تعاونی‌ها سهمیه‌ ویژه گوشت قرمز می‌گیرند+گزارش ویدئویی پایگاه خبری لقمه: مدیرکل نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص سهمیه‌‌ای ویژه‌ به تعاونی‌های مصرف گوشت قرمز خبر داد.
وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد؛ آغاز صادرات پرتقال به چین/ راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی در نشست پاسخگویی تلفنی وزرا که امروز 14 دی ماه برگزار شد، درباره راهکارهای دولت برای تنظیم بازار مرکبات توضیحاتی ارائه کرد.
چطور در هوای آلوده سالم بمانیم؛ خواص دود کردن گیاهان در کاهش عوارض آلودگی هوا پایگاه خبری لقمه: معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، به ارائه راهکارهایی برای مصون ماندن از عوارض آلودگی هوا پرداخت.
ایراد وزارت کشاورزی به سیاست بانک مرکزی در تامین ارز کالای اساسی پایگاه خبری لقمه: معاون وزارت جهاد کشاورزی در نامه ای به بانک مرکزی نکاتی را در خصوص تامین و تخصیص ارز کالاهای اساسی از کلیه منابع ارزی ارائه کرد.
شدید شدن پیک جدید کرونا/ مردم ماسک را فراموش کردند پایگاه خبری لقمه: رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، نسبت به افزایش موارد ابتلا به زیرسویه های جدید اومیکرون در کشور هشدار داد.
وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد؛ نیاز کشور به اجرای ۱۰ میلیون هکتار کشاورزی قراردادی برای تامین امنیت غذایی پایگاه خبری لقمه: وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشور به ۱۰ میلیون هکتار کشاورزی قراردادی نیاز دارد تا بتوانیم حدود ۱۰۰ میلیون تن محصول مورد نیاز کشور را تامین کنیم.
پیشرفت ۳۰ درصدی طرح جهاد آبرسانی وزارت نیرو در کشور پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز جهاد آبرسانی وزارت نیرو با اشاره به پیشرفت ۳۰درصدی پیشبرد پروژه‌های جهادآبرسانی روستایی،گفت:براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است تا پایان سال به هزار روستا آبرسانی شود. . . .
صفحه 115 از 1756  اول  قبلی   110    111    112    113    114    115    116    117    118    119    120   بعدی  آخر
نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۱۰ ماده غذایی برای تامین پروتئین بدن اگر در فکر سوزاندن چربی های اضافه بدن و کاهش وزن خ...

  عوامل تشدید کهیر را بشناسید متخصص پوست و مو می‌گوید با اینکه ۹۰ درصد موارد عام...

  چرا خانم‌ها دوغ نخورند؟! مطالعات جدید دانشمندان نشان می‌دهد لبنیاتی مانند م...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.
نکات مهم در استخدام یک سرآشپز رستوران پایگاه خبری لقمه: استخدام یک سرآشپز برای یک رستوران یا واحد غذایی مهم و حیاتی است و باید با دقت و وسواس خاص به این امر پرداخت.
دانستنی‌های شکلات/ ارتباط شکلات و هوش آدمی براساس نتایج تحقیقی که اخیرا انجام شده است، به نظر می‌رسد که شکلات خوردن شانس کشورها را برای بردن جوایز نوبل افزایش می‌دهد.
خواص انار این میوه كه از آن به عنوان میوه‌ای بهشتی یاد می‌شود از قدیم الایام مورد توجه اطباء بوده و برای آن خواص بی‌شماری برشمرده‌اند. در علم نوین پزشكی نیز خواص انار به اثبات رسیده است.