در کاخ سعد آباد؛
استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می‌شود


دکتر محمدحسین عطارچیان، استاد پیشکسوت خوشنویسی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در کاخ موزه سعدآباد تقدیر خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی- هنری سفره های ایرانی اسلامی، در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه عکس سفره های افطاری که در مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد برپا می شود، از استاد محمدحسین عطارچیان تقدیر می شود.

استاد عطارچیان متولد ۱۳۲۲ تبریز است که شاگردی در محضر استاد سید حسین میرخانی را در کارنامه خود دارد. از سوابق وی می توان به دارا بودن گواهینامه استادی از انجمن خوشنویسان ایران – ۱۳۵۹، تدریس در اولین کلاسهای رسمی انجمن خوشنویسان ایران – ۱۳۵۲، عضویت شورای عالی انجمن خوشنویسان ایران، عضویت در شورای تشخیص و ارزشیابی هنری انجمن خوشنویسان ایران، عضویت در کمیته ارزشیابی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی وکمیته خوشنویسی فرهنگستان هنر، عضویت در شورای کارشناسی وارزشیابی هنرمندان هنرهای سنتی میراث فرهنگی، عضویت در هیات گزینش و داوری همایش بین المللی خوشنویسی جهان اسلام، عضویت به عنوان داور همایش فرهنگی هنری دانشگاه های سراسر کشور و حضور در نمایشگاه های متعدد داخلی و خارجی اشاره کرد.

یادآوری می شود، با برگزاری نمایشگاه عکس سفره های افطاری، پنجمین سال برگزاری مسابقات سفره های ایرانی اسلامی به پایان می رسد که در این برنامه جشن شش سالگی این مسابقات با حضور اساتید فرهنگی هنری مطرح برپا می‌شود.

شایان ذکر است مسابقات عکاسی از سفره‌های ایرانی اسلامی از سال 1387 توسط محمدصالح حجت الاسلامی طراحی و در سایت لقمه به اجرا درآمده است و مالکیت معنوی آن نیز در آذرماه سال 1390 به طور رسمی به ثبت رسیده است.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4377 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ جمعه ۱۴ تير بازدید: 6132 ساعت: 9:39 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
3 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
4 استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت ۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
5 نکات تغذیه‌ای برای جلوگیری از ابتلا به کرونا/چرا خوردن غذاهای مدرن در وعده سحری توصیه نمی‌شود؟‌ ۱۳۹۹ يکشنبه ۳۱ فروردين
6 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
7 لبنیات را از وعده غذایی تان حذف نکنید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
8 با خوردن این ماهی به جنگ آلزایمر بروید ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۵ آذر
9 مصرف چربی باعث افزایش وزن می شود یا قند! ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
10 گرایش جوانان به داشتن دندان های درشت و سفید بدون توجه به عوارض آن ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۰ آبان
11 فقط در افطار غذای پروتئین دار بخورید ۱۳۹۶ يکشنبه ۷ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  اطلاعیه و هشدار وزارت بهداشت برای تب کریمه کنگو پایگاه خبری لقمه: طبق اعلام روابط عمومی سازمان دام...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

  تاثیر تغذیه بر تقویت میل جنسی وقتی در مورد سلامت جنسی صحبت می‌شود، پای مسائل زیا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دیابتی‌ها و باید و نبایدهایی در آشپزی ابتلا به دیابت عادت‌های غذایی فرد را زیر و رو کرده و تغییراتی را در شیوه‌ی آشپزی تحمیل می‌کند. در نتیجه تهیه‌ی یک غذای مناسب برای یک فرد دیابتی وقت بیشتری می‌گیرد.
جهان زیر بال‌ مرغ‌های تایسون صنایع غذایی تایسون که با نام تجاری TSNشناخته می‌شود، در سال ۱۹۳۵ توسط جان تایسون John W. Tyson در شهر اسپرینگدیل Springdale واقع در ایالت آرکانزاس ایالات متحده آمریکا تاسیس شد.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم تاریخچه‌ تولید اولین نمونه‌های ویفر به قرن هفتم میلادی برمی‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندی‌ها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی ‌‌شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه می‌کردند.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.