ استاندارد برای جامعه تبعات زیادی دارد ۱۳۹۵ شنبه ۴ دي
11 دکتر سیدمسعود کیمیاگر درگذشت + سوابق و پیام تسلیت ما ۱۳۹۴ يکشنبه ۷ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  اسیدهای چربی که خود چربی سوزند! این اسیدهای چرب با تغییر در آنزیم هایی که باعث چرب...

  انار ارگانیک در کاشمر تولید می‌شود با اجرای وسیع‌ترین پروژه کنترل بیولوژیکی کرم میوه ...

  30 دقیقه ورزش در روز برای کاهش وزن کافی است تحقیقات جدید نشان داد که 30 دقیقه ورزش در روز برای...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
فرهنگ و سنت‌های غذایی مرسوم در کشور چین پایگاه خبری لقمه: جمهوری خلق چین، پر جمعیت ترین کشور جهان است و دو بخش خودمختار به نام های هنگ کنگ و ماکائو دارد. مردم این کشور پهناور، فرهنگ، سنت، اعتقاد، سبک زندگی، پوشاک و باورهای خاص و ویژه ای دارند که نمونه مشابه آن ها را در کمتر کشورهای دنیا می توان شاهد بود.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.
باورهای اشتباه اما رایج تغذیه‌ای امروزه اطلاعات فراوان و حتی اشتباه در مورد تغذیه‌، تشخیص یک الگوی صحیح تغذیه‌ای را دشوار کرده است.